reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Moja hemoglobinka 10.3 stanela jak zaczelam brac biofer 3 tabletki plus oczywiscie witaminki. Nie spadla i nie wzrosla. To chyba dobrze , nie ?

A dzisiaj wcinam jak nienormalna. laze po domu i mysle co by tu zjesc. Szafkami i lodowka trzaskam :). Nie pamietam kiedy ostatnio milam taki leniwy, spiacy, zarloczny dzien. Ja raczej z tych aktywnych dla ktorych 24h to za malo a dzis...

a ile??? - moja lekarka powiedziała że da mi szanse i dopiero przy 9,5 zdecydujemy się na zastrzyki. Narazie zamiast tardyferonu dała mi Sorbifes Durules i zobaczymy. A Ty bierzesz wogóle żelazko? Jak często?

Mam 9,8. Ale mój gin powiedział, zeby nadrabiac jedzeniem, co drugi dzień tandyferon brać.

To moze ja sie w końcu przywitam;-) Czytam tak od rana ale mi sie pisać nie chciało. Kurcze, ja miałam daaaawno robione wyniki, ciekawe czy 3 dostan skierowanie na hemoglobine bo nawet nie wiem ile teraz mam.
Co do Marty to ona już dziś pewnie ma zajęcia- może dlatego sie nie odzywa.
Ja dziś dzielnie posunęłam na wykład i.... nikt nie zauważył mojego brzuszka:eek: Potem z koleżankami poszłyśmy sie przejść i doiero jak spotkałam kumpelę, która rzuciła się do głaskania piłeczki- ona wiedziała- to reszta zaczęła mi gratulować. Chociaż wszyscy myśleli że to początek ciąży a nie 3 trymestr. W sumie to się z tego cieszę nawet bo nie bardzo chce mi się tłumaczyć przed prowadzącymi, chyba wolę im nie mówić.
My dla maleństwa mamy- uwaga uwaga- jedne body i jedne śpioszki;-) Tyle kupiłam. Wiem że moja babcia ma sporo rzeczy, u niej też mamy fotelik po mojej najmłodszej siostrze ciotecznej. W następny weekend sie chyba po to wybierzemy a potem trzeba będzie poważnie pomysleć o wyprawce. No i łóżeczko też mamy ale na drugim końcu Polski- u wujka- więc trzeba kuriera załatwić żeby do nas dotarło. Oj, już się boje tych zakupów. Ze mnie teki cudak co nienawidzi łazić po sklepach;-)

Mam 9,8. Ale mój gin powiedział, zeby nadrabiac jedzeniem, co drugi dzień tandyferon brać.

Marta - ja tardyferon praktycznie od trzeciego miesiąca biore, najpierw po 1 tabletce a później już po 2 i w jedzeniu staram się nadrabiać a i tak leci w dół. Może u Ciebie nie spada tak drasycznie? Ja miałam na początku 12,6. Albo masz ogólnie lepszą morfologie. Ja mam całą dupną.

Moja hemoglobinka 10.3 stanela jak zaczelam brac biofer 3 tabletki plus oczywiscie witaminki. Nie spadla i nie wzrosla. To chyba dobrze , nie ?
A nie powinna wzrosnąć? To po co ja biorę 4 tabletki Bioferu jak pewnie gucio to da:-p Może chociaż to moje jedzenie dopomoże:-)

Mój mnie wkurza. Mieliśmy robić profile do regału a ten siedzi i psinco robi. Ciekawe kiedy on chce robić pokój Małej i wykładać panele! Ten to zawsze ma czas:wściekła/y:

pewnie powinna wzrosnac ale wazne ,ze nie spadla :) Do tej pory spadala z miesiaca na miesiac.

Tak sie rozpisalyscie wczesniej o kurtkach ,ze chyba pojade teraz do sklepu z synem i kuie jakas kurtke jemu. Ja rosne jak szlona w szerz a on w zwyz :).

Z nim prawie jak z ciezarna. Rozmiar nogi skoczyl mu przez wakacje o 2 numery! Mozecie w to uwierzyc? Spodnie wszystkie za krotkie. Nie nadazam. tez chyba powinnam oglosic bankructwo :).

reklama
Marta - ja tardyferon praktycznie od trzeciego miesiąca biore, najpierw po 1 tabletce a później już po 2 i w jedzeniu staram się nadrabiać a i tak leci w dół. Może u Ciebie nie spada tak drasycznie? Ja miałam na początku 12,6. Albo masz ogólnie lepszą morfologie. Ja mam całą dupną.

Tak,racja. ogólnie wyniki morfologii mam oki. No i drastycznie nie spada.

Do góry