kopciuszek2107
Fanka BB :)
Maarta swietny pomysł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam i ja,
pogoda fatalna, zimno i pada. Dziś chyba się trochę poobijam, wczoraj miałam aktywny dzień. Porozglądam się na allegro za rzeczami koniecznymi do kupienia. Zdaje się troche będzie tych wydatków :-(
A co z tymi wypełnieniami kołderek? Które najlepsze?
Cherie podaj link do naklejek proszę.
czesc mamuski.
Ja mam dzisiaj ciezki poranek. Syn chodzi na basen i z roku na rok ma coraz iwecej treningow. W tym roku dolozyli mukolejny w czwartki (czyli dzis ) o 5.45 !!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj byl poerwszy raz. Musielismy wstac 5.15 zeby wyjsc o 5.30.
Wrocilam do domku i wskoczylam do lozeczka. Oczywiscie jak juz bylam na zewnatrz to nie moglamzasnac. Ledwo udalo mi sie zapasc w sen i 7.15 musialam po niego jechac.
Matko swieta - ja nigdy tak wczesnie nie wstaje. Teraz syn w szkole , moj M pracy - jest u mnie 10.00 i pomyslalam ,ze pospie do 12. bo chodze jak taka snieta mucha. No i oczywisci enie moge zasnac. Jednak jak sie ne przespie to caly dzien bedzie do d...
Leze sobie i mysle o moim kurdupelku , ktory wypycha nozie przez moja skore . W co ja go ubiore na droge ze szpitala. Niby jedziemy autem, zima tu nie jest zbyt sroga (max -2 o ile wogole jest mroz) , juz jedno wychowalam a wciaz nie wiec co mu zalozyc. Czy wy juz macie spakowane torby do szpitala? jak ubierzecie babelki?
Ja placilam 120 zł z filmem 30 minut i fotami maluszka. Polecam bo jest nieziemskie Bylam juz 2 razy i na 3 pewnie tez pojedziemy w 36 tygodniu !Dziewczyny co sądzicie o USG 3d/4d ? Opłaca się ? Kurczę kusi mnie, żeby pójść, babka u nas bierze 150 zł. za 3d z filmikiem 20 minutowym, kumpele odradzają inne doradzają i już sama nie wiem ... napiszcie co sądzicie !!
emwu ja mysle ze wzupelnosci wystarczy ! do tego czapeczka ofkors ! wrazie silnego wiatru czy cóś to owiniesz malego jeszcze w kocyk i bedzie ok !no dobra asia kombinezaon - ale co pod kombinezon?
Body z dlygim rekawkiem, pajacyk, skarpetki i kombinezon? Myslisz ,ze wystarczy?
Niby nie mozna przegrzewac.
ps. sliczny synus. Tez chce porzadne zdjecie 3d ale moj sie nie chce pokazac.
no dobra asia kombinezaon - ale co pod kombinezon?
Body z dlygim rekawkiem, pajacyk, skarpetki i kombinezon? Myslisz ,ze wystarczy?
Niby nie mozna przegrzewac.
ps. sliczny synus. Tez chce porzadne zdjecie 3d ale moj sie nie chce pokazac.