reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ale nie bez walki i to sie liczy !! jutro trzymamy kciuki za brazowy medal !!
Pauluś89
Grudzień 2009
Hm ale mam humor do d...
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Hm ale mam humor do d...
co tak ?? ja jestem ogolnie zmeczona i jest mi zimno ale jakos daje rade
Pauluś89
Grudzień 2009
A bo Mojemu fucha z 2 godz do 8 się zrbiła a ja czekam i czekam... Ale synek dzielnie stara się mnie pocieszyć wierzga aż mi się brzuszek trzęsieco tak ?? ja jestem ogolnie zmeczona i jest mi zimno ale jakos daje rade
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
nie fo**** na zapas bo to napewno nie ze zlej woli tylko tak sie robota poukladala ... pobaw sie z malym i bedzie ci razniej
Pauluś89
Grudzień 2009
Staram się staram oj rozrabia ta pyza
lajtway
Fanka BB :)
A ja się tak objadłam że tylko położyć się przed tv i układać jedzonko;-) Dzidzia śpi więc cisza i spokój- chociaż moj A. powiedział że ostatnio go rano nieźle okopało maleństwo. Dziwne że nic nie czułam. Ciekawe czy to córcia taka bojowa czy taki mały piłkarz mi w brzuchu rośnie:-)
Miłego wieczorku dziewczyny, uciekam oglądać z mężusiem kabarety, może potem wpadnę poczytac co tam naskrobałyście
Miłego wieczorku dziewczyny, uciekam oglądać z mężusiem kabarety, może potem wpadnę poczytac co tam naskrobałyście
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
kurde juz dawno sie tak nie nudzilam jak dzis ... chyba ide upiec murzynka a co jakies urozmaicenie sie przyda
reklama
Chérie
Mama Danielka
a ja wylądowałam przed żelazkiem. mąż jedzie w poniedziałek na tydzień na delegację :-( dobrze, że jutro ma wolne, no i poniedziałek do 14.
no nic moje drogie, znikam pod prysznic i pewnie do łóżka, bo też humor taki nie bardzo dobrej nocy!
no nic moje drogie, znikam pod prysznic i pewnie do łóżka, bo też humor taki nie bardzo dobrej nocy!