Pauluś89
Grudzień 2009
mi lekarz mówił, że przy 29 tyg norma to ok 1250 ale moze byc wiecej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
żeby za kolor płacićA wy chcecie poród na płatnej sali czy nie? Ja oglądałąm i takie i takie i mi to obojętne. Jest u nas taka różnica, że możesz sobie wybrać np niebieską z niebieskim łóżkiem i różową lub normalną nieodpłatną
No właśnie... a na sali normalnie leżeć mogę z innymi a n ie muszę być sama i płacić za to 4oo zł za 2 dniżeby za kolor płacić
mi to tam jedno byle Bartek był i dobra opieka.. oczywiscie bez przesadyzmu mi to obojętne bo w spartanskich warunkach nie chcę
Ja tam nei wiem jak to bedzie jak trafie do szpitala ale jakbym miała sama leżeć przez 3 dni to bym chyba pindolca dostała..No właśnie... a na sali normalnie leżeć mogę z innymi a n ie muszę być sama i płacić za to 4oo zł za 2 dni
Witajcie,
W dniu 1 października o godzinie 11:50 przyszły na świat moje córeczki.
Amelia waga 850g długa 35cm i Anastazja waga 1250g długa 37cm.
Zdjęcia na zamkniętym.
Teraz muszę troche odpoczac, ale odezwe sie pozniej. pozdrawiam was.
Dziewczyny ktore nie widza fotek coreczek Judyty - wysłałam Wam wiadomosc
Heh z innymi kobitkami to zawsze raźniejJa tam nei wiem jak to bedzie jak trafie do szpitala ale jakbym miała sama leżeć przez 3 dni to bym chyba pindolca dostała..
A ja se wczoraj uswiadomilam z moim, ze jutka urodzila w tym tyg ciazy co ja bede w piatek
A tak wogole to mozecie byc ze mnie zadowolone wlasnie ugotowalam moja pierwsza w zyciu zupe!!!!!!!!!!!!!!!!i co njwazniejsze nie byla z torebki;-);-);-)