reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Hej dziewczynki ja biore wlasnie Materne i od poczatku ciazy nie mam problemow z hemoglobina utrzymuje sie na poziomie ponad 12 jakos i lekarka zadowolona nie ma reguly witaminki to witaminki zalezy wszystko od organizmu.
Mam dola na maxa zlazilam cale miasto 3 godz zeszlo plecy bola nogi bola a ja dalej nie mam kurtki porazka jakas same male dopasowane a jak znalazlam 2 duze ciazowe to nie dosc ze 500 zl to wygladalam w tym jak w namiocie haha takie okropnie skrojone i brzydkie. No nic chyba jutro znow musze isc szukac ale nie mam juz weny:)
Za to malutka sie znowu oblowila kupilam troszke ciuszkow dodam pozniej na cudenkach a tymczasem chyba cos zjem sobie na poprawienie humorku.

ja na szczęście kupiłam sobie wełniany żakiet (bardzo podobny do tego, który Marta wstawiła na odpowiednim wątku) i jest mi cieplutko :tak: poza tym mam dwie dość szerokie i ciepłe dresówki, więc myślę, że jesień przeżyję. a na zimę ukradnę kurtkę mamie :laugh2:

męża naszło na bigos, już prawie gotowy.

reklama
NO widzisz fajnie masz ja z zeszlego roku mam wszystko dopasowane na styk hehe teraz chodze w pikowanej kamizelce ale ledwo sie juz dopinam wiec tydzien dwa i moge o niej zapomniec no nic poszukam jeszcze ale kiepsko to widze wy wszystkie jestescie drobniutkie a ja nie dosc ze wysoka to duuza hehe

Karnitynka - juz kiedys o tym pisalysmy
Ja nie mam zamiaru kupowac zadnego specjalnego okrycia na zime . Termin mam na 11.12 i co ja zrobie z tym czyms reszt egrudnia, styczen i luty? Mam zamiar wskoczyc w jakis grubasny sweter pod ktorym bedzie 8 podkoszulek:-) i nosic rozpieta kurtke. to tylko listopad a poza tym ja jezdze samochodem. W poprzedniej ciazy niemialam auta a i tak wybralam taka metode. Sprawdzila sie.

NO wiem wiem ta metoda jest dobra ale ja mam termin na 25 i cos jednak musze na siebie wlozyc no nic nie gledze juz jutro znow poszukam:) Musze tylko sie dowiedziec gdzie w sznie sa sklepy dla ciezarnych jakies hehe

NO widzisz fajnie masz ja z zeszlego roku mam wszystko dopasowane na styk hehe teraz chodze w pikowanej kamizelce ale ledwo sie juz dopinam wiec tydzien dwa i moge o niej zapomniec no nic poszukam jeszcze ale kiepsko to widze wy wszystkie jestescie drobniutkie a ja nie dosc ze wysoka to duuza hehe

taaaa, drobniutka, ja tu jestem jedna z większych :laugh2:

hm... ja mam w dublinie pelno sklepow dla ciezarnych a w szczecinie bede 27 pazdziernika. Tylko,ze nie da sie komus czegos kupic :(. chetnie bym pomogla ale ani nie znam Twojego rozmiaru ai stylu .

NO wiem wiem ta metoda jest dobra ale ja mam termin na 25 i cos jednak musze na siebie wlozyc no nic nie gledze juz jutro znow poszukam:) Musze tylko sie dowiedziec gdzie w sznie sa sklepy dla ciezarnych jakies hehe

Nio dobrze Emwu pisze, szkoda wydawać pieniędzy na jakies okrycia;-) A jak nie to może "na szmateksach" warto czegos poszukać???

hm... ja mam w dublinie pelno sklepow dla ciezarnych a w szczecinie bede 27 pazdziernika. Tylko,ze nie da sie komus czegos kupic :(. chetnie bym pomogla ale ani nie znam Twojego rozmiaru ai stylu .
Dzieki kochana jestes ale fakt komus cos kupic nawet jak sie go zna to problem mam nadzieje ze do tej pory cos znajde jutro mi przejdzie zlosc albo nawet dzis jak troche odpoczne po tym miescie::)

reklama
Do góry