reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

my sie obie z mala stresujemy ... ona dzis wogole biedna jest bo sie chyba bala jak mriusz zapuszczal kosiarke na dzialce ... poki nie pogladzilam brzuszka to tak nerwowo kopala ze szok !!
Moja już przywykła bo od początku ciąży znane jej były odłosy remontowe typu wkręcanie, wiertanie, cięcie, itp. Ja też dosyć często suszę włosy, więc takie odgłosy też zna. I dobrze, potem uniknę jej płaczu bo np bratankowie na odgłos odkurzacza - co ja mówię, nawet na widok!, ryczą w niebogłosy.

reklama
Moja już przywykła bo od początku ciąży znane jej były odłosy remontowe typu wkręcanie, wiertanie, cięcie, itp. Ja też dosyć często suszę włosy, więc takie odgłosy też zna. I dobrze, potem uniknę jej płaczu bo np bratankowie na odgłos odkurzacza - co ja mówię, nawet na widok!, ryczą w niebogłosy.

wiesz kosiara halasuje przestrasznie wiec nie ma sie jej co dziwic :)

nie za bardzo nam idzie dzis wyciskanie czegokolwiek z pomaranczy ...

Kasiekrk dziś już czuję się dobrze, a jak się wyśpię to już zapomnę co było wczoraj.
Mea niestety różnica klas. Pomarańcze są zdecydowanie lepsze. W każdym elemencie gry :-(

Fajna pogoda:) Lubię taką:) Ja sobie popijam herbatkę, czekam na Mojego bo też dziś ma nadgodziny a potem mamy zakończenie sezonu grillowego:)

heh też bym sobie coś z grilla zjadła:) Hm... np boczek ale dobrze przyprawiony :p
Ja już nie wiem w co bęę się ubierać w taką zimnicę a potem??? Kupujecie specjalnie jakieś kurtki zimowe?

reklama
Do góry