reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Podobno 6 tygodni przed planowanym terminem lepeij się ograniczać, a tuz przed porodem w ogóle (chyba, że chcesz przyspieszyć narodziny dzidziusia:-))
Tak słyszalam i czytałam....mnie w ogóle chyba hormony hamują:-(

A jak dziś (po długiej przerwie) znów spróbowaliśmy, to po była bardzo zaczerwnieniona i szczypało przy oddawaniu moczu:-(
ja już/ od piatku się nie przytulałam z moim.. a on juz zaczyna skwierczec .. :(
pogabuje mnie ale rozumie że mnie zwyczajnie co chwile coś pobolewa..bo chetke na niego to ja zawsze mam :-D

reklama
ooooo wezcie przestancie o tym mowic:-D
ja juz ze dwa i pol miecha w celibacie...
ale maz trzyma sie dzielnie nawet jak go namawiam to mowi ze nie wolno:-D
dobrze ze on potrafi zachowac zimna krew bo pewnie bym juz urodzila:-D
kurde za tydzien dopiero wizyta ciekawa jestem jak teraz bedzie ostatnio mialam brak szyki i czesci pochwowa 60%...
nie wiem jakim cudem nie mam rozwarcia...
ale musze jeszcze trzymac;-)

ooooo wezcie przestancie o tym mowic:-D
ja juz ze dwa i pol miecha w celibacie...
ale maz trzyma sie dzielnie nawet jak go namawiam to mowi ze nie wolno:-D
dobrze ze on potrafi zachowac zimna krew bo pewnie bym juz urodzila:-D
kurde za tydzien dopiero wizyta ciekawa jestem jak teraz bedzie ostatnio mialam brak szyki i czesci pochwowa 60%...
nie wiem jakim cudem nie mam rozwarcia...
ale musze jeszcze trzymac;-)

To u mnie na odwrót - mój nie odmawia jak go 'zaproszę' na przytulanie, ale doskonale rozumie, że mnie boli po i trzyma się dzielnie. Ja po prostu nie wytrzymałam dziś i o - masz babo :laugh2:
Czy powinnyśmy już chodzić częściej do gin? Moja zaplanowała wizytę jak zawsze - za miesiąc:eek:

To u mnie na odwrót - mój nie odmawia jak go 'zaproszę' na przytulanie, ale doskonale rozumie, że mnie boli po i trzyma się dzielnie. Ja po prostu nie wytrzymałam dziś i o - masz babo :laugh2:
Czy powinnyśmy już chodzić częściej do gin? Moja zaplanowała wizytę jak zawsze - za miesiąc:eek:
Też mam za miesiąc i zdziwiło mnie to

A ja chodzę w ogóle do poradni przy szpitalu (więc w razie porodu gin może mieć dyżur na Izbie przyjęć:laugh2: i położna moja mnie odwiedzi)i nie płacę nic za wizyty. Szwagierka chodzi prywatnie i wg niej to lepiej... Wierzę mojej gin i mówię jej wszystko.

A tak z innej beeczki - mam dylemat co do kombinezonu dla małego (pewnie się przyda w zimę nie?) Nie mam pojęcia jaki wybrać, jaki rozmiar. Na allegro znalazłam w rozmiarze 68

A my odkąd mamy mieszkanko dla siebie to szalejemy- w końcu już tylko kilka tygodni takiego szaleństwa a potem bedzie obowiązkowy celibat;-) Ja u swojego ina miałam co 3 tygodnie a czasem cześciej jak miałam mieć usg, ciekawe jak teraz bedzie.

reklama
ja juz mam zapowiedziane co tydzien, teraz mi sie trafla przerwa 11 dni bo pani doktor ma urlop..
ale uwierzcie nie ma czego zazdroscic...
badania mam te co zawsze nic nowego..ale jeszcze przed porodem zrobie na wlasna reke toxo, cyto i wymaz...
no o ile zdaze;-)

Do góry