reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam i ja,
pogoda fatalna, zimno i pada. Dziś chyba się trochę poobijam, wczoraj miałam aktywny dzień. Porozglądam się na allegro za rzeczami koniecznymi do kupienia. Zdaje się troche będzie tych wydatków :-(
A co z tymi wypełnieniami kołderek? Które najlepsze?
Cherie podaj link do naklejek proszę.

niestety nie podam bo nie były zamawiane przez Internet tylko w markecie. ale to takie nalepki welurowe.
ps. tu są bardzo podobne: http://www.przyklejka.pl/katalog-27.html

Ostatnia edycja:
czesc mamuski.

Ja mam dzisiaj ciezki poranek. Syn chodzi na basen i z roku na rok ma coraz iwecej treningow. W tym roku dolozyli mukolejny w czwartki (czyli dzis ) o 5.45 !!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj byl poerwszy raz. Musielismy wstac 5.15 zeby wyjsc o 5.30.
Wrocilam do domku i wskoczylam do lozeczka. Oczywiscie jak juz bylam na zewnatrz to nie moglamzasnac. Ledwo udalo mi sie zapasc w sen i 7.15 musialam po niego jechac.
Matko swieta - ja nigdy tak wczesnie nie wstaje. Teraz syn w szkole , moj M pracy - jest u mnie 10.00 i pomyslalam ,ze pospie do 12. bo chodze jak taka snieta mucha. No i oczywisci enie moge zasnac. Jednak jak sie ne przespie to caly dzien bedzie do d...

Leze sobie i mysle o moim kurdupelku , ktory wypycha nozie przez moja skore :). W co ja go ubiore na droge ze szpitala. Niby jedziemy autem, zima tu nie jest zbyt sroga (max -2 o ile wogole jest mroz) , juz jedno wychowalam a wciaz nie wiec co mu zalozyc. Czy wy juz macie spakowane torby do szpitala? jak ubierzecie babelki?

Dziewczyny co sądzicie o USG 3d/4d ? Opłaca się ? Kurczę kusi mnie, żeby pójść, babka u nas bierze 150 zł. za 3d z filmikiem 20 minutowym, kumpele odradzają inne doradzają i już sama nie wiem ... :( napiszcie co sądzicie !!

Czesc laski ,witam sie i ja
.U nas pogoda tez do dupy ,zimno i wietrznie ,i co chwila zapowiada sie na deszcz.
Ja odpoczywam ,moj sprzata i obiadek szykuje.Zaraz po malego do szkoly pojedzie ,odrobimy lekcje i chyba jakis film ogladne bo co tu robic?
Wiedzialam ze jak bede chciala juz cos zamowic z allegro to oczywiscie nie bede wiedziala na co sie zdecydowac!!! I tak motam sie juz 3 dzien !!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A maz ci odpowie " niunia zamow co ci sie podoba! "

Mały fika tak ze deformuje brzucha z czego Jarek sie smieje i wciaz gada co by mały znowu figury porobil u mamy w brzuszku!Patryk juz sie nie moze doczekac kiedy bedzie braciszek ! a ja durna poogladalam sobie porody naturalne na necie i normalnie az mnie mala zaczela bolec hahahahah ,chyba zaczynam sie bac powoli !

czesc mamuski.

Ja mam dzisiaj ciezki poranek. Syn chodzi na basen i z roku na rok ma coraz iwecej treningow. W tym roku dolozyli mukolejny w czwartki (czyli dzis ) o 5.45 !!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj byl poerwszy raz. Musielismy wstac 5.15 zeby wyjsc o 5.30.
Wrocilam do domku i wskoczylam do lozeczka. Oczywiscie jak juz bylam na zewnatrz to nie moglamzasnac. Ledwo udalo mi sie zapasc w sen i 7.15 musialam po niego jechac.
Matko swieta - ja nigdy tak wczesnie nie wstaje. Teraz syn w szkole , moj M pracy - jest u mnie 10.00 i pomyslalam ,ze pospie do 12. bo chodze jak taka snieta mucha. No i oczywisci enie moge zasnac. Jednak jak sie ne przespie to caly dzien bedzie do d...

Leze sobie i mysle o moim kurdupelku , ktory wypycha nozie przez moja skore :). W co ja go ubiore na droge ze szpitala. Niby jedziemy autem, zima tu nie jest zbyt sroga (max -2 o ile wogole jest mroz) , juz jedno wychowalam a wciaz nie wiec co mu zalozyc. Czy wy juz macie spakowane torby do szpitala? jak ubierzecie babelki?

NO wlasnie ja tez ostatnio myslalam o mojej torbie do szpitala i malenstwa torbie.Kurde tak naprawde spakowana nie jestem a powoli chyba trzeba do niej rzeczy wrzucac :eek:. NIby jeszcze 2 miesiace ,ale kurde zobaczcie jak te miesiace szybko zlecialy !!!! Toz to szok!Ja poluje na kombinezon wiec mysle ze bedzie ok jak w to ubiore maluszka !U nas zima to zima i pewnie bedzie zimnooooo !

Dziewczyny co sądzicie o USG 3d/4d ? Opłaca się ? Kurczę kusi mnie, żeby pójść, babka u nas bierze 150 zł. za 3d z filmikiem 20 minutowym, kumpele odradzają inne doradzają i już sama nie wiem ... :( napiszcie co sądzicie !!
Ja placilam 120 zł z filmem 30 minut i fotami maluszka. Polecam bo jest nieziemskie :) Bylam juz 2 razy i na 3 pewnie tez pojedziemy w 36 tygodniu !

no dobra asia kombinezaon - ale co pod kombinezon?

Body z dlygim rekawkiem, pajacyk, skarpetki i kombinezon? Myslisz ,ze wystarczy?
Niby nie mozna przegrzewac.

ps. sliczny synus. Tez chce porzadne zdjecie 3d ale moj sie nie chce pokazac.

Body z dlygim rekawkiem, pajacyk, skarpetki i kombinezon? Myslisz ,ze wystarczy?

emwu ja mysle ze wzupelnosci wystarczy ! do tego czapeczka ofkors ! wrazie silnego wiatru czy cóś to owiniesz malego jeszcze w kocyk i bedzie ok !
Ja Patryka przegrzalam juz na starcie i maly czesto chorowal - porazka !

ps.dziekujemy :)

reklama
MAMA STACHA jest bardzo duzo naklejek na allegro:tak:tam napewno cos wybierzesz.

Napewno wystarczy:tak:

A ja tak sobie patrze na allegro za lezaczkiem nie za drogim i wynalazlam takie cos Baby Boo leżaczek z wibracjami i zabawkami (745485956) - Aukcje internetowe Allegro jak myslicie fajne bedzie takie cos z wibracja?
Aska ty chyba masz podobny co??

Do góry