reklama
no własnie.. !
później dopiero przerzucę sie na podpaski jak sie zmniejszy krew..
a te majtasy poporodowe też kupujecie?
fakt ze są z siateczki to chyba lepiej powietrze będą przepuszczały i lepiej sie goić będzie.. ; )
Mi np te majtasy poporodowe się nie sprawdziły, najwygodniej było mi w tzw babcinych szerokich gaciach teraz też sie w takie zaopatrzyłam.
W szpitalu gdzie rodzę dla dziecka nic nie tzreba brać, bo preferują zawijanie w beciki z pieluszki, zresztą pielęgniarki same to robią, pampersy tez sa w szpitalu, więc luzik:-)
a ja wcinam sniadanko- delicje
aga6671
Mama Hani i Tomka
Jak Hanię rodziłam prawie 2 lata temu to w Wodzisławskim szpitalu ordynator krzywo patrzyła na majtki i biustonosze
Na szczęście pielęgniarki były mądrzejsze i trzeba było mieć majtki ( ale tylko jednorazowe i zawsze przed rannym obchodem przychodziły wcześniej i mówiły że mamy się przygotowac...czyli ściągnąć te majtki
Wyobrażacie sobie chodzić i spać gdy tak leci krew i podpaski nic nie podtrzymuje?????
Na szczęście pielęgniarki były mądrzejsze i trzeba było mieć majtki ( ale tylko jednorazowe i zawsze przed rannym obchodem przychodziły wcześniej i mówiły że mamy się przygotowac...czyli ściągnąć te majtki
Wyobrażacie sobie chodzić i spać gdy tak leci krew i podpaski nic nie podtrzymuje?????
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mea nawet nie mów, troche to dolujace dla portfela ale ile radochy (jak sie nie patrzy na ceny!!)
kiedys dla mojego portfela dolujace bylo wychodzenie z domu ... teraz biedny zdolowany non stop bo allegro rzadzi !!
i juz wlasciwie mnie tu nie ma bo spadam ... si ju pozniej !!
karnitynka1982
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki ja tez sie witam woda z cytryna i miodem hiihi bo cos mnie znow katar lapie wole byc czujna Na weekendzik bylam w Swinoujsciu ale plazki na oczy nie zobaczylam bo byl wiatr, sztorm i deszcz;/ Juz Was ladnie nadrobilam i wszystko wiem. Dzisiaj w Szczecinie pogoda piekna ale zimno. Wpada do mnie kolezanka i skoczymy jakichs butow poszukac. Od dzis za 3 tygodnie przyjezdza moj T jeju ale sie ciesze juz 6 tyg jestem samiutka porazka zwlaszcza w naszym stanie bo i zakupki sama i sprzatanie calej chaty i wszystkie sprawy ale jakos dalam rade poki co a teraz juz z gorki.
Mataka ja mam fajna liste rzeczy dla mamy dla dzidzi dla taty do szpitala i oprocz tego wyprawki calej kosmetykow i akcesoriow porownywalam ja z 4 roznymi i wpisalam tam wszystko hehe jest dluga ale kazdy moze sobie ja zmodyfikowac jak chcesz to Ci pozniej przesle
Mataka ja mam fajna liste rzeczy dla mamy dla dzidzi dla taty do szpitala i oprocz tego wyprawki calej kosmetykow i akcesoriow porownywalam ja z 4 roznymi i wpisalam tam wszystko hehe jest dluga ale kazdy moze sobie ja zmodyfikowac jak chcesz to Ci pozniej przesle
i ja się z rana witam!
u mnie dzisiaj ładnie tylko strasznie wieje czego bardzo nie lubią moje uszy
druga pralka prania już się pierze a jeszcze jedna przede mną bo póki jest pogoda popiorę wszystko co mi w ręce wpadnie
mam w planach jeszcze kurze i okna od wewnątrz bo te moje muchy strasznie je zapaskudziły w tydzień
a na obiad kalafiorowa i może coś jeszcze
muszę się gina zapytać dzisiaj o wszystko-ale najpierw chyba listę zrobię bo jestem sklerotyczką i jak zwykle połowę rzeczy zapomnę
a tak poza tym to znowu miałam noc z głowy:-(ale mój kochany mąż ciągle biegał koło mnie i donosił herbatkę
u mnie dzisiaj ładnie tylko strasznie wieje czego bardzo nie lubią moje uszy
druga pralka prania już się pierze a jeszcze jedna przede mną bo póki jest pogoda popiorę wszystko co mi w ręce wpadnie
mam w planach jeszcze kurze i okna od wewnątrz bo te moje muchy strasznie je zapaskudziły w tydzień
a na obiad kalafiorowa i może coś jeszcze
muszę się gina zapytać dzisiaj o wszystko-ale najpierw chyba listę zrobię bo jestem sklerotyczką i jak zwykle połowę rzeczy zapomnę
a tak poza tym to znowu miałam noc z głowy:-(ale mój kochany mąż ciągle biegał koło mnie i donosił herbatkę
reklama
NeSSi
Moderatorka
Mi np te majtasy poporodowe się nie sprawdziły, najwygodniej było mi w tzw babcinych szerokich gaciach teraz też sie w takie zaopatrzyłam.
W szpitalu gdzie rodzę dla dziecka nic nie tzreba brać, bo preferują zawijanie w beciki z pieluszki, zresztą pielęgniarki same to robią, pampersy tez sa w szpitalu, więc luzik:-)
a ja wcinam sniadanko- delicje
Ja zroniłam tak: kupiłam paczke majtek jednorazowych ( 3 zł nie zbiednieje) i paczke majtek tych siatkowych ( 5,50,-) w dodatku wezmę sobie jeszcze parę zwykłych większych bawełnianych takich co je raz założe i wywalę wole mieć alternatywę a mój stan pokaże co mi się potem będzie lepiej nosić