reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Hehe dobre dobre najlepsza przyszlą tesciowa to ma moja kumpela no ja to nie wiem czy bym dala rade z tym babskiem jest jak z horroru ma wielki kokon na glowie natapirowany, gębę jak Hogata, chodzi w leginsach ciągle i wazy ze 120 kg a glos to ma taki ze zywego by obudzila. NO ale to jeszcze nic robi im takie numery ze hej np dala po kryjomu ogloszenie do gazety ze swoim numerem komorki ze szuka kawalerki jak sie okazalo to dla nich miala ja wybrac i jak to zrobila to ich tam zawlokla i powiedziala ze ta maja kupic bo ona juz wybrala ale kredytu jej synus brac nie bedzie tylko moja kumpela ma wziac bo oni na kredyt sie nie godza a mieszkanie musi byc. Malo tego zadzwonila do banku i zaczela zalatwiac juz jakies sprawy odnosnie tego kredytu w imieniu mojej kumpeli oczywiscie i pozniej do niej babka z banku wydzwaniala a ona nie miala o niczym pojecia!!! Na spotkaniu z jej rodzicami wypalila jaki wnosza posag dla corki!!!Jak wybrali sobie zespol na wesele zaplacili zaliczke i podpisali umowe to mamusia pierwsza plyte obejrzala i jej sie nie spodobalo to polamala plyte i kazala wszystko odwolac normalnie porazka a synus nic sie nie sprzeciwi ma 30 lat i po kurtke na zime nie idzie z narzeczona tylko z mamusia!!! Obiadki tez je w domu bo mamusia robi a jak kumpela cos przygotuje to on juz zawsze najedzony bo mamusia robi taka zupke ze na drugi dzien mozna ja nozem kroic haha normalnie rece opadaja wiec tak podsumowujac pocieszcie sie laseczki ze zawsze moze byc gorzej hihi

ja w czerwcu już byłam w pełni świadomej ciąży :)
w sumie wiedziałam już od dnia w którym spóźniła mi sie @.. no i te dwie magiczne kreseczki na teście.. :-D
a teraz zamiast dwóch kreseczek i małego balonika z usg .. to co mam?
prawdziwego człowieczka w sobie już, O! :-D
Nooo dokładnie. Uświadomiłam sobie, że mój synuś jest już większy niż córeczki Jutki niesamowite:szok::-):-):-)

Nooo dokładnie. Uświadomiłam sobie, że mój synuś jest już większy niż córeczki Jutki niesamowite:szok::-):-):-)
ale z jednej strony mozna pozazdrościć Jutce.. nie musi się juz męczyć z bębzonkiem.. :-D
oby tylko szybko wyzdrowiała i sruuu do dziewczynek :) bo to że z nimi będzie coraz lepiej to wiadome..!! Inaczej być nie może :)

A ja se wczoraj uswiadomilam z moim, ze jutka urodzila w tym tyg ciazy co ja bede w piatek:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

A tak wogole to mozecie byc ze mnie zadowolone wlasnie ugotowalam moja pierwsza w zyciu zupe!!!!!!!!!!!!!!!!i co njwazniejsze nie byla z torebki;-);-);-)

reklama
Hehe dobre dobre najlepsza przyszlą tesciowa to ma moja kumpela no ja to nie wiem czy bym dala rade z tym babskiem jest jak z horroru ma wielki kokon na glowie natapirowany, gębę jak Hogata, chodzi w leginsach ciągle i wazy ze 120 kg a glos to ma taki ze zywego by obudzila. NO ale to jeszcze nic robi im takie numery ze hej np dala po kryjomu ogloszenie do gazety ze swoim numerem komorki ze szuka kawalerki jak sie okazalo to dla nich miala ja wybrac i jak to zrobila to ich tam zawlokla i powiedziala ze ta maja kupic bo ona juz wybrala ale kredytu jej synus brac nie bedzie tylko moja kumpela ma wziac bo oni na kredyt sie nie godza a mieszkanie musi byc. Malo tego zadzwonila do banku i zaczela zalatwiac juz jakies sprawy odnosnie tego kredytu w imieniu mojej kumpeli oczywiscie i pozniej do niej babka z banku wydzwaniala a ona nie miala o niczym pojecia!!! Na spotkaniu z jej rodzicami wypalila jaki wnosza posag dla corki!!!Jak wybrali sobie zespol na wesele zaplacili zaliczke i podpisali umowe to mamusia pierwsza plyte obejrzala i jej sie nie spodobalo to polamala plyte i kazala wszystko odwolac normalnie porazka a synus nic sie nie sprzeciwi ma 30 lat i po kurtke na zime nie idzie z narzeczona tylko z mamusia!!! Obiadki tez je w domu bo mamusia robi a jak kumpela cos przygotuje to on juz zawsze najedzony bo mamusia robi taka zupke ze na drugi dzien mozna ja nozem kroic haha normalnie rece opadaja wiec tak podsumowujac pocieszcie sie laseczki ze zawsze moze byc gorzej hihi
no i teraz beda mnie koszmary meczyc,
no to moja lepsza, ale tylko troche ;-)

Do góry