reklama
G
Georgina
Gość
A to Ty jeszcze płci nie znasz?;-)A ja się tak objadłam że tylko położyć się przed tv i układać jedzonko;-) Dzidzia śpi więc cisza i spokój- chociaż moj A. powiedział że ostatnio go rano nieźle okopało maleństwo. Dziwne że nic nie czułam. Ciekawe czy to córcia taka bojowa czy taki mały piłkarz mi w brzuchu rośnie:-)
Miłego wieczorku dziewczyny, uciekam oglądać z mężusiem kabarety, może potem wpadnę poczytac co tam naskrobałyście
czesc dziewczynki nia zagladalam bo bylam na wsi u mamy musialam jej sie pochwalic moja ksiezniczka
po usg wszystko w jak najlepszym porzadku mala rosnie i wszystko ma na miejscu nawet to i owo miedzy nozkami nam pokazala( bezwstydnica a przy tym raczka buzie zakrywala
jest sliczna i wazy 1390g.....
a jak tam u was co nowego ?
"
po usg wszystko w jak najlepszym porzadku mala rosnie i wszystko ma na miejscu nawet to i owo miedzy nozkami nam pokazala( bezwstydnica a przy tym raczka buzie zakrywala
"
G
Georgina
Gość
Byle się za wcześnie te nasze Pociechy nie urodziły.Dziewczyny PIERWSZA LISTOPADOWECZKA URODZIŁA ! ...nie moge uwierzyć,że ten czas tak leci i niedługo my będziemy już chwalić sie naszymy pociechami :-)
G
Georgina
Gość
Pięknie waży:-)czesc dziewczynki nia zagladalam bo bylam na wsi u mamy musialam jej sie pochwalic moja ksiezniczka
"
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
właśnie własnie...a niektórzy mi się dziwią,że już wszystko kupuje...a kiedy mam kupowac skoro na każdym kroku widać jak natura plata figle i dzieje sie cos wczesniej niz powinno
nie nie nie ... to juz zdeydowanie najlepszy czas na kompletowanie wyprawki !! lepiej wc zesniej niz to potem zostawiac do zalatwienia mezowi czy tesciowej !!!
mataka slicznie juz ta twoja pannica wazy !! kurcze szkoda ze moj gin mi wagi nie podaje tylko same wymiary ...
dzieki, myslalam ze dzis juz bedzie ok, zjadlam jogurt naturaly na sniadanie bo maly nie dostal wapnia przez dwa dni ani grama, a tu znowu muli..wróciłam. z worem ciuszków, kocyków i fotelikiem... a nogi mi wchodzą do dupy... idę się położyć i jakiś film oglądnąć.
Paula, prześliczny pulchniutki Aleks
Kasiek, mam nadzieję, że już lepiej się czujesz!
jak tak dalej pojdzie to pewnie jaeliza to juz chyba aga wczoraj pisala ... ponoc druga jest na podtrzymaniu wiec pewnie tez niedlugo zostalo ... ciekawe kto u nas otworzy worek !!
reklama
NeSSi
Moderatorka