reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama

Fajna , fajna. U mnie jest taki sklep z dzieciecymi rzeczami i co niedziela robia tam te odciski stopek i raczek. Moja kolezanka (starsza pani) z pracy robi takie rozne kosze okolicznosciowe i tez takie glinki do odciskow wklada. Jestem pewna ,ze takie cos dostane od dziewczyn z pracy :). Jedna juz dostala jak urodzila to i ja pewnie dostane.
sorki za literowki ale leze w lozku :-)

witam
u nas pogoda wisielcza :confused2:
ten tydzien to mi tak zleciał ze porazka az mi go szkoda
wczoraj byłam w tesco i poszłam do kasy z pierwszenstwem a ona zamknieta:shocked2: wiec pytam sie pana grzecznie czy ktos do niej podejdzie a on ze nie ze kasa juz jest policzona a była godzina przed 20 wiec o co wogóle chodzi??? to pytam do której mam podejsc a on na to Do której pani chce hihih bardzo smieszne a mnie naprawde nogi juz tak bolały gdyby nie to ze siostra znalazła aakurat pusta kase to bym poszła do biura obsługi klienta zapytac grzecznie czemu juz ta kasa zamknieta ale..
juz mam dosc tego remontu checi mam duze ale reszta ciala odmawia posłuszenstwa nogi strasznie puchna i brzuch sie stawia
a najgorsze ze przeprowadzac sie bedziemy jak młoda bedzie miała kilka tygodni i napewno nie bede w stanie zrobic wszystkiego tak jakbym chciała
pożaliłam sie troche ale chyba kazdy miewa gorsze dni:sorry:

Dziewczyny co sądzicie o USG 3d/4d ? Opłaca się ? Kurczę kusi mnie, żeby pójść, babka u nas bierze 150 zł. za 3d z filmikiem 20 minutowym, kumpele odradzają inne doradzają i już sama nie wiem ... :( napiszcie co sądzicie !!

ja jestem jak najbardziej za usg3d! obejrzysz sobie z każdej strony swoja dzidzie, a do tego lekarz zbada Ci wszystko dokładnie. Ja byłam i naprawde polecam:) tym bardziej że tak tanio możesz sobie zrobić( u mnie w pobliżu robią od 180zł w zwyż) . Napewno nie będziesz żałowała:)

Hej dziewczyny. Byłam dziś na pobraniu krwi i miałąm mieć glukoze a okazało się, że w mojej przychodni jest tak, że trzeba wypić glukoze w domu i po godzinie stawić się na badanie krwi... Hm więc jutro znowu tam będę lecieć. A tak swoją drogą ile płaciłyścieza badania tj. morfologia mocz glukoza i jakiś odczyn już nie pamiętam jakiś?? Ja za to 34 złocisze

witam
u nas pogoda wisielcza :confused2:
ten tydzien to mi tak zleciał ze porazka az mi go szkoda
wczoraj byłam w tesco i poszłam do kasy z pierwszenstwem a ona zamknieta:shocked2: wiec pytam sie pana grzecznie czy ktos do niej podejdzie a on ze nie ze kasa juz jest policzona a była godzina przed 20 wiec o co wogóle chodzi??? to pytam do której mam podejsc a on na to Do której pani chce hihih bardzo smieszne a mnie naprawde nogi juz tak bolały gdyby nie to ze siostra znalazła aakurat pusta kase to bym poszła do biura obsługi klienta zapytac grzecznie czemu juz ta kasa zamknieta ale..
juz mam dosc tego remontu checi mam duze ale reszta ciala odmawia posłuszenstwa nogi strasznie puchna i brzuch sie stawia
a najgorsze ze przeprowadzac sie bedziemy jak młoda bedzie miała kilka tygodni i napewno nie bede w stanie zrobic wszystkiego tak jakbym chciała
pożaliłam sie troche ale chyba kazdy miewa gorsze dni:sorry:

temat z tesco i kasami pierwszenstwa juz przerabialam ... zrobilam wojne w jedno sobotnie popoludnie i bylo mi lzej :)

kurcze moja myszka z rana wogole nei chciala sie ruszac ... na szczescie teraz toszke daje znac bo juz zaczynalam sie martwic !!

temat z tesco i kasami pierwszenstwa juz przerabialam ... zrobilam wojne w jedno sobotnie popoludnie i bylo mi lzej :)

kurcze moja myszka z rana wogole nei chciala sie ruszac ... na szczescie teraz toszke daje znac bo juz zaczynalam sie martwic !!

mi się wydaje że Filipek robi się coraz mniej aktywny..., też trochę mnie to martwi, na szczęście mam jutro wizytę u gina więc się dowiem czy napewno wszystko oki..

reklama
Kopciuszku te wibracje to są ogólnie do dupy....ja mam leżaczek z fisher pr i nigdy do niczego się nie przydały....a jak już czytam że one niby mają usypiać:no:
Ale sam leżaczek jest cudowny....no i za taką cenę to niech już se będą te wibracje:-)

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ależ jestem wściekła!!!!
Ostatnie usg a było akurat tyle babek że całe badanie nie trwało nawet 3 min!!!!!!!!!!!!!!
Tylko obwody pomierzył,stwierdził że dobrze się rozwija i dopiero jak się zapytałam powiedział że synuś waży 1600 g! Uff już nie jest taki olbrzymek:-)
Tyle szczęścia że wpuścił nas z dzieckiem ale Arek i tak nic nie widział bo gin tak dziwnie przekręcił ten monitor a nie chciał pchać się z Hanią za blisko bo i tak była niezadowolona że mamusi ktoś przy brzuszku grzebie;-)

Oprócz tego mamy dwie nowe położne, nawet nie wiedziałam że ta stara odchodzi! I o dziwo zważyła mnie i serduszka posłuchałam:-)

Tylko że jak mnie zważyła to stwierdziła że schudłam 300g i była w szoku:szok::szok::szok:
W końcu jeszcze raz stanęłam na wadze no i wpisała mi że przytyłam z 69,6 do 70:-)
Ale tak się zdenerwowałam tym że znów ciśnienie mi skoczyło:-):wściekła/y:
Ale już nic nie powiedziała!

Ogólnie porażka:no::crazy:
Wolałabym wcale nie mieć tego usg:no:

Do góry