reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
Dziewczynki ale sie strachu najdałam przez ten tydzień....
Ale do rzeczy... Wiec od wczoraj jestem w szpitalu i wlasnie dzisiaj zrobili mi Echo i dokładne USG w zakaldzie wad wrodzonych i jest wsioooo OK... Żadnych dodatkowych skurczów nie ma, a te komory w mozgu sa OK. Doktor powiedzial ze chlopaki zdrowe i ze nie ma sie czym martwic. Ale mi ulzylo...

No i wg dzisiajeszego USG:
- Łukaszek - 1440g
- Michałek - 1580g

No ale zostane w szpitalu do srody, tzn w srode mnie wypisza bo trzeba lezec 3 dni, ewentualnie jutro bym sie mogla wypisac na wlasne rzadanie, ale i tak na zajecia jutro juz nie zdaze, a w srode wykaldy, wiec sie poczekam juz do tej srody. najwazniejsze ze wszystko jest w porządku.

Teraz poczytam co tam u Was bo nawet nie mialam weny zeby zajrzec na forum, tak sie stresowalam...
tak czułam ze wszystko bedzie wporzo :-):-):-)
i nawet ja odetchnełam z ulga -bylam z toba myslami ;-)
super ze juz po strachu
a chlopaki to sporawe no naprawde fiufiu

Dziewczynki ale sie strachu najdałam przez ten tydzień....
Ale do rzeczy... Wiec od wczoraj jestem w szpitalu i wlasnie dzisiaj zrobili mi Echo i dokładne USG w zakaldzie wad wrodzonych i jest wsioooo OK... Żadnych dodatkowych skurczów nie ma, a te komory w mozgu sa OK. Doktor powiedzial ze chlopaki zdrowe i ze nie ma sie czym martwic. Ale mi ulzylo...

No i wg dzisiajeszego USG:
- Łukaszek - 1440g
- Michałek - 1580g

No ale zostane w szpitalu do srody, tzn w srode mnie wypisza bo trzeba lezec 3 dni, ewentualnie jutro bym sie mogla wypisac na wlasne rzadanie, ale i tak na zajecia jutro juz nie zdaze, a w srode wykaldy, wiec sie poczekam juz do tej srody. najwazniejsze ze wszystko jest w porządku.

Teraz poczytam co tam u Was bo nawet nie mialam weny zeby zajrzec na forum, tak sie stresowalam...

Martuchaaaaaaaaa ! NO widzisz mowilam ci ze bedzie dobrze!!!!!!!!!!Strasznie sie ciesze ze wszystko wporzadku ! No i ze ci ulzylo ! Teraz dbaj o siebie i sie oszczedzaj co by chlopaki jak najdluzej posiedzieli u ciebie !
Buzka i usmiechnij sie :)

Oj dzieki laseczki :) A chlopaki chyba jeszcze troszke posiedza, bo szyjka dobzie trzyma i tym to mam sie w ogole nie martwic powiedzial gin.
Jak sie ciesze :) czekam na mojego B bo skonczylismy zajecia i ma zaraz do mnie wpasc to bedziemy sie cieszyc razem sasasasa.
Ale mam nadrabianiaa

MARTUSIU!!! strasznie się cieszę, ciężar spadł z serduszka :tak:

dojechałam z czterema kółkami Kalinki - zdjęcia w cudeńkach!
wózio zadbany, nie ma co, muszę dokupić torbę i śpiworek, w zasadzie to cały komplet. no i kurcze dogadałam się ze znajomą na 500 zł a nie 600 :tak:
mąż mi pojechał, siedzę tydzień sama, humor trochę się poprawił ze względu na wózeczek (tylko trochę go muszę wyczyścić).
zmykam na kawę do teściowej.

Matko pierwszy raz słyszę o jakiś podkładach..:-p

no te podklady to są najbardziej chlonne ja tez juz zakupilam dwie paki i tak teraz czytam a na nich jest napisane " pieluszki higieniczne dla dzieci i niemowląt ":-D
kupiłam tez takie podkłady na łóżko zeby sie przypadkiem nie zabrudziło podczas krótkiego snu miedzy karmieniami;-)

Cześć dziewczyny :-) Byłam dzisiaj na USG i od rana mam super humor :-) Z Weroniczką wszystko w porządku, waży już 1850g kluska mała :-) :-) Ustawiła się główką w dół, kopała jak najęta w trakcie badania. Łożysko ok, wody w normie. Idę coś zjeść.
Nonono:-) Nieźle ją futrujesz:-) Super, że wsjo OK:-) Ja mam wizytę za tydz.

reklama
NO CZEMU JA JESTEM CAŁY CZAS GŁODNA??!! no rany bosta... zjem i za 10 minut jestem głodna :crazy:

no własnie.. !
później dopiero przerzucę sie na podpaski jak sie zmniejszy krew..
a te majtasy poporodowe też kupujecie?
fakt ze są z siateczki to chyba lepiej powietrze będą przepuszczały i lepiej sie goić będzie.. ; )
ja kupuje te majty :tak: co prawda niektóre dziewczyny się śmiały ze mnie że takie mam majtki po porodzie (bo one miały normalne), ale przynajmniej miałam tam przewiewnie i wygodniej ;-)

karnitynka kuruj się tam miodzikiem i cytrynką, kuruj :tak::-)

helcia super wieści usg'owskie ;-)

mamostacha zdrówka dla małego!!! dużo zdrówka!

marta exxxtra!! super że chłopcy zdrowi :-) to najważniejsze! :-)

Do góry