reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

tak mnie to ostatnie zdanie zaintrygowalo ... ech ... :eek:
bo czasem sobie mysle, jak mi czyms zlosliwym przylozy - kurcze a nie mozna tak fajnie, po ludzku, dogadac sie jak dwie kobiety, po co to tak....

ale swiata nie zmienie i jak to sie mowi "nie bede sie kopac z koniem",
chociaz slyszalam, ze wystepuja tez w naturze swietne tesciowe...

reklama
bo czasem sobie mysle, jak mi czyms zlosliwym przylozy - kurcze a nie mozna tak fajnie, po ludzku, dogadac sie jak dwie kobiety, po co to tak....

ale swiata nie zmienie i jak to sie mowi "nie bede sie kopac z koniem",
chociaz slyszalam, ze wystepuja tez w naturze swietne tesciowe...

tu juz mielismy kilka przykladow u nas na forum stad wiem ze cuda sie zdarzaja :D

Fajne tesciowe a i owszem wystepuja w naturze (powinny byc pod opieka bo to wymierajacy gatunek:tak:) tylko musza mieszkac od dzieci co najmniej 100km, niemiec dostepu do telefonu i najlepiej swojego zdania!!!

Ja w czasie gdy one już są na forum dopiero zaczynałam się zastanawiać czy aby w ciąży nie jestem...:tak:
ja w czerwcu już byłam w pełni świadomej ciąży :)
w sumie wiedziałam już od dnia w którym spóźniła mi sie @.. no i te dwie magiczne kreseczki na teście.. :-D
a teraz zamiast dwóch kreseczek i małego balonika z usg .. to co mam?
prawdziwego człowieczka w sobie już, O! :-D

reklama
No i marzy mi sie zeby mi sie chcialo pic... nie wiem po kim to mam, bo u mnie wszyscy pili litrami co sie dalo wypic a ja nie moge... zmuszam sie, a kiedy cos wypije, jest mi niedobrze, brzuch pelny i dzidzia sie zaczyna wiercic. Traktuje to jak lekarstwo i lykam plyny, zeby te leukocyty wyplenic... za tydzien sie okaze z jakim skutkiem
A ja od jakiegoś tyg non stop bym piła i piła i piła:-) Suszy mnie strasznie. Babka w piekarniku, obiad prawie gotowy, robiąc buraczki będzie przy okazji sok z buraków to go wleję do jakiegoś słoika. Po obiadku planuję segregację ubranek - mam 2 duże kartony - w jednym będą ciuszki do nr 62 bo to małe będą a w drugim od 68 w górę. Bo póki nie mam komody to muszę małe ubranka mieć w kartonie:-p No a te większe ubranka będą w kartonie dopóki Mała do nich nie urośnie bo nie zamierzam ich dawać do komody bo się w końcu do małych nie przegrzebię a poza tym Mała ma tyle ubrań, że na pewno wszystkie by się nie zmieściły:p

Do góry