reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
lo boziu jaka walnieta baba ... czasem takie mnie irytuja ... tak jak mnie irytuje zakladanie watku ktory juz jest tylko dlatego zeby zostac zauwazonym ... albo watku zatytuowanego "odpowiedzcie prosze" czy inne takie ... jak bylabym moderatorem to bylby porzadek :)

Hehehe mea to chyba byśmy we dwie je tak ganiały :D

Dziewczyny PIERWSZA LISTOPADOWECZKA URODZIŁA ! ...nie moge uwierzyć,że ten czas tak leci i niedługo my będziemy już chwalić sie naszymy pociechami :-)

a powiedzcie mi czy wiecie co sie dzieje z karolak12 ?? bo ona biedna tez z blizniakami i nie wiemy co u niej !! no i jutka ... one sa podejrzane o wczesniejsze rozwwiazania !!!

sorki zatem za powtorzenie...nie mam czasu czytac wszytskiego...tak pobierznie tylko przegladam ;-)...jestem normanie w szoku,ze to wszystko juz tuz tuz...:tak::-):szok:

reklama
Do góry