Witam sie w nowym tygodniu:-)ja jestem w dobrym humorze wiec luz,najgorsze jest to ze mam lenia i nic mi sie nie chce robic a prania cala sterta
obiadu dzis nie robie bo musimy troche przystopowac z jedzeniem po weselu i poprawinach
ach pojadlo sie ze az strach wchodzic na wage
w czwartek wizyta wiec zobaczymy jak moja kondycja po weselu bedzie wygladac no i oczywiscie moja szyjka
na poprawe nie licze lecz na pogorszenie
bo ten tydzien to caly prawie na nogach
Maz po weselu ma taka chypke,gardlo go strasznie boli i mówic nie moze:-(jutro z rana ide na badania,mocz,morfologia,odzcyn Coombsa no i nieszczesna glukoza:-
wściekła/y:najbardziej sie boje zeby sie nie schaftowac bo rano mam codziennie mdlosci,dopiero jak cos zjem to przechodzi a tu godzina czekania po wypiciu:-(
no chyba cos mnie jednak bierze ... ale zastanawiam sie czy bardziej przeziebienie czy jasna cholera mnie bierze !! no bo by juz poszli zapalic w piecu ale NIE !!
jak nie to nie ja sie pod koldre laduje !! i mam wszystko gdzies !!
Ja czesto pale w piecu wiec dla mnie to nie problem
do mycia mydelko ... takie zwykle w kostce nivea ... a po kapieli obowiazkowo oliwka a jak by sie dziecko uczulalo to zwyczajna plynna parafina !! do kupienia w aptece
Ja mydelka wogole nie uzywalam
lezalo w szafce,za to plyn do kapieli soie sprawdzal super
no i czasami oliwki tez troche do wody wlalam zeby skora byla dobrze naoliwiona,potem kremowalam kremem pielegnacyjnym z nivei i wsio,do pupci najpierw uzywalam Bepanthenu potem juz sudocremu-oba jak dla mnie dobre
Ja mogę od siebie polecić do mycia mydełko bambino!
Do smarowania na początku też używałam oliwki bambino...tak fajnie pachnie dzidziuśkiem...ale mała miała po nich potówki i pani dermatolog poleciła mi właśnie emolium....dużo tańsze niż oilatum a bardzo wydajne! Butla za 30 zł spokojnie starcza na prawie 3 miesiąca! Płyn do kąpieli też raz kupiłam ale mało wydajny i nie używa się juz wtedy mydla a ja jakoś wolałam myć namydloną ręką niż tak "samą " wodą!
Z chusteczek do dziś kupuję "dzidziusie" i są super! Nie tak strasznie perfumowane jak z pampersa i dokładnie tak wilgotne jak powinny być!
Ja tez uzywalam Dzidziusia
cena jest ok i chusteczki tez
biorąc pod uwagę to jakiej wielkości sa podklady a jakiej podpaski.. to zdecydowanie ja jestem za podkładami.. wygodne to to pewnie nie bedzie ale raczej nie przeleje sie nic.. ; )
a najlepiej to pampersy
Oj czasami sie zdarzy i przelanie
szczegolnie jak sie przesunie na bok:-(
U nas tez ganiali za majtki
ale kazda chociaz na noc zakladala
NO u mnie bylo tez dosc fajnie ,pisze dosc z tych samych powodow co ty hahaha
Choc ja nie wytrzymalam tak dlugo jak ty ,plecy to myslalam ze mnie odpadna i qurwa wzielam sobie szpilki durna a zapomialam butow na zmiane ,wiec nogi tez zaczely mnie bolec strasznie ,tak czy siak nasze wesele skonczylo sie o 00:30 !
Pozniej cala noc co wstawalam do kibla czulam ze brzuch mam jak kamien ! Niewiem o co chodzilo ,ale wkoncu w nocy wzielam nospe ...i jakos do rana wytrzymalam ...w niedziele tez brzuszek mi sie stawial ,wiec Jarek powiedzial ze siedzimy w domu i darujemy se poprawiny bo nie ma co losu kusic.Takim oto sposobem zostal zmuszony do zrobienia obiadu i nici z poprawin !!!
Ale jedzenie bylo pyszneeeeeeeeee ! Tak sie nazarlam ze ho ho /..... no i nawet 2 lampki winka wypilam a co !
Tez mialam szpilki ale wygodne jak zadne inne:-)nogi mnie nie bolaly ale stopy troche spochly
Zdjecia wstawie jak bede miala chwilke
mam ich az 270 szt