reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

właśnie własnie...a niektórzy mi się dziwią,że już wszystko kupuje:wściekła/y:...a kiedy mam kupowac:confused: skoro na każdym kroku widać jak natura plata figle i dzieje sie cos wczesniej niz powinno:tak:

reklama
A ja się tak objadłam że tylko położyć się przed tv i układać jedzonko;-) Dzidzia śpi więc cisza i spokój- chociaż moj A. powiedział że ostatnio go rano nieźle okopało maleństwo. Dziwne że nic nie czułam. Ciekawe czy to córcia taka bojowa czy taki mały piłkarz mi w brzuchu rośnie:-)
Miłego wieczorku dziewczyny, uciekam oglądać z mężusiem kabarety, może potem wpadnę poczytac co tam naskrobałyście
A to Ty jeszcze płci nie znasz?;-)

czesc dziewczynki :) nia zagladalam bo bylam na wsi u mamy :) musialam jej sie pochwalic moja ksiezniczka:)

po usg wszystko w jak najlepszym porzadku :) mala rosnie i wszystko ma na miejscu:) nawet to i owo miedzy nozkami nam pokazala( bezwstydnica :) a przy tym raczka buzie zakrywala :):):):)

jest sliczna i wazy 1390g.....:)

a jak tam u was co nowego ?
":)

czesc dziewczynki :) nia zagladalam bo bylam na wsi u mamy :) musialam jej sie pochwalic moja ksiezniczka:)

po usg wszystko w jak najlepszym porzadku :) mala rosnie i wszystko ma na miejscu:) nawet to i owo miedzy nozkami nam pokazala( bezwstydnica :) a przy tym raczka buzie zakrywala :):):):)

jest sliczna i wazy 1390g.....:)

a jak tam u was co nowego ?
":)
Pięknie waży:-)

właśnie własnie...a niektórzy mi się dziwią,że już wszystko kupuje:wściekła/y:...a kiedy mam kupowac:confused: skoro na każdym kroku widać jak natura plata figle i dzieje sie cos wczesniej niz powinno:tak:

nie nie nie ... to juz zdeydowanie najlepszy czas na kompletowanie wyprawki !! lepiej wc zesniej niz to potem zostawiac do zalatwienia mezowi czy tesciowej !!!

mataka slicznie juz ta twoja pannica wazy !! kurcze szkoda ze moj gin mi wagi nie podaje tylko same wymiary ...

wróciłam. z worem ciuszków, kocyków i fotelikiem... a nogi mi wchodzą do dupy... idę się położyć i jakiś film oglądnąć.

Paula, prześliczny pulchniutki Aleks :tak:
Kasiek, mam nadzieję, że już lepiej się czujesz!
dzieki, myslalam ze dzis juz bedzie ok, zjadlam jogurt naturaly na sniadanie bo maly nie dostal wapnia przez dwa dni ani grama, a tu znowu muli..:wściekła/y:

reklama
Do góry