reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Hej!!!
Podczytuję, ale nie piszę, bo jakoś wyrobić się nie mogę :wściekła/y:

Ale 23Marta mnie przeraziłaś :szok: oczywiście tobie gratuluję jak najbardziej :tak: ale ja też USG miałam przez powłoki :szok: czy to znaczy, że u mnie też jeszcze bliźniaki mogą się okazać :szok:

reklama
23marta ale swietne wiadomosci!!!!!!!! GRATULUJE KOCHANA! Nie ma jak dwojeczka odrazu hahahahah !!!!! Niech nam rosna dzieciatka zdrowo !!!! Juz druga mamuska z blizniakami ale fajnie!

Co do mojego cisnienia ,na pewno masz racje .....sie zestresowalam no !

Gdzie sie podziała REVE ??? Kurcze Reve ty dalej szatkujesz botwinke czy od garka nie mozesz sie odgonic??? Mam nadzieje ze u Ciebie wsio ok !

Emwu76 ty tez cos zniknelas na chwilke. lasencje mam nadzieje ze u was wsio ok !

Ostatnia edycja:
A ja miałam piękny sen:):) Nie chciałam się zbudzać!
Śniło mi się, że urodziłam śliczną córeczkę, była drobniutka, śliczna, miała mój nosek:) Tylko na drugi dzień była duża jak dwulatka:p:p

Już trzeci raz miałam sen, że córcię mamy. Czy któreś też miewają często takie sny? I czy jakoś się komuś sprawdzały? - tu mam na myśli Mamusie, które już mają Pociechy przy sobie.

Georgina Mi sie niegdy nie sniło czy bedzie syn czy cora ....Ale oczywsicie mialam miec dziewczynke ,nawet 15 minut przed cieciem mowili ze bedzie dziewczyna ....No i CO wyciagneli male jajka...TERAZ mam czuja na nastepne jaja ...!!!!!

Tak pytam bo kilka moich znajomych miewało takie sny, też z córami i mają córeczki:) Ciężko nadążyć za snami;-) Albo są na odwrót albo prorocze:) Ja mam czuja na dziewuszke, nie wiem czy to przez te sny czy dlatego, że każdy mi mówi, że czuje, że będę miała dziewczynkę. Prócz Mojego:) On jest pewny, że będzie chłopak:)

Lecę się truskawkować:))

Witajcie dziewczęta! poczytałam sobie co u was słychać. 23Marta super wiadomość oby tylko wszystko było dobrze z maluszkami i żebyś ty dobrze się czuła. U mnie raczej takiej niespodzianki nie będzie bo 4 kończyny i jedno serduszko bije. Joanna82 nie stresuj się tym ciśnieniem ja normalnie mam niskie 65/100 lub 70/110 a ostatnio u lekarza po USG miałam 146/80 także to na pewno z emocji. Pozdrawiam was!:-)

Tak pytam bo kilka moich znajomych miewało takie sny, też z córami i mają córeczki:) Ciężko nadążyć za snami;-) Albo są na odwrót albo prorocze:) Ja mam czuja na dziewuszke, nie wiem czy to przez te sny czy dlatego, że każdy mi mówi, że czuje, że będę miała dziewczynkę. Prócz Mojego:) On jest pewny, że będzie chłopak:)

Lecę się truskawkować:))

Georgina ja też mam sny o dzieciach ale moje mi się na razie nie śniło tylko to że we śnie zawsze jestem w ciąży. Czytałam gdzieś że podobno starsze mamy mają większe predyspozycje do dziewczynek jak chcesz sobie powróżyć to zerknij na stronkę Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ? podobno ma nawet niezłą sprawdzalność. Pozdrawiam:-)

Wiem, tam też mi dziewczynka wychodzi:) A ja nie jestem starszą mamą bo młoda ze mnie osóbka:) Gdybym się z Moim kochała tylko w owulację to szanse na chłopca, ale my każdy dzień płodny "obstrzeliliśmy", więc ciężko stwierdzić:D

reklama
Do góry