kopciuszek2107
Fanka BB :)
Heloł laski;-)ja juz po badaniach,nieszczesna glukoza byla wypita bez cytrynki i nawet nie bylo wymiotow:-)wiec sukces:-)oby teraz tylko zmiescic sie w normie bo w pierwszej ciazy musialam miec 75
po 50 mialam wynik 155 wiec teraz tez sie obawiam.
My rowniez pozdrawiamy i czekamy;-)
Ale mamusia dobra
oby tak dalej;-)
Swietnie to wyglada:-)
Uwazaj na siebie,lepiej byc ostroznym;-)
Ja urodzilam w 36 tyg i moja gwiazda byla zaraz po urodzeniu w inkubatorze ale tylko dlatego ze zrobila sie sina.Ogolnie byla na tyle duza i rozwinieta ze nie bylo takiej potrzeby:-)lezala tylko przez noc;-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dziewczyny, pozdrawiam z Wysp, zebyscie mnie nie zapomnialy!
Mam nadzieje, ze u Was i Dzieciaczkow wszystko OK. Jak wroce w sobote to sprobuje nadrobic, ale watpie czy mi sie uda. W kazdym razie na pewno bede wiernie czytac.
My rowniez pozdrawiamy i czekamy;-)
Mea zaskoczenie co? żeśmy się spotkały?
byłam z mama więc temu se nie pogadałyśmy..
wczoraj nie miałam siły pisać.. bo wróciłam póxnoooo ;/
dzisiaj se Wam wkleje i się pochwalę co już ściagnełam od mamusi z ubranek
jeszcze mamy tylko z Bartkiem kolor pościeli wybrac i ona pójdzie łóżeczko zamawiać
ale żem jest happy![]()
Ale mamusia dobra
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Ło takie cuś: Beautiful flying lanterns. [VIDEO]![]()
Swietnie to wyglada:-)
Ja tez czuje sie dziwnie jakos z brzuszkiem przez ostatnie dni ,niby mam brzuch twardy a jakos nie czuje co by twardnial ...cos mnie kulo z lewej strony na wysokosci lozyska ....biegalam do kibelka bo byslalam ze wciaz mi sie siku chceee , no i po poludniu zaczely mnie bolec pachwinyyyyyy ale tak ze trudno bylo mi normalnie chodzic ...az promieniowalo na prawy posladekkkk czy to juz plecy byly ...no masakra jakas ! Myslalam ze zaczynam rodzic ahhahahah![]()
Uwazaj na siebie,lepiej byc ostroznym;-)
mialas porod przedwczesny? w ktorym tygodniu urodzilas?
ja sie zastanawiam bo mi z koncem 35 tyg chca odstawic leki a ja na fenoterolu mam kilka skurczy dziennie..jak sie urodzi np w 36 to lezy tez w inkubatorku?
Ja urodzilam w 36 tyg i moja gwiazda byla zaraz po urodzeniu w inkubatorze ale tylko dlatego ze zrobila sie sina.Ogolnie byla na tyle duza i rozwinieta ze nie bylo takiej potrzeby:-)lezala tylko przez noc;-)