reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
A wy chcecie poród na płatnej sali czy nie? Ja oglądałąm i takie i takie i mi to obojętne. Jest u nas taka różnica, że możesz sobie wybrać np niebieską z niebieskim łóżkiem i różową lub normalną nieodpłatną

A wy chcecie poród na płatnej sali czy nie? Ja oglądałąm i takie i takie i mi to obojętne. Jest u nas taka różnica, że możesz sobie wybrać np niebieską z niebieskim łóżkiem i różową lub normalną nieodpłatną
żeby za kolor płacić :-D
mi to tam jedno byle Bartek był i dobra opieka.. oczywiscie bez przesadyzmu mi to obojętne bo w spartanskich warunkach nie chcę :-D

Witajcie,

W dniu 1 października o godzinie 11:50 przyszły na świat moje córeczki.
Amelia waga 850g długa 35cm i Anastazja waga 1250g długa 37cm.

Zdjęcia na zamkniętym.

Teraz muszę troche odpoczac, ale odezwe sie pozniej. pozdrawiam was.

Gratulacje i tutaj! Rany, ale super, że już masz je na świecie :-)

Dziewczyny ktore nie widza fotek coreczek Judyty - wysłałam Wam wiadomosc :)

A ja też mogę poprosić? Bo też nie widzę :-(

Mea - czy też mogę prosić o zmianę rysunku przy Misiulce? Na obojętnie co, byle nie różowe ;-)

I teraz trochę wieści ode mnie, bo zanim nadgonię te 40 stron z dzisiaj :szok: to będzie już po weekendzie chyba! Rano byliśmy u położnej i dowiedziałam się, że jednak nie będę mieć cesarki. Okulistka stwierdziła, że czemu nie spróbować normalnie... Szok normalnie. Byliśmy pewni, że będzie cesarka i czekaliśmy tylko na wyznaczenie terminu. A tu taka niespodzianka... Teraz muszę zacząć się zastanawiać jak się do tego przygotować, ułożyć jakis plan porodu (w Polsce też się układa??) i zgadnąć na kiedy zarezerwować Rodzicom bilety, żeby nam potowarzyszyli przy porodzie :sorry:. Do tego w piątek przyjeżdżają Teściowie zamienić samochody i dowieźć resztę rzeczy dla Miśki, więc umieram już ze strachu i zmęczenia. Całe mieszkanie muszę wyszykować na błysk, ugotować coś pysznego i nastawić się psychicznie na opieprz od Teścia za jeszcze-nie-wiem-co. Ostatnio jak nam dowalił to się poryczeliśmy i ja i Marcin, więc teraz już zaczynam panikować co też znowu wymyśli... Na szczęście to tylko weekend tym razem i do Świąt spokój...

No i wracam do szmaty i szczoty, bo jeszcze dużo roboty przed nami a czasu coraz mniej... I jeszcze jakieś przeziebienie nam się przyplątało...
Do poczytania w następnej przerwie na oddech! :-)

reklama
:szok::-D:szok:Witajcie o teściowej się nie wypowiem bo nie będę się denerwować ale akcja z szkołą wiedzie prym :-D:szok::-D

Dalej przeżywam wczorajsze newsy, cieszyć się tylko, że laleczki same oddychają:tak:
Byłam u gina i jest oki, też mu ponarzekałam na pachwiny, które są wstrętne!!! Ale co powiedział, że to normalne i niedługo wpadniemy w 8 mieś :tak::-D
Ja w biodrach mam 101 cm, więc raczej nie mało a ból wieczorem taki, że szok.
Buziolki.
Acha, mea na moderatora!!!

Do góry