reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

dobra ja poogladalam formule, zjadlam sniadanko i teraz musze sie troche oporzadzic bo wlosy tluszczem ociekaja a do kosciola jakos trzeba by wygladac :D

nessi nie moge otworzyc tego filmiku ... trzeba by go chyba przerobic do avi ...

reklama
Heloł,

Witam się i ja z rana.

Mea też się zastanawiam co z Jutką i Karolakiem. Marta dziś się kładzie do szpitala - oby się okazało że z maluszkami wszystko ok.

kurde a ja sie znowu dzis jakos fatalnie czuje ... nie wiem czemu ale tak jakos dziwnie ... a przy tym mala wojuje strasznie, nie wiem czy cos jej nie pasuje czy odwrotnie ... jakos dziwnie

cześć dziewczyny.
u nas wietrznie i okropnie zimno :confused2: nie ruszam się z domu. chyba mam płaczliwe dnie, wszystko mnie denerwuje, na każdym kroku coś.
jeszcze jak pomyślę, że cały tydzień przesiedzę sama to mnie ciarki przechodzą... która chce mnie odwiedzić? :laugh2:

Cherie chętnie bym cię odwiedziła bo mi już od wczoraj zaczął się samotny tydzień!:wściekła/y:
Od wczoraj aż do piątku A. wyjeżdza do pracy o 22, wraca o 8 rano i potem śpi do 15-16:no:
To jest gorsze niż jakby go nie było cały czas, bo siedzę sama, wiem że jest obok a nie ma się do kogo odezwać:wściekła/y:

Ja też jakoś dziś bez humorku:-(
Pogoda niezbyt....do kościoła sama i tak się nie wybiorę....spać by się chciało ale co z Hanią zrobić;-)
Nie chce jej któraś na popołudnie a ja się wyśpię:-)

cześć dziewczyny.
u nas wietrznie i okropnie zimno :confused2: nie ruszam się z domu. chyba mam płaczliwe dnie, wszystko mnie denerwuje, na każdym kroku coś.
jeszcze jak pomyślę, że cały tydzień przesiedzę sama to mnie ciarki przechodzą... która chce mnie odwiedzić? :laugh2:

chciec to ja bym chciala ale troche mam daleko ...

ja w tym tygodniu mam fajnie bo mariusz na rano pracuje wiec jest potem caly wieczor do wykorzystania ... no i zabieram sie w tym tygodniu za pranie ciuszkow bo w czwartek tesciowa spada na kilka dni do krakowa !!

reklama
Do góry