reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

witam z rana:)
mezusia odstawilam do pracy, zrobilam mu sniadanko i kanapki, jak dziecku do szkoly bo jak mu sie nie zrobi to sniadania nie je...:wściekła/y:
i korzystam z chwili bo o 8 maja podobno nam prad wylaczyc...
co do torby do szpitala u nas ubranek sie nie nosi gdyz jak rozbieraja dzidzie to wrzucaja do prania razem ze szpitalnymi i juz ich nie oddaja..wiec zabiera sie tylko pieluchy dla malego...
a dla mamusi to co wszedzie
mi sie juz co noc sni moje dziecko...nie moge sie go doczekac:blink:

reklama
Witam sie rańcem!! ja juz siedze przy herbatce i zaraz sie biore za szamanie sniadanka!! Wstalam dzis z bolem plecow wiec dzien chyba spedze na kanapie, bo na nic niemam ochoty!!
widze, ze tu wielkie prygotowania do szpitala, ja mam tylko koszule... i zastanawiam sie nad tymi wszystki podkladami poporodowymi i majtkami jednorazowymi trzeba tego duzo?? wogole to jest lepsze niz podpaski bo kiedys tylko to bylo nie??

Witam sie rańcem!! ja juz siedze przy herbatce i zaraz sie biore za szamanie sniadanka!! Wstalam dzis z bolem plecow wiec dzien chyba spedze na kanapie, bo na nic niemam ochoty!!
widze, ze tu wielkie prygotowania do szpitala, ja mam tylko koszule... i zastanawiam sie nad tymi wszystki podkladami poporodowymi i majtkami jednorazowymi trzeba tego duzo?? wogole to jest lepsze niz podpaski bo kiedys tylko to bylo nie??
biorąc pod uwagę to jakiej wielkości sa podklady a jakiej podpaski.. to zdecydowanie ja jestem za podkładami.. wygodne to to pewnie nie bedzie ale raczej nie przeleje sie nic.. ; )
a najlepiej to pampersy :-D

biorąc pod uwagę to jakiej wielkości sa podklady a jakiej podpaski.. to zdecydowanie ja jestem za podkładami.. wygodne to to pewnie nie bedzie ale raczej nie przeleje sie nic.. ; )
a najlepiej to pampersy :-D
ja też jestem za podkładami :tak: chociaż duże to to takie i dziwnie się w tym chodzi, ale po porodzie ta krew cały czas leci, a one dobrze wsiąkają ;-)

ja też jestem za podkładami :tak: chociaż duże to to takie i dziwnie się w tym chodzi, ale po porodzie ta krew cały czas leci, a one dobrze wsiąkają ;-)
no własnie.. !
później dopiero przerzucę sie na podpaski jak sie zmniejszy krew..
a te majtasy poporodowe też kupujecie?
fakt ze są z siateczki to chyba lepiej powietrze będą przepuszczały i lepiej sie goić będzie.. ; )

ja chyba kupie ze 2-3 paczki podkladow i kilka par tych siateczkowych majtek zeby czyms to trzymac !!

ja juz dawno po sniadanku ... juz sie po malu zbieram i jade do wodzislawia :)

hmm dobrze wiedziec;-) pytalam bo jeszcze o tym nie myslalam i nic nie ogladalam, ale d was mozna sie wszytkiego dowiedziec wiec jest ok, trzeba dodac to do listy zakupow, a tak wogole to czemu ona sie nie zmniejsza??:sorry::sorry:

hmm dobrze wiedziec;-) pytalam bo jeszcze o tym nie myslalam i nic nie ogladalam, ale d was mozna sie wszytkiego dowiedziec wiec jest ok, trzeba dodac to do listy zakupow, a tak wogole to czemu ona sie nie zmniejsza??:sorry::sorry:

bo z listami zakupow to tak wlasnie jest ... nie upilnujesz i sie łajza rozciaga jak papier toaletowy !!!

reklama
Dzień dobry,

Się i ja witam z rana :-)

Ja ide do przyszpitalnej szkoły rodzenia więc mam nadzieję że wszystko powiedzą co zabrać.

bo z listami zakupow to tak wlasnie jest ... nie upilnujesz i sie łajza rozciaga jak papier toaletowy !!!
:-D:-D:-D Mea - dobry tekst i jaki prawdziwy, rozśmieszyłaś mnie z rańca. Dziękować

Ostatnia edycja:
Do góry