mea witaj w klubie !!!!!!!!!!! Ja tez mam takie kupki !!!!!!!!!!!!! Tylko ze ja juz mam poprane i poprasowane ( teraz juz bym nie dala rady sie tym zajac jak boga kocham ) ,a te co dochodza nowe zbieram do nastepnego prania ahhahahaha !!!!!!!!!!!!!!!prosze ... te reklamowy sa pelne ciuszkow ... i to tylko takich mniej wiecej do 5-6 miesiecy bo reszta jeszcze zalega na strychu !! potem bede je sukcesywnie wyciagac i podmieniac za te najmniejsze
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
jak złapałam przeziebienie to położna powiedziała, że czosnku nie, bo zawiera w sobie naturalne antybiotyki. Poszłam do pierwszego kontaktu po L4 i sie dowiedziałam, że nadmiar czosnku owszem nie, bo szkoda ... wątroby. Natomiast co do szkodliwości dla dzidzi to nie widziała przeciwskazań. A to był 12 tydzień ciąży.
w 2 i 3 trymestrze to juz nawet antybiotyki mozna brac wiec nie ma sie co czosnkiem przejmowac !!! coponiektorzy przeginaja naprawde !!
A ja serducha sobie codziennie słucham tak się cieszę z tego detektora tętna płodu, super!!!
No a na ktg chodze 2 razy w tyg ale jest oki:-)
Mea nie pocieszę Cię mi w tej ciąży pachwiny bardziej bolą niż poprzednio:-( Ale takie to uroki....
Co do ciuszków to moja mam się zlitowała powiedziała, zebym wszytsko do niej przywiozła, ona popierze i poprasuje
Mea nie pocieszę Cię mi w tej ciąży pachwiny bardziej bolą niż poprzednio:-( Ale takie to uroki....
Co do ciuszków to moja mam się zlitowała powiedziała, zebym wszytsko do niej przywiozła, ona popierze i poprasuje
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mea dzięki-już mi lepiej
ciesze sie ze sie przyczynilam do twojego lepszego nastroju mi jakos jeszcze nie jest lepiej bo mnie to dopiero czeka !!!
Tez tak uwazam ! Bez przesadyzmu ludzie !w 2 i 3 trymestrze to juz nawet antybiotyki mozna brac wiec nie ma sie co czosnkiem przejmowac !!! coponiektorzy przeginaja naprawde !!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A ja serducha sobie codziennie słucham tak się cieszę z tego detektora tętna płodu, super!!!
martus moja mama tez sie oferowala ale ja w sumie lubie prasowac a takie malenstwa to sama przyjemnosc wiec sobie to bede pomalusiu robic jak jestem sama a maz w pracy
A ja swoją mame wykorzystam na co dzien mam dużo do prasowania malusi ubranek dla Antosia;-) A tak serio, to naprawde z siłam u mnie kiepsko, bo teraz świeżo po przeprowadzce jesteśmy, dużo sprzątania, układania, dom jeszcze nie ogarniety więc wszelka pomoc u mnie mile widziana jest
U nas gin zleca KTG po 30 tygodniu pierwsze ! i tak bede juz se sluchac raz w tygodniu chyba ,zreszta dowiem sie jutro !
co do pachwin ,mnie w pierwszej ciazy wogole nie bolały Dlatego taka w szoku bylam ze cos mnie wogole tam boli !!!!!!!!!!!
reklama
Acha... Od kilku dni tak cierpie, chodze i trzymam sie za bolesne miejsce, bo kluje okrutnie wszedzie. Mam wrazenie, ze zaraz urodze! No. A ciaza druga. Chyba, ze ta druga jest jak pierwsza, bo pierwsza byla dosc dawno... i juz nie pamietam podobnych boli, tyle tylko, ze spuchlam troche 2 tyg przed porodem.ale ci fajnie !!! z tym serduchem !!!
a co do pachwin i tej przekletej kosci lonowej to ja juz zdycham od dobrych kilku tygodni a najgorzej jest rano jak wstaje z lozka !!! masakra !! jak zapytalam gina to mi powiedzial ze to taki urok i nic poradzic na to nie mozna ... ale ze niby to boli tylko w pierwszej ciazy tak bardzo a w nastepnych juz mniej