sylwik1987
Filipek
mea- dziekuje za słodziutką Myszke mam wrażenie że strzeliłas w dziesiątkę, bo są dni kiedy Filipek rusza się w brzuszku podobnie do tej Myszki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mea- dziekuje za słodziutką Myszke mam wrażenie że strzeliłas w dziesiątkę, bo są dni kiedy Filipek rusza się w brzuszku podobnie do tej Myszki
lekarz kazal brzucha nie glaskac to na mnie krzyczy jak glaszcze...
oki jeszcze jedna kwestia ... przy okazji tej listy podobijalam sie do kogos kto jest moderatorem naszego forum ... i tak sie zastanawialam ze moglabym byc moderatorem /bo niby czemu ma byc ktos obcy/ ale sie dowiedzialam ze to "spolecznosc forum ma wybrac kto bedzie moderatorem" wiec postuluje o jakies "wybory"
Aga a ja razem z toba w 8 kratke wskoczylam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Matko Boska ! 8 miesiac ale zlecialo !
Nie no 2 slabe herbatki to spokojnie mozna wypic zwlaszcza jak cisnienie ksiazkowe Ja jak ide do znajomych to sie smieja ze siuchy pije bo juz ta herbatke goscinnie poprosze ale z cytryna i na maxa slaba
Mi też nie wolno, bo skurczy dostaję :/
ja sobie nie wyobrazam jak bym miala brzucha nie glaskac ... to jak bym niby reagowala na kopniaki malej !! ja to jak mnie tak mocniej kopie to jej oddaje a ona bardziej i tak sie przekomarzamy
Heha mój nie powstrzymuje tylko jeszcze buntuje mówi"synuś kop mamusie kop" jak się poprztykamy i jestesmy w trakcie godzenia"bo mamusia niegrzeczna była a my chłopaki musimy trzymać się razem" haaaahaha kto by pomyslał, że on do brzucha mówić będzieBartek raz tak jakos dał głowe ze w oko oberwał..
na co ja z powaga do niego
'lec do lodówki po mięso bo Ci się sliwa zrobi' hahahahah
on to w ogóle jak ja już nie mogę wytrzymać z tych kopniaków .. kladzie sie .. i mówi do dzidzi
'kochanie mamusia juz jest troche obkopana badx grzecznym dzidziusiem i daj mamusi juz dzisiaj spokój'
booooziu jak ja go kocham ! ..
A wogóle to teraz możemy bez przeszkód czy lepiej ograniczać się??
Ja też tak nieraz mamPodobno 6 tygodni przed planowanym terminem lepeij się ograniczać, a tuz przed porodem w ogóle (chyba, że chcesz przyspieszyć narodziny dzidziusia:-))
Tak słyszalam i czytałam....mnie w ogóle chyba hormony hamują:-(
A jak dziś (po długiej przerwie) znów spróbowaliśmy, to po była bardzo zaczerwnieniona i szczypało przy oddawaniu moczu:-(