reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

cześć dziewczyny.
zbieram się do Rzeszowa, jadę na to spotkanie z opiekunem, trzymajcie kciuki, żeby wszystko wypaliło po mojej myśli.

Marzka, strasznie mi przykro, przytulam!
Nessi, wiem, że to głupio brzmi, bo sama się uśmiałam z tego pocierania złotem, ale naprawdę pomaga! Sama miałam niedawno i po dwóch dniach zniknął ;-)

miłego dnia Wam życzę!

reklama
Hmmm tak sobie patrze na te nasze suwaczki, jestesmy w jednej kratce.. ale twoja dzidzia jest bardziej opalona od mojej :eek::eek::eek:

zgłoszę reklamację!:laugh2::laugh2::laugh2:
Taaak? Pamiętam, że od Cherie dzidzia też zawsze była ciemniejsza od mojej i zwaliłam to na to, że Cherie ma ciemniejszą karnację od mojej:-) Ale Ty też masz ciemniejszą karnację, więc tu nie wiem czemu tak wyszło:-p

A ja od rana posprzątałam domek, powyciągałam z piwnicy butki jesienne i powkładałam do szafy w przedpokoju no i muszę pracę na zjazd zrobić. Dziś wbrew sobie robię szpinak na obiad. Nienawidzę tak, że hej! Ale trzeba czasem.... :|

Dagmarka-tulam mocno i zdrówka

Wstałam rano z gilami po pas i wszystko mnie boli.
Muszę dzisiaj na stację diagnostyczną pojechać tylko mam mały problem-ja się na niczym nie znam i nie chce wyjść na kretynkę dlatego umówiłam się ze szwagrem:-D on ratuje mi życie:-)

co do dzieci to ja od jutra zaczynam 33 tydzień co zaczyna mnie przerażać:szok:
zostało mi od 4 do 7 tygodni ciąży:szok:
moja córeczka zrobiła się troszkę grzeczniejsza po długich namowach tatusia i od 3 nocy śpię jak suseł bo malutka szaleje tylko w dzień a w nocy razem śpimy:tak:

Anoola-na Waszych suwaczkach można ustawić kolor skóry-różowy albo brązowy-też kiedyś robiłam taki suwaczek:tak:musisz sprawdzić:-D

robię obiadek dla męża bo z rana stwierdził,że skoro już będę w mieście to mogę zajść do niego do pracy i mu coś podrzucić
mam nadzieję,że nikt się na mnie z pałami nie rzuci jak ominę szlaban bokiem:-D

A moja Córcia chyba leży w poprzek bo od paru ładnych dni kopie mnie równocześnie i w prawy i w lewy bok, czyli po jednej stronie ma chyba rączki a po drugiej nóżki, rozciąga mnie na szerokość:p:p

Taaak? Pamiętam, że od Cherie dzidzia też zawsze była ciemniejsza od mojej i zwaliłam to na to, że Cherie ma ciemniejszą karnację od mojej:-) Ale Ty też masz ciemniejszą karnację, więc tu nie wiem czemu tak wyszło:-p
ha już mam ciemniejszą ;p
Dagmarka-tulam mocno i zdrówka

Anoola-na Waszych suwaczkach można ustawić kolor skóry-różowy albo brązowy-też kiedyś robiłam taki suwaczek:tak:musisz sprawdzić:-D
dzięki :-D
mam teraz najciemniejszego bobaska , O! :-D

reklama
Do góry