reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ok wdciagnelam sniadanko i lece na poszukiwanie kurtki jeszcze dalam sobie jedna szanse hehe Slonce swieci pelna para mimo ze jest zimno wiec mozna polazic troszke a wieczorkiem pojade sobie do swinoujscia do rodzicow i jutro pospaceruje w koncu po plazce. Zaraz na dzien dobry tvn beda mowic jak karmic piersia w miejscu publicznym musze luknac bo to dla mnie jakis komos hihi

reklama
i ja sie witam po sniadanku :) zjadlam wszystkie tabletki i zaraz pomsle co dalej ...

Marzka bardzo mi przykro .. czy to jest ta babcia ktora ty sie opiekowalas ??

Nessi musisz to zlotem rozcierac i za 2 dni pocierpisz ale przejdzie :)

Podobno kobieta w ciąży może zadać komuś myszy jak jej ktoś na odcisk nastąpi? Słyszałyście o tym? Mi ktoś bardzo mocno nastąpił do tego stopnia że jakbym wiedziała jak to chętnie bym tej osobie zadała żeby robotę miała a nie skłócała mnie z rodziną i to w taki czas.:wściekła/y:

Podobno kobieta w ciąży może zadać komuś myszy jak jej ktoś na odcisk nastąpi? Słyszałyście o tym? Mi ktoś bardzo mocno nastąpił do tego stopnia że jakbym wiedziała jak to chętnie bym tej osobie zadała żeby robotę miała a nie skłócała mnie z rodziną i to w taki czas.:wściekła/y:

Mówi się, że kobiecie cięzarnej się nie odmawia bo myszy zjedzą czy coś takiego

Bardzo ale to bardzo przykro mi z powodu straty babci, My w tym roku żegnaliśmy dziadka :/

Kochane wruciłam już na dobre dzisiaj. Po usg nie zdążyłam napisać, bo szliśmu na judo.
Mały waży 952 gramy, jak myślicie przejdzie??:-(
No kochana ,malusze do wielkolodow nie nalezy ,ale..... ma juz prawie kilogram ,wiec sie niestresuj ,wazne ze maly rosnie i calkiem fajnie rosnie !Bedzie dobrze ! Jedz co by maly mial z czego wagi nabierac :)

Czesc laski, wiec ja w sumie nie mam najlepszych wiesci, wczoraj jeszcze na dodatek u tego samego dzidziulka moj gin wysluchal na detektorze jakies dodatkowe skurcze w serduszku. TCo do tych komor to oczywiscie tez nie chcial za wiele powiedziec, no ale wie co studiuje i wie ze sobie wkrecam wiec pewnie nie chcial mnie juz stresowac... Mowie mu ze tamten gin co mi robil USG powiedzial ze np moze to byc krwawienie, to ten powiedzial ze teoretycznie moze byc ale ze lekow takich nie bralam ktore by to mogly wywolac, mowi ze moze zrobie cytomegalie i parvowirusy, ale ze watpi zeby wyszlo cos ztym nie tak, ze moze to taka uroda... No a potem wysluchal u tego samego podczas badania ta arytmie i musze sie polozyc do szpitala, wypisal skierowanie w niedziele mam sie polozyc po poludniu bo w poniedzialek rano mowi ze jest duzo przyjec,a tak to juz w niedziele pobiora mi te wirusy, w poniedzialek ktos obejrzy to serduszko jak mi zrobią echo no i te komory nie wiem kiedy tez obejrzą doktory z zespolu wad wordzonych :( Boze jak sie boje.

Kurcze Marta bedzie dobrze musi byc !!! Nie stresuj sie za bardzo ,to do nieczego dobrego nie prowadzi ,a chlopaki napewno czuja strach mamy.Wiec spokojnie ! Trzymam kciuki za Wasza trojke ! Bedzie dobrze musi byc !.Kładz sie do szpitala w niedziele i czekaj na wyniki badan ! Zobaczysz ze bedzie dobrze!

reklama
no pewnie, że zacznie! myślę, że obejdzie się bez kroplówki :tak:
ja się też robię niespokojna o wagę swojej Malutkiej, cholera... tym bardziej, że usg dopiero 13 października... ale mam nadzieję, że skoczy na wadze tak jak dzidzia Moka83. :-(
Ty sie nic nie stresuj!!!!!! W tym okresie ciezy maluszki zaczynaja nabierac tluszczyku wiec waga rosnie ich dosc szybko ! Zobaczysz jeszcze sie zdziwisz ile malutka wazy :)

Do góry