G
Georgina
Gość
Koleżance 4 razy zmieniali płeć bo te 3 razy miała na normalnym USG a za 4-tym razem 2D i wyszło, że chłopak na 100%. Wcześniej było, że córka, że syn, że córka i syn
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez bym chciala dziewuche ,ale to tylko dlatego ze jedne jajka juz mam ,ale im bardziej chce dziewczyny to tym bardziej czuje ze bedzie chlopak ahahhahahahahahha !!!!!!!!!!!! A zreszta co bedzie to bedzie ,i tak bede kochac tak samo mocno !!!Ja bardzo chcę mieć dziewczynkę - u mnie w rodzinie same dziewczynki ;-)
Ja tez bym chciala dziewuche ,ale to tylko dlatego ze jedne jajka juz mam ,ale im bardziej chce dziewczyny to tym bardziej czuje ze bedzie chlopak ahahhahahahahahha !!!!!!!!!!!! A zreszta co bedzie to bedzie ,i tak bede kochac tak samo mocno !!!
Moja mama ma 3 synow i mnie !!!!!! Bracia maja dziewczyny ,ja chlopaka ....pewnie oni beda mieli same dziewczyny a ja chlopakow [ Jedna bratowa wlasnie w maju urodzila dziewczynke,druga jest o kilka tygodni mlodszej ciazy niz ja - 8 tydzien.( ma juz jedna core) ] Sie nam posypia dzieciaczki w rodzince ahahhaah !!!! Na wigilii u mamy bedzie male przedszkole
Ja zostanę we wrześniu ciocią, ma być dziewczynka, ale to różnie bywa;-)
Ale mam smaka na czipsy paprykowe!! Lecę do sklepu
Mam nadzieje,ze bedzie ok i wszystko okaze sie w grudniu:-)