reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witam się z rana.
Ja normalnie zwarjuje Amelka dostała w nocy nagle 40 st gorączki, teraz ma 39,3 i po prostu się nie da zbić:wściekła/y: Wysmarowałam ją wodą z octem i nurofen dałam.
Rany dzień po dniu coś :-(
Po prostu szaleństwo. Lekarz od 15tej

reklama
Witam się z rana.
Ja normalnie zwarjuje Amelka dostała w nocy nagle 40 st gorączki, teraz ma 39,3 i po prostu się nie da zbić:wściekła/y: Wysmarowałam ją wodą z octem i nurofen dałam.
Rany dzień po dniu coś :-(
Po prostu szaleństwo. Lekarz od 15tej

Ojej, teraz te wirusy szaleją, coraz więcej dzieci łapie rotawirusy:-( :-( Mam nadzieje, że zbijesz temp nurofenem, no ale do lekarza obowiązkowo trzeba iść.

bosz dopiero dochodzi 11 a ja juz mam dosc dnia !! masakra !! a jeszcze mam sporo do pozalatwiania i musze upiec placki ziemniaczane w kuchni w ktorej smierdzi olejna nfarba co mnei przeraza !!!! 100 do 1 ze gardlo bede miala w oplakanym stanie !!

Witajcie u mnie dziś słońce a za mną koszmarna noc. Wczoraj zmarła mi babcia, przeżyła 89 pięknych lat, a z dziadkiem w grudniu obchodziliby 70-lecie małżeństwa. Mama mówi że babcia ustąpiła miejsca mojemu maleństwu. Tak się podobno mówi... Życzę wam miłego dnia!
Bardzo mi przykro.. Ściskam mocno;*

o_O a ja dopiero wstałam. :p
dzisiaj sprzatanko .. jakis obiadek potem coś gdzieś wybędziemy z B wieczorem on do pracy no i weekendzik ..

MARZKA tulę :* przykro mi strasznie :*

Ok wdciagnelam sniadanko i lece na poszukiwanie kurtki jeszcze dalam sobie jedna szanse hehe Slonce swieci pelna para mimo ze jest zimno wiec mozna polazic troszke a wieczorkiem pojade sobie do swinoujscia do rodzicow i jutro pospaceruje w koncu po plazce. Zaraz na dzien dobry tvn beda mowic jak karmic piersia w miejscu publicznym musze luknac bo to dla mnie jakis komos hihi
Ja nie kupuję kurtki czy płaszcza bo się nie opłaca. Jak urodzę to nie będę potem chodzić w za szerokiej kurtce. I taka kurtka mi się nie przyda. Poza tym obecnie w szafie mam kożuszek, który miałam rok temu za duży to teraz będzie w sam raz:-) Ja za to rozglądam się od paru dni za ciepłym swetrem, najlepiej dłuższym, ale kurde nigdzie nie ma! Teraz jest okres przejściowy, przeceny letnich rzeczy lub są z długimi rękawkami, ale cieńkie rzeczy a w naszym stanie należy bardziej uważać. No nic, zostało czekać aż ludzie zaopatrzą swe sklepy w grube rzeczy.

reklama
Mówi się, że kobiecie cięzarnej się nie odmawia bo myszy zjedzą czy coś takiego

Bardzo ale to bardzo przykro mi z powodu straty babci, My w tym roku żegnaliśmy dziadka :/
Ja rok temu pożegnałam wujka św. p., którego szalenie lubiłam... Taka pustka bez Niego. Prócz niego na szczęście nikogo bliskiego mi nie chowałam. Nie mam co prawda dziadków i jednej babci, ale oni zmarli nim ja się urodziłam, więc nawet ich nie znałam.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry