Chérie
Mama Danielka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam 10.6 hemoglobinę;-) Ale od tego czasu stosuję dietkę żelazną i jem 4x dziennie Biofer. Czekam na cud, że się podniesie to dziadostwoHeloł,
Witam się po dłużeszej nieobecności. Najpierw morze (powrót w n-le) a potem mega dół - ale mam nadzieje że już troszke go zakopałam.
Georgina - a jaką masz teraz tą hemoglobine? Nie moge znaleźć a też mam z tym problem. Ja mam 10,1 i właśnie mi lekarka zmieniła żelazo na jakieś inne na s... i czekamy. Ale jak spadnie poniżej 10 to zastrzyki mnie czekają.
Mea - obczaiłam i przetestowałam wózie MIKADO :-):-):-)![]()
To przy mnie masz jeszcze wysokąJa miałam 10.6 hemoglobinę;-) Ale od tego czasu stosuję dietkę żelazną i jem 4x dziennie Biofer. Czekam na cud, że się podniesie to dziadostwo![]()
To przy mnie masz jeszcze wysoką![]()
[/SIZE][/FONT]
a ile??? - moja lekarka powiedziała że da mi szanse i dopiero przy 9,5 zdecydujemy się na zastrzyki. Narazie zamiast tardyferonu dała mi Sorbifes Durules i zobaczymy. A Ty bierzesz wogóle żelazko? Jak często?Moja jest poniżej 10:-(