reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ja tam dzielnie rzygalam:-)
pamietam jak raz ni stad ni z owad sie zachcialo i narzygalam mezowi do buta:-D
hahahaha
Juz widze ta akcje ahhahaha :)
Kurde a ja dziekuje Bogu ze druga ciaze nie zygalam wogole :) NO ok w tej ciazy drazni mnie bardzo kupa mojego psa ,( lubi sobie wyskoczyc w srodku nocy do garazu i tam zrobic :eek:) nie raz sie nacielam !!!!!!!!!!!! No i paw murowany !
MOj biedny maz wstaje przedemna i wypuszcza psa i sprawdza czy garaz czysty !

reklama
Moja mama dowiedziała się tego samego dnia którego test zrobiłam bo zobaczyła, że pipetki z testu zapomniałam wyrzucic a byłam akurat u Artura jak wróciła z pracy. Zadzwoniła do mnie czy jestem w ciąży a ja na to, że tak a ona "ja pierd..le" ale tego samego dnia już się cieszyła:-D
Ja mialam bardzo podobna akcje w pierwszej ciazy hahahhaahh

u nas tez jest nie tak czesto ale to glownie dlatego ze nam juz troche brzucho przeszkadza ... ale sa inne sposoby na chwile zapomnienia wiec i tak jest ciekawie :)
to tak jak u nas :) Brzuch juz za duzy na takie ekscesy i ostatnio poprostu trzeba sie bardziej nakabinowac ! :eek: Ale tak czy siak trzeba sobie jakos radzic :) a sposobow jest wiele haaaa :)

To u mnie na odwrót - mój nie odmawia jak go 'zaproszę' na przytulanie, ale doskonale rozumie, że mnie boli po i trzyma się dzielnie. Ja po prostu nie wytrzymałam dziś i o - masz babo :laugh2:
Czy powinnyśmy już chodzić częściej do gin? Moja zaplanowała wizytę jak zawsze - za miesiąc:eek:
moj nakazal juz wizyty co 2 tyg ,ale wiesz co gin to inne metody u nas tymardziej pierwsza ciazy zakonczyla sie przedwczesnie to moze dlatego !

Ale ja od czasu krzywej cukrowej nie miałam ŻADNYCH badań:-(
2 razy krew mi pobierali, raz cytologię miałam, 2 razy mocz i na wr też mialam raz.
Grupy krwi nie muszę badać, bo honorowym dawcą krwi jestem:-)
U mnie badania ( morfologia i mocz) co miesiac ,terszta zalecanych badan w ciazy juz zrobinych ,ostatnie jak antygen hbs ,posiew z kanału szyjki macicy bede robic teraz we wtorek :) Morfologie i mocz do konca ciazy bede robic

oki przywiozlam wedzona kosc i nastawilam na barszczyk :) dzisiaj ja robie wiec bedzie zjadliwy /niedzielny tesciowej wylalam bo sie go przelknac nie dalo !!/
do tego serwuje krokiety z pieczarkami wiec bedzie fajnie :)

kurde moj tata polamal noge i lezy po opercji...a mieli nas odwiedzic..
musze sie zdac na zakupy internetowe..myslalam ze rodzice mi zrobia ale mama teraz ma dziecko w tacie...
zamowilam juz prawie wszystko...wole internet niz zdawac sie na gust tesciowej:-D
i tak sie zastanawiam jak ja sobie poradze...przez 7 mesiecy dojrzalam do poodu silami natury (bo na pocztaku zapieralam sie ze chc cesarke)ale czy zdaze dojrzec na tyle zeby dzidzisiowi nie bylo ze mna zle...:szok:

reklama
Do góry