reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

dobra ja tez sie witam ... sniadanko sie grzeje a ja dopiero zwlekam sie z wyrka ... jkos nie moglam dzis oczkow otworzyc :)
myslalam ze popiore jeszcze troche ale niestety nie bo mam wczorajsze jeszcze mokre i musze najpierw jedno wysuszyc a potem brac sie za nastepne ...

nicto cos wymysle :)

reklama
To ja też się witam z rana:-):-)

Kulaszula jasne że cię pamiętamy;-)

Co do dokarmiania dzieci to ja znam taki ekstremalny przypadek że mama dawała 3 miesięcznej córci przez butelkę zupę z kurzych nóżek (niby są bardzo zdrowe ale dla starszych dzieci!) zmiksowaną z jarzynami:szok::szok::szok:
I się głupia cieszy że rośnie jak na drożdzach!

Mea a nie wiesz do jakiego oni tam doktora trafili w tym Bielsku?

Cześć laseczki,
dopiero was nadgoniłam, szok.
Zaraz się ubieram i lecę Amelce wpłacić kasę na wycieczkę, bo jedzie do nowego dino parku i do parku miniatur w poniedziałek :tak:
50 zł nie moje ale ile szczęścia :-D

Potem na 15tą idę z nimi na kontrolę do lekarza.
No i wieczorkiem jedziemy z moim A. po łóżeczko dla małego bo koleżanka mi daje, bo widzi, że lerzymy (kochana jest po prostu).

W sumie ja już ubranka dla dzidzi i koszulki dla siebie do szpitala mam.
Mam wanienkę i kołyskę i przewijak i będzie łóżeczko.
Pościele też mam :tak:
Jeszcze kosmetyki, czapka i szaliczek, dla mnie wkładki i podkłady i wózek myślę, że jeszcze z 400 zł i już wszystko będzie.
Tylko to 400 dopiero w listopadzie będę miała :wściekła/y: Ale nic to damy radę :-D

Hej Dziewczyny,

Witam się i ja. Wczoraj nadrabiałam Waszą produkcje i jak doszłam do końca to padłam. Młody mi chyba atakował żołądek bo było mi masakrycznie niedobrze i zasnąć nie mogłam. Buuuuuu

Hot Chocolate - w W-wie rzadko się zdarza żeby ktoś miejsca ustąpił więc normalnie sukces. Ja nadal w sklepach, na poczcie, czy nawet w aptece przerabiam akcje - My nic nie widzimy, ale mam fajny telefon kom., albo ta paczka gum jest taka interesująca. Ludzie mają w d... to że ktoś jest w ciąży, klapki na oczach.

Mea - byłam ponownie testować Mikado. My jednak weźmiemy citi cara. Jakoś za sztywno mi w bostonie. Bostona chyba lepiej na szprychach chwycić, zawsze to dodatkowa amortyzacja. W citi carze plasty to świat i niebo przez pasy - podobno nic się z nimi nie dzieje a i czyścić troszke łatwiej. No i myśle nad śpiworkiem bo widziałam i srednio mi się podoba - jakiś taki nie za ciepły się wydaje.

Moja mama wystartowała z zakupami ciuszkowymi. Normalnie w szoku jestem. Kumpele w pracy poprzynosiły jej ciuszki i chyba postanowiła że sama też chce coś ponabywać.

Mea - byłam ponownie testować Mikado. My jednak weźmiemy citi cara. Jakoś za sztywno mi w bostonie. Bostona chyba lepiej na szprychach chwycić, zawsze to dodatkowa amortyzacja. W citi carze plasty to świat i niebo przez pasy - podobno nic się z nimi nie dzieje a i czyścić troszke łatwiej. No i myśle nad śpiworkiem bo widziałam i srednio mi się podoba - jakiś taki nie za ciepły się wydaje.

no u nas stanelo na bostonie na szprychach i wszystkie kola pompowane, do tego adapter fotelikowy do maxi-cosi i bez spiworka bo mam jeszcze po dzieciach siostry wiec nie potrzebuje :)

a na jaki kolorek sie decydujesz ostatecznie ?? bo my bylismy zdecydowani a teraz mamy watpliwosci :) normalka :)

Mieliśmy wybrany B1 - taki ciemny szary z kołami zielono-żółtymi bo Mój zachwycony że taki trekkingowy. Ale jak byłam wczoraj to facet pokazał mi co dostał nowego i zgłupiałam. Ale kupować będziemy w grudniu więc czas na zastanawienie jest. :-D Ale ogólnie kolorki są fajne bo takie nasycone i wyblakłych tzn. bezpłciowych, brzydkich wogole nie widziałam.

Aaa, sprawdzałam te budki. Jedne klikały a drugie nie :confused2:

Mieliśmy wybrany B1 - taki ciemny szary z kołami zielono-żółtymi bo Mój zachwycony że taki trekkingowy. Ale jak byłam wczoraj to facet pokazał mi co dostał nowego i zgłupiałam. Ale kupować będziemy w grudniu więc czas na zastanawienie jest. :-D

Aaa, sprawdzałam te budki. Jedne klikały a drugie nie :confused2:

my tez dopiero w grudniu bedziemy zamawiac ... a ciekawe od czego te budki zaleza ... wolalabym taka cicha bo mnie szlak rafia ze klikaja !!

Wstałam :-D
toż jakie miałam straszne sny dzisiaj.. :(
a Nikola ta mi dokuczała w nocy że wyspana jestem tyle co wcale..
dzisiaj znowu spadam do mamusi bo mi moich ulubionych śledzi w zaprawie zrobiła :-D
no i może po sklepach pobuszujemy. :-D ale to dopiero popołudniu..
póki co czeka mnie kąpiel.. mONż śpi jak zwykle.. no i jakiś obiad upichcić.. :-D

reklama
Do góry