reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
No widzę że powrócił temat teściowej, ja jestem ponad 3 lata po ślubie i na razie nie miałam większych akcji, raczej staram się pozytywnie do niej podchodzić zresztą nie dała mi jeszcze powodu do kłótni. Ja mówię mniej więcej od roku per mamo.;-)

ja mam plan na przyszły tydzień :-D
zakupię koszule .. szlafrok jakis kolejny stanik - bo w taki co kupiłam miesiac temu przestalam się mieścić o_O -
wanienke dla dzidzi.. prawdopodobnie ze stelażem.. ; )
no i do GINA czmyknę a coo! :-D

Ja w przyszłym tyg w pon ginka wreszcie:) I bardzo możliwe, że pojadę porodówkę obejrzeć:) Kiedyś trzeba, a że w przyszłym tyg. mam najwięcej czasu:)

Wiecie ledwo pomieściłam ubranka do kartonów;D Tyle tego;D Może parę ubranek dam bratanicy, ale to wyjdzie w praniu bo wiem, że to brzydko brzmi, ale żal mi dawać ładnych ubranek;D Sknera jestem:(( Ale jak pomyślę, że Martynka tak ślicznie będzie w nich wyglądała..:)))))))))

reklama
Kurcze.. chciałam zobaczyć ile Mała może ważyć w pon. a na wątku z wymiarami pokazuje się tylko tabelka do 20tyg a nie ta druga..;) Mała będzie wówczas w 29 tyg i 6 dniu to ile może ważyć mniej więcej? Z 1400?

Do góry