reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja w przyszłym tyg w pon ginka wreszcie:) I bardzo możliwe, że pojadę porodówkę obejrzeć:) Kiedyś trzeba, a że w przyszłym tyg. mam najwięcej czasu:)

Wiecie ledwo pomieściłam ubranka do kartonów;D Tyle tego;D Może parę ubranek dam bratanicy, ale to wyjdzie w praniu bo wiem, że to brzydko brzmi, ale żal mi dawać ładnych ubranek;D Sknera jestem:(( Ale jak pomyślę, że Martynka tak ślicznie będzie w nich wyglądała..:)))))))))

ja dzis zapelnilam cala suszarke i jutro to musze poprasowac :) no i jutro kolejna partia :) i powiem ci ze tez mi szkod coskolwiek oddawac a mam tego naprawde mase :)

No masakra... Marudzi mojemu, że powinnam jej mamo mówić a ja jakoś nie mogę bo nie mam do niej sympatii. A mówiłam o tym , że po naszym weselu jak pożyczyła nam talerze z serwisu co miała wyrzucić(!!!) Artur przenosząc je w jej misce stłukł jakieś stare i część takich troszkę ładniejszych to powiedziała, że mamy jej odkupić. Artur powiedział, że kupimy jest cały zestaw co są tak koło 50-60 zł bo też za dużo pieniędzy nie mamy. A ona na to że te zestawy jej się nie podobają i choc widzieliśmy promocję na talerze, że były bo 2-3 zł za sztukę takie jak ona miała to ona wypatrzyła sobie takie po 8-12 zł i w krzyk, że ona takie chce i mamy kupić a to było 20 talerzy. Artur się zbuntował i powiedział, że takich nie kupi a ona na to , że ma jej dać 50 zł i co??? Wcale talerzy nie kupiła sobie a kase wzieła. No a wnuk jej nie obchodzi i nie zamierza ani jednego ciuszka dla niego kupić ani do niczego się nie dołozyć!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mój ojciec to jej nie znosi normalnie:-D i cieszę się z tego

O Q.... niezła mamuśka. Przyjmij moje najszczersze wyrazy współczucia.
Ja miałam cudowną teściową- zmarła w 8 miesiącu mojej poprzedniej ciąży (w połowie listopada) i jej największym marzeniem było dożyć choć do końca roku, wtedy będzie jej się należała dywidenda cobyśmy szafy i garderoby zrobili- wykańczaliśmy wtedy mieszkanie

Hah a mnie teściówka dziś znów rozwaliła. Ja pojechałam do dziadków i mój jest u rodziców swoich bo dziś ma wyjątkowo wolne a normalnie to zasuwa na budowie... A teściowa do mojego wystartowała, że on ma obiad robić bo ona jedzie sobie do miasta swoim nieśmiertelnym skuterkiem, kurna ona jeździ sobie do miasta po kilka razy dziennie a nie pracuje bo jej sie nie chce!!! Arturowy obiadek dziś to jeszcze nic. Jej tak się sprzątać nie chce, że choć niby dom prowadzi a jest sama po kilka godz dziennie to sprzątać wszystko musi mopja szwagierka która ma 18 lat. Jak miała Beata okres i strasznie ją bolał brzuch to nie było sprzątane, ani myte naczyniaitp przez 4 dni bo czekała, aż Beata to zrobi!!! SZok

reklama
O Q.... niezła mamuśka. Przyjmij moje najszczersze wyrazy współczucia.
Ja miałam cudowną teściową- zmarła w 8 miesiącu mojej poprzedniej ciąży (w połowie listopada) i jej największym marzeniem było dożyć choć do końca roku, wtedy będzie jej się należała dywidenda cobyśmy szafy i garderoby zrobili- wykańczaliśmy wtedy mieszkanie
No świetna ta moja teściówka:-D

Do góry