reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

maggie. po prostu szok, ja bym z nimi nie mieszkała choćby h** na h*** stanął :wściekła/y:
Marta no właśnie gin powiedział, że ma być 1 kg w 28 tyg a ja jutro kończę 28 i wpadam w 28.
Ale myślę, że o te 48 gram to już się nie doczepi :tak::-D
Co prawda złapałam dołek bo poszłam z nastawieniem, że chce usłyszeć kilo i nie ważne co dalej a tu nie ma, ale już sobie wytłumaczyłam, że to nie jest duża różnica :-D
Do gina idę w poniedziałek lub wtorek
Dagmar - niestety nie mam wyjścia. Na wynajem brak kasy a znajomych głupio prosić, tym bardziej jak się maluszek urodzi i będzie płakał i marudził. Rodzine mam małą, a i tak każdy zainteresowany własnym tyłkiem. A Teściów niestety brak.

A ten Twój gin od usg ma dobry sprzęt? Bo czasami to właśnie o aparat chodzi i tak naprawde Twój maluszek może być większy.

reklama
hej ... ja wlasnie wrocilam do domu i jeszcze nie zabralam sie za nadrabianie wiec nie nawiazuje jeszcze do niczego ... pazurki zrobione slicznie na fioletowo :) zakupione dwie boskie sukienusie i troche odpoczelam od komputerka :)

teraz trzymam kciuki za nasze siatkarki a potem poopisuje co i jak :)

hej ... ja wlasnie wrocilam do domu i jeszcze nie zabralam sie za nadrabianie wiec nie nawiazuje jeszcze do niczego ... pazurki zrobione slicznie na fioletowo :) zakupione dwie boskie sukienusie i troche odpoczelam od komputerka :)

teraz trzymam kciuki za nasze siatkarki a potem poopisuje co i jak :)
Oj dzisiaj bedziesz miala troche do nadrobienia:tak:nie tak jak wsczoraj:no:

Eh dzieki laseczki jestescie kochane... Ja teraz jestem u rodzicow mojego B, bo w naszej chacie jeszcze wszytsko w rozsypce. Jutro jade do rodzicow wieczorem bo moj B cala sobote i niedziele pracuje od 6-22... wiec nie bede tu sama siedziec z esciami wole z moimi rodzicami, a w niedziele mnie przywioza do szpitala. W ogole wkurza mnie moj B tez, albo siedzi ciagle na necie, albo spi tak jak teraz. Albo sobie juz wkrecam, ale jakos oczekiwala bym teraz troche wiecej wsparcia z jego strony. W ogole najgorsze jest to czekanie do tych badan...

Maggie trzymajcie się, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Rozłąkę jakoś przetrwacie, przy synku mama Ci pomoże, będzie dobrze, szybko minie.
Dół pod tytułem "jestem gruba i brzydka" mam od początku ciąży i już raczej nie wypięknieję :-) Nie jesteś sama.
Dagmar, nie wzięłaś pod uwagę czegoś takiego jak błąd pomiaru czy niepewność metody :-) (sorry, zboczenie zawodowe). Każdy wynik jest nim obarczony, a więc posiada tzw. "widełki". Lekarz powinien je podać. Poza tym to tylko szacunkowa waga na podstawie pomiarów długości/wielkości poszczególnych części ciała. Ja bym się cieszyła, jak by nie było to jest 1 kilogram :-)

MARTUSIA faceci czasami sa nie do zniesienia:tak:wogole nie mysla,wszystko dla nich jest takie proste i wogole:-(potem maja pretensje ze nazywaja ich ze to słabsza plec:-DStaraj sie nie myslec tyle o tych badaniach:tak:nie martw sie az tak bardzo na zapas bo moze to nic groznego-napewno;-)
Dziwi mnie tylko jedna rzecz,wczesniej serduszko pracowalo miarowo?

aga a czemu mialas ostatnie USG ?? to na nastepnych wizytach juz ci nie bedzie robil ?? dziwne ... moj robi do konca usg ...

w temacie siary to ja powiem tylko tyle ze u mnie spokoj :) wiec moze dopiero pojawi sie po urodzeniu :D

ja tez doszłam do wniosku ze bardziej bysmy sie z tesciową lubiły jakbysmy razem nie mieszkały :sorry:
ale mimo ze wnerwia mnie czasem to jestem jej wdzieczna bo pomogła nam w kilku sprawach i jakby mogła to by jeszcze to robiła
ahhh biedne te tesciowe ciekawe jakie z nas beda tesciówki :-D:-D

ja jestem przekonana ze sympatia do tesciowej rosnie z kwadratem odleglosci !!!

NO I NASZE SIATKARECZKI WYGRALY ... A BYLO CIAZKO !!

reklama
Mea - obczaiłam i przetestowałam wózie MIKADO :-):-):-):tak::tak::tak:

NO I CO POWIESZ NA ICH TEM,AT ?? BO JA DZIS OGLADALAM OX-FORDA I PRZYZNAM ZE NIEZLE MNIE ZASKOCZYL IN PLUS !!

caps byl przypadkiem zostawiony ale nie chce mi sie przepisywac :)

a ja nic nie mam, ani kropli :-( nic mi piersi nie urosły a nawet mam wrażenie, że zmalały.

ciesz sie ze nie musisz nosic takich ciazarow jak ja !! kregoslup i tak mam juz dosc obciazony !!

co do kurtek ciazowych to na grudzien powinny sie sprawdzic PONCHA !!! ja mam jedno i chyba nic wiecej kupowac nie bede

Do góry