reklama
zaraz poprawie posta co by sie foto z tabela wyswietlałoKurcze.. chciałam zobaczyć ile Mała może ważyć w pon. a na wątku z wymiarami pokazuje się tylko tabelka do 20tyg a nie ta druga..Mała będzie wówczas w 29 tyg i 6 dniu to ile może ważyć mniej więcej? Z 1400?
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja mam plan na przyszły tydzień![]()
zakupię koszule .. szlafrok jakis kolejny stanik - bo w taki co kupiłam miesiac temu przestalam się mieścić-
wanienke dla dzidzi.. prawdopodobnie ze stelażem.. ; )
no i do GINA czmyknę a coo!![]()
no to ja taki plan zakupowy tez mam ... a do gina ide w najblizszy piatek
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ja w przyszłym tyg w pon ginka wreszcieI bardzo możliwe, że pojadę porodówkę obejrzeć
Kiedyś trzeba, a że w przyszłym tyg. mam najwięcej czasu
Wiecie ledwo pomieściłam ubranka do kartonów;D Tyle tego;D Może parę ubranek dam bratanicy, ale to wyjdzie w praniu bo wiem, że to brzydko brzmi, ale żal mi dawać ładnych ubranek;D Sknera jestem( Ale jak pomyślę, że Martynka tak ślicznie będzie w nich wyglądała..
))))))))
ja dzis zapelnilam cala suszarke i jutro to musze poprasowac
No masakra... Marudzi mojemu, że powinnam jej mamo mówić a ja jakoś nie mogę bo nie mam do niej sympatii. A mówiłam o tym , że po naszym weselu jak pożyczyła nam talerze z serwisu co miała wyrzucić(!!!) Artur przenosząc je w jej misce stłukł jakieś stare i część takich troszkę ładniejszych to powiedziała, że mamy jej odkupić. Artur powiedział, że kupimy jest cały zestaw co są tak koło 50-60 zł bo też za dużo pieniędzy nie mamy. A ona na to że te zestawy jej się nie podobają i choc widzieliśmy promocję na talerze, że były bo 2-3 zł za sztukę takie jak ona miała to ona wypatrzyła sobie takie po 8-12 zł i w krzyk, że ona takie chce i mamy kupić a to było 20 talerzy. Artur się zbuntował i powiedział, że takich nie kupi a ona na to , że ma jej dać 50 zł i co??? Wcale talerzy nie kupiła sobie a kase wzieła. No a wnuk jej nie obchodzi i nie zamierza ani jednego ciuszka dla niego kupić ani do niczego się nie dołozyć!!!!
Mój ojciec to jej nie znosi normalniei cieszę się z tego
O Q.... niezła mamuśka. Przyjmij moje najszczersze wyrazy współczucia.
Ja miałam cudowną teściową- zmarła w 8 miesiącu mojej poprzedniej ciąży (w połowie listopada) i jej największym marzeniem było dożyć choć do końca roku, wtedy będzie jej się należała dywidenda cobyśmy szafy i garderoby zrobili- wykańczaliśmy wtedy mieszkanie
Pauluś89
Grudzień 2009
Hah a mnie teściówka dziś znów rozwaliła. Ja pojechałam do dziadków i mój jest u rodziców swoich bo dziś ma wyjątkowo wolne a normalnie to zasuwa na budowie... A teściowa do mojego wystartowała, że on ma obiad robić bo ona jedzie sobie do miasta swoim nieśmiertelnym skuterkiem, kurna ona jeździ sobie do miasta po kilka razy dziennie a nie pracuje bo jej sie nie chce!!! Arturowy obiadek dziś to jeszcze nic. Jej tak się sprzątać nie chce, że choć niby dom prowadzi a jest sama po kilka godz dziennie to sprzątać wszystko musi mopja szwagierka która ma 18 lat. Jak miała Beata okres i strasznie ją bolał brzuch to nie było sprzątane, ani myte naczyniaitp przez 4 dni bo czekała, aż Beata to zrobi!!! SZok
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A wy chcecie poród na płatnej sali czy nie? Ja oglądałąm i takie i takie i mi to obojętne. Jest u nas taka różnica, że możesz sobie wybrać np niebieską z niebieskim łóżkiem i różową lub normalną nieodpłatną
u mnie nie ma platnych sal ... wszystkie sa jednakowe ...
Mnie też bolą pachwiny, wszystko się rozsuwa.
joanna82 poproszę o wiadomosc z fotkami malenstw
załatwione
reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
No świetna ta moja teściówkaO Q.... niezła mamuśka. Przyjmij moje najszczersze wyrazy współczucia.
Ja miałam cudowną teściową- zmarła w 8 miesiącu mojej poprzedniej ciąży (w połowie listopada) i jej największym marzeniem było dożyć choć do końca roku, wtedy będzie jej się należała dywidenda cobyśmy szafy i garderoby zrobili- wykańczaliśmy wtedy mieszkanie
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)