reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

jak chcesz:-Ddostałam mnóstwo ślicznych rzeczy które wyglądają jakby w ogóle nie były noszone:tak:
a tak w ogóle to jutro idę do fryzjera i ciągle się zastanawiam co zrobić z włosami
balejaż na 100% ale co z długością??
pozazdroscic ja jestem pierwsza u mnie w rodzinie i nie ma mnie kto wspomoc..a kuzynki meza sie nie fatyguja choc maja roczne dzieci i tez chlopcow:eek:

reklama
A ja dzis bylam na wynikach i pierwszym KTG :)
Matko jedyna ,jakie to cudne uczucie posluchac swoje malenstwo ... :) Lezalam se tak z 30 minut a KTG robilo zapis ,ktory mam jutro pokazac ginowi.Polozna powiedziala ze serduszko bije pieknie silnie i miarowo ,zadnych skurcze sie nie zapisaly.
Maly niezle kopal ,a ja mialam takie urzadzanko w raczce i przy kazdym ruchu malego mialam nacisnac ze je czuje :) Jak na zlosc maly buszowal - zawsze to robi jak leze na boku a tak polozna mi sie kazala polozyc!.wiec ja z tym urzadzonkiem walczylam - caly czas musialam je naciskac ahahha
Mam nadzieje ze wyniki wyjda mi dobre i zadno zatrucie ciazowe sie u mnie nie rozija ...aha stanelam na wadze i wciaz mam pikene 65 kg :) wiec od 2 tygodni niz nie przytylam !!!!!!!!!!!!!!!!!! Z czego sie ogromnie ciesze bo ostatnio zbyt duzo przytlam i gin skierowal mnie na wyniki pod zatrucie ciezowe !obrzekow u siebie jakos nie widze wiec jestem dobrej mysli .cisnienie tez w domku mam w normie ,wiec wierze ze bedzie dobrze!!!!
Zapytalam poloznej o te nieszczesne bole pachwin i o to twardnienie brzucha !
MOwila ze jutro gin mnie doklanide zbada ,ale tak juz moze byc na tym etapie ciazy.Powiedziala ze wsio mi sie rozciaga i przygotowuje do porodu :szok::szok::szok:
No normalnie bola mnie pachwiny i kosc lonowa !!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek:

jak chcesz:-Ddostałam mnóstwo ślicznych rzeczy które wyglądają jakby w ogóle nie były noszone:tak:
a tak w ogóle to jutro idę do fryzjera i ciągle się zastanawiam co zrobić z włosami
Ja w sobote tez se pierdyklam na glowie ciemny balejaz ( chcialam aby bylo naturalnie ) i troche podcielam wlosy ,kazalm tak sciac co bym mogla zwiazac wlosy ,bo zawsze to wygodniej a jak juz bedziemy z maluszkami to napewno :)

Se dzisiaj z racji tego ze waga nie podskoczyla od 2 tygodni ,zafundowalam 2 eklery !!!!!!!!!!!! i puszke coli a co !!!!!!!!!!!!! ale jakie to dobreeeeeeeee :) I juz znika :-D

Przyszedl kombinezonik cos go wygrala na allegro :) jaki on swietny jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zadowolonam z zakupu jak nic !

prosze ... te reklamowy sa pelne ciuszkow ... i to tylko takich mniej wiecej do 5-6 miesiecy bo reszta jeszcze zalega na strychu !! potem bede je sukcesywnie wyciagac i podmieniac za te najmniejsze :)

Załączniki

• IMG_0327.jpg
    IMG_0327.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_0328.jpg
    IMG_0328.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_0329.jpg
    IMG_0329.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_0330.jpg
    IMG_0330.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_0331.jpg
    IMG_0331.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 33
I jeszcze taki wygralam :) pluszowy :) za jedyne 24 zł ! ( z przesylka) Tylko ze skasowalam maila z danymi do przelewu i czekam az babka przysle mi dane jeszcze raz ,bo chce zaplacic i miec juz go w domku :) !

Załączniki

• 754307782.jpg
    754307782.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 41
  • 754307782_3.jpg
    754307782_3.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 32
a co do przyziebienia i czosnku to tez slyszalam zeby go nie spozywac w duzych ilosciach...ale nie pamietam z jakiego powodu;-)

jak złapałam przeziebienie to położna powiedziała, że czosnku nie, bo zawiera w sobie naturalne antybiotyki. Poszłam do pierwszego kontaktu po L4 i sie dowiedziałam, że nadmiar czosnku owszem nie, bo szkoda ... wątroby. Natomiast co do szkodliwości dla dzidzi to nie widziała przeciwskazań. A to był 12 tydzień ciąży.

reklama
A ja dzis bylam na wynikach i pierwszym KTG :)
Matko jedyna ,jakie to cudne uczucie posluchac swoje malenstwo ... :) Lezalam se tak z 30 minut a KTG robilo zapis ,ktory mam jutro pokazac ginowi.Polozna powiedziala ze serduszko bije pieknie silnie i miarowo ,zadnych skurcze sie nie zapisaly.
Maly niezle kopal ,a ja mialam takie urzadzanko w raczce i przy kazdym ruchu malego mialam nacisnac ze je czuje :) Jak na zlosc maly buszowal - zawsze to robi jak leze na boku a tak polozna mi sie kazala polozyc!.wiec ja z tym urzadzonkiem walczylam - caly czas musialam je naciskac ahahha
Mam nadzieje ze wyniki wyjda mi dobre i zadno zatrucie ciazowe sie u mnie nie rozija ...aha stanelam na wadze i wciaz mam pikene 65 kg :) wiec od 2 tygodni niz nie przytylam !!!!!!!!!!!!!!!!!! Z czego sie ogromnie ciesze bo ostatnio zbyt duzo przytlam i gin skierowal mnie na wyniki pod zatrucie ciezowe !obrzekow u siebie jakos nie widze wiec jestem dobrej mysli .cisnienie tez w domku mam w normie ,wiec wierze ze bedzie dobrze!!!!
Zapytalam poloznej o te nieszczesne bole pachwin i o to twardnienie brzucha !
MOwila ze jutro gin mnie doklanide zbada ,ale tak juz moze byc na tym etapie ciazy.Powiedziala ze wsio mi sie rozciaga i przygotowuje do porodu :szok::szok::szok:
No normalnie bola mnie pachwiny i kosc lonowa !!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek:

ale ci fajnie !!! z tym serduchem !!!

a co do pachwin i tej przekletej kosci lonowej to ja juz zdycham od dobrych kilku tygodni a najgorzej jest rano jak wstaje z lozka !!! masakra !! jak zapytalam gina to mi powiedzial ze to taki urok i nic poradzic na to nie mozna ... ale ze niby to boli tylko w pierwszej ciazy tak bardzo a w nastepnych juz mniej :D

Do góry