Kochana u mnie jak narazie fotek z wesele brak ,bo zapomialam naładowac baterii hahahahah w naszym aparacie ! A zanim sie doprosze aby ktos jakies wyslala to troche pewnie minie!Kopciuszku, Asia, czekamy na fotki z wesela
reklama
slicznie wazy pulpecik !Cześć dziewczyny :-) Byłam dzisiaj na USG i od rana mam super humor :-) Z Weroniczką wszystko w porządku, waży już 1850g kluska mała :-) :-) Ustawiła się główką w dół, kopała jak najęta w trakcie badania. Łożysko ok, wody w normie. Idę coś zjeść.
tak czułam ze wszystko bedzie wporzo :-):-):-)Dziewczynki ale sie strachu najdałam przez ten tydzień....
Ale do rzeczy... Wiec od wczoraj jestem w szpitalu i wlasnie dzisiaj zrobili mi Echo i dokładne USG w zakaldzie wad wrodzonych i jest wsioooo OK... Żadnych dodatkowych skurczów nie ma, a te komory w mozgu sa OK. Doktor powiedzial ze chlopaki zdrowe i ze nie ma sie czym martwic. Ale mi ulzylo...
No i wg dzisiajeszego USG:
- Łukaszek - 1440g
- Michałek - 1580g
No ale zostane w szpitalu do srody, tzn w srode mnie wypisza bo trzeba lezec 3 dni, ewentualnie jutro bym sie mogla wypisac na wlasne rzadanie, ale i tak na zajecia jutro juz nie zdaze, a w srode wykaldy, wiec sie poczekam juz do tej srody. najwazniejsze ze wszystko jest w porządku.
Teraz poczytam co tam u Was bo nawet nie mialam weny zeby zajrzec na forum, tak sie stresowalam...
i nawet ja odetchnełam z ulga -bylam z toba myslami ;-)
super ze juz po strachu
a chlopaki to sporawe no naprawde fiufiu
Dziewczynki ale sie strachu najdałam przez ten tydzień....
Ale do rzeczy... Wiec od wczoraj jestem w szpitalu i wlasnie dzisiaj zrobili mi Echo i dokładne USG w zakaldzie wad wrodzonych i jest wsioooo OK... Żadnych dodatkowych skurczów nie ma, a te komory w mozgu sa OK. Doktor powiedzial ze chlopaki zdrowe i ze nie ma sie czym martwic. Ale mi ulzylo...
No i wg dzisiajeszego USG:
- Łukaszek - 1440g
- Michałek - 1580g
No ale zostane w szpitalu do srody, tzn w srode mnie wypisza bo trzeba lezec 3 dni, ewentualnie jutro bym sie mogla wypisac na wlasne rzadanie, ale i tak na zajecia jutro juz nie zdaze, a w srode wykaldy, wiec sie poczekam juz do tej srody. najwazniejsze ze wszystko jest w porządku.
Teraz poczytam co tam u Was bo nawet nie mialam weny zeby zajrzec na forum, tak sie stresowalam...
Martuchaaaaaaaaa ! NO widzisz mowilam ci ze bedzie dobrze!!!!!!!!!!Strasznie sie ciesze ze wszystko wporzadku ! No i ze ci ulzylo ! Teraz dbaj o siebie i sie oszczedzaj co by chlopaki jak najdluzej posiedzieli u ciebie !
Buzka i usmiechnij sie
Oj dzieki laseczki A chlopaki chyba jeszcze troszke posiedza, bo szyjka dobzie trzyma i tym to mam sie w ogole nie martwic powiedzial gin.
Jak sie ciesze czekam na mojego B bo skonczylismy zajecia i ma zaraz do mnie wpasc to bedziemy sie cieszyc razem sasasasa.
Ale mam nadrabianiaa
Jak sie ciesze czekam na mojego B bo skonczylismy zajecia i ma zaraz do mnie wpasc to bedziemy sie cieszyc razem sasasasa.
Ale mam nadrabianiaa
G
Georgina
Gość
Matko pierwszy raz słyszę o jakiś podkładach..ja chyba kupie ze 2-3 paczki podkladow i kilka par tych siateczkowych majtek zeby czyms to trzymac !!
ja juz dawno po sniadanku ... juz sie po malu zbieram i jade do wodzislawia
Chérie
Mama Danielka
MARTUSIU!!! strasznie się cieszę, ciężar spadł z serduszka
dojechałam z czterema kółkami Kalinki - zdjęcia w cudeńkach!
wózio zadbany, nie ma co, muszę dokupić torbę i śpiworek, w zasadzie to cały komplet. no i kurcze dogadałam się ze znajomą na 500 zł a nie 600
mąż mi pojechał, siedzę tydzień sama, humor trochę się poprawił ze względu na wózeczek (tylko trochę go muszę wyczyścić).
zmykam na kawę do teściowej.
dojechałam z czterema kółkami Kalinki - zdjęcia w cudeńkach!
wózio zadbany, nie ma co, muszę dokupić torbę i śpiworek, w zasadzie to cały komplet. no i kurcze dogadałam się ze znajomą na 500 zł a nie 600
mąż mi pojechał, siedzę tydzień sama, humor trochę się poprawił ze względu na wózeczek (tylko trochę go muszę wyczyścić).
zmykam na kawę do teściowej.
Matko pierwszy raz słyszę o jakiś podkładach..
no te podklady to są najbardziej chlonne ja tez juz zakupilam dwie paki i tak teraz czytam a na nich jest napisane " pieluszki higieniczne dla dzieci i niemowląt "
kupiłam tez takie podkłady na łóżko zeby sie przypadkiem nie zabrudziło podczas krótkiego snu miedzy karmieniami;-)
G
Georgina
Gość
Nonono:-) Nieźle ją futrujesz:-) Super, że wsjo OK:-) Ja mam wizytę za tydz.Cześć dziewczyny :-) Byłam dzisiaj na USG i od rana mam super humor :-) Z Weroniczką wszystko w porządku, waży już 1850g kluska mała :-) :-) Ustawiła się główką w dół, kopała jak najęta w trakcie badania. Łożysko ok, wody w normie. Idę coś zjeść.
reklama
NO CZEMU JA JESTEM CAŁY CZAS GŁODNA??!! no rany bosta... zjem i za 10 minut jestem głodna
karnitynka kuruj się tam miodzikiem i cytrynką, kuruj :-)
helcia super wieści usg'owskie ;-)
mamostacha zdrówka dla małego!!! dużo zdrówka!
marta exxxtra!! super że chłopcy zdrowi :-) to najważniejsze! :-)
ja kupuje te majty co prawda niektóre dziewczyny się śmiały ze mnie że takie mam majtki po porodzie (bo one miały normalne), ale przynajmniej miałam tam przewiewnie i wygodniej ;-)no własnie.. !
później dopiero przerzucę sie na podpaski jak sie zmniejszy krew..
a te majtasy poporodowe też kupujecie?
fakt ze są z siateczki to chyba lepiej powietrze będą przepuszczały i lepiej sie goić będzie.. ; )
karnitynka kuruj się tam miodzikiem i cytrynką, kuruj :-)
helcia super wieści usg'owskie ;-)
mamostacha zdrówka dla małego!!! dużo zdrówka!
marta exxxtra!! super że chłopcy zdrowi :-) to najważniejsze! :-)