reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

mi się wydaje że Filipek robi się coraz mniej aktywny..., też trochę mnie to martwi, na szczęście mam jutro wizytę u gina więc się dowiem czy napewno wszystko oki..

ale na rechotanie pluszowej zabki moja myszka zawsze reaguje jak akurat nie spi :) Mariusz sie smieje ze jak mala sie urodzi to najlepiej bedzie znala wlasnie ten dzwiek !! poza oczywiscie maminym serduszkiem :)

reklama
Ja musze pogadac z moim ginem o usg 3d:tak:moja znajoma ktora chodzi do niego mowila mi ze pytala sie go i kazal jej przyjsc do szpitala jak ma dyzur to jej zrobi:-)maja w szpitalu tylko takie cacko:tak:nie placila mu jak narazie nic wiec ja chyba tez tak chce:-)tylko ja wolalabym zeby bylo to okolo 30 tygodnia a nie teraz,potem bedzie fajniej widac no i oczywiscie nagranie na plytke:-)

Ja też właśnie wróciłam z badań i umieram. Miasto pod szpitalem jest rozkopane na maksa i ruch odbywa się wahadłowo ale są debile którzy pchają się na czerwonym i później jest zonk bo nie ma jak przejechać:tak:
ale się dzisiaj nawkurzałam zanim wyjechałam:wściekła/y:

gratuluję wszystkim mamom po usg i trzymam kciuki za te przed:tak:
u mnie coraz samopoczucie się nie poprawia nie wspominając już o bólach pleców i żeber które chyba mnie do końca ciąży wykończą

co do kupowania rzeczy w lumpkach to ja ubolewam nad tym,że u mnie w ciucholandach nie ma raczej ciuchów na takie maluszki-jak już są to na większe ale za to moja mama nadrabia bo u niej w mieście są:-D
i nie uważam tego za coś dziwnego-jeśli jest taka możliwość to trzeba korzystać:-)tym bardziej że wydatków nie brakuje ( ja dla przykładu zostawiam mnóstwo pieniędzy w aptekach od początku ciąży bo antybiotyki owszem są refundowane w jakiejś części ale 50 zł za 10 tabletek które starczą mi na 3 dni to sporo a już napewno kiedy muszę wykupić 2-3 opakowania)
a w tym miesiącu jeszcze mam stację diagnostyczną, zmianę opon, oleju no i trzeba opału dokupić:tak:
ogłaszam bankructwo:-D

no wyżaliłam się i mi lepiej

ale na rechotanie pluszowej zabki moja myszka zawsze reaguje jak akurat nie spi :) Mariusz sie smieje ze jak mala sie urodzi to najlepiej bedzie znala wlasnie ten dzwiek !! poza oczywiscie maminym serduszkiem :)

mój synek najbardziej na moje zimne rączki reaguje;) ucieka wtedy przed nimi, ale jak juz je z brzuszka zdejme to znowu jest cisza..., cos mało aktywny jest, może przez tą pogodę i ciśnienie jest taki padnięty( udziela mu sie mój nastrój).

Ja placilam 120 zł z filmem 30 minut i fotami maluszka. Polecam bo jest nieziemskie :) Bylam juz 2 razy i na 3 pewnie tez pojedziemy w 36 tygodniu !

no u nas jest to niestety znacznie droższe 250 zł u profesora 220 u doktora i usg nie trwa tak długo 10 maksymalnie 15 minut no chyba zeby było cos nie tak
w trójwymiarze jest fajne to ze mozna sobie buzke dzidzi poogladac wiec polecam ja mialam takie dwa w 20 tydz i teraz w 30 tydz

dobra ja juz mam na koncie umyte okna /wolalam zrobic to sama bo jak tesciowa by je myla to ja dostalabym wscieklizny zywcem/ i prawie mam gotowy obiadek :)

ja mam juz za soba dwa obiadki własnej roboty:) i musze się pochwalić że nie były takie złe;) pierśniki wyszły super- troche gorzej z sosem, bo mi się za bardzo kluchy w nim porobiły, ale jak dla mnie to i tak sukces:D męza nie otrułam:)

temat z tesco i kasami pierwszenstwa juz przerabialam ... zrobilam wojne w jedno sobotnie popoludnie i bylo mi lzej :)

kurcze moja myszka z rana wogole nei chciala sie ruszac ... na szczescie teraz toszke daje znac bo juz zaczynalam sie martwic !!

no znam twoja akcje z tesco:-):-)
wczoraj bedac tam własnie o tobie myslałam jak ty bys sobie z tym poradziła:-D:-D:-D
siwy dym i czarne chmury hihhihi

reklama
Do góry