reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ja ich nigdy nie trawilam ... jakos tak mnie slabily ...
za to w markusi jest super miła obsługa.. ; )
mi pani wyciagala wszystkie możliwe wypełnienia kołderek.. każda pościele, zebym wszystko mogla pomacać zobaczyc poczuć w czym dziecku może być najlepiej..
szkoda że połowa sklepu w remoncie..:(
ale może uda im się to probić przed grudniem :p
a jakie ciuszki tam są słodkie.. :o
i wcalen ie drogie..
my sobie kupilismy dwie pary bodziaków..
jedne z napisem Kocham mamusię a drugie Kocham tatusia :D
ale tak jak reszta ciuszków są u mojej mamy.. ona je pierze i składuje .. bo ma miejsce :-D a ja w listopadzie zabiore je do siebie i zaczne układac już :)

reklama
Dagmar na pewno wszystko będzie dobrze:-)
Trzeba myśleć pozytywnie;-)

Za mnie też trzymajcie kciuki....mam usg na 10:-)

Allilatka gratuluję córeczki! Pochwal się imieniem:-)

Moka super że z dzidzią wszystko w porządku, dwóch doktorów nie może się mylić że to nic poważnego:-)

A jak pięknie waży:-D:szok:
Ciekawe ile ten mój wielkolud przybrał?

A wogóle to się wścieknę jak gin nie pozwoli wejść mojemu M z córką bo teściowa wybrała się akurat dziś na zakupy i musimy małą wziąść ze sobą:wściekła/y:

A dlaczego mialby nie wpuścić?Moim zdaniem to nie problem.Trzymam kciuki;-)

dziewczyny a zobaczcie jaką śliczną kurteczke znalazłam dla dziewczynki :-) czemu ja nie będe mieć drugiej córy? :wink:

KURTECZKA NA ZIMĘ 3-6 M-CY (758194801) - Aukcje internetowe Allegro

Ja wczoraj widzialam zajebi... futerko na mała gwiazde:-)było po prostu cudne:-):tak:i wcale nie bylo drogie:no:gdybym miala druga core to napewno by6m je kupiła:tak:

wiecie co dzieczyny jak wchodze na watek zamkiety to zawszemysle co sie dzieje z Martuska, bo cos mi sie kojarzy, ze ledwo dodala zdjecia to znikla prawda??

Rzeczywiście jej dawno nie bylo:-(tez ostatnio myslam o niej:tak:
No i Marta nie napisala jak tam wczoraj po wizycie u swojego gina:-(

witam się i ja, po śniadanku. ja mam inaugurację jutro i wcale nie chce mi się jechać :-(
chyba się zabiorę za porządki bo nie mogę patrzeć na ten syf.

czesc dziewczynki.... pogoda masakryczna sie zrobila i zimno jak cholera !!!!!!!!! az sie z domu wychodzic nie chce.... za to mam czas zeby pokombinowac jak chce by nasz pokoj wygladal .. bo remoncik sie szykuje -zmiana tapet przemeblowanie-juz na przyjscie malenkiej .......

chcialam zrobic jedna sciene jakas bajerancka..... 3 jednolite i jedna jakas w kwiaty czy cos.... ,moze macie jakies pomysly?
bo ja juz zglupialam ....

czesc dziewczynki.... pogoda masakryczna sie zrobila i zimno jak cholera !!!!!!!!! az sie z domu wychodzic nie chce.... za to mam czas zeby pokombinowac jak chce by nasz pokoj wygladal .. bo remoncik sie szykuje -zmiana tapet przemeblowanie-juz na przyjscie malenkiej .......

chcialam zrobic jedna sciene jakas bajerancka..... 3 jednolite i jedna jakas w kwiaty czy cos.... ,moze macie jakies pomysly?

fajnie to wygląda. my mamy w salonie 3 ściany białe i jedną taką krwisto-czerwoną - efekt jest nieziemski.
nową sypialnię mamy błękit z tynkiem w kolorze turkus, też fajnie wygląda. myśleliśmy o tynku japońskim na korytarzu, ale to jak już Mała podrośnie.
dlatego kombinuj, kombinuj :tak:
ja zdecydowałam się na naklejki do pokoju dziecięcego. już zamówiłam komplet, będzie dzika afryka :laugh2: jedna ściana jest zrobiona tynkiem a pozostałe gładkie, w kolorze groszek.

Ostatnia edycja:
Cześć Laski!!!
Ja od rana zalatana jestem, no ale w końcu czas na relaks:tak:
Tak czytam co piesezcie i mam pomysł. Na zamknietym watku proponuję zrobic liste grudniówek i jakies dane, np nr telefonu albo adres. Tak w razie czego, jakby coś się złego działo, zeby złapac kontakt. Bo faktycznie martwiace jest to, ze dużo dziewczyn nagle znika a my sie później martwimy co się dzieje.

Napewno bedzie swietny efekt:tak:jest teraz bardzo duzo mozliwosci:tak:sa tapety obrazkowe,naklejki szablony i róznosci;-)

Marta napisała :-D tylko nie pamiętam już kiedy to było.. poszukaj a znajdziesz.. :p

Ja wiem ze juz pisala ale po usg 3d:tak:wczoraj miala jeszcze isc na wizyte do swojego gina:tak:skonsultowac to co wpowiedzial jaj tamten profesor.Nie pisala po tej wizycie:no:

reklama
Witam i ja,
pogoda fatalna, zimno i pada. Dziś chyba się trochę poobijam, wczoraj miałam aktywny dzień. Porozglądam się na allegro za rzeczami koniecznymi do kupienia. Zdaje się troche będzie tych wydatków :-(
A co z tymi wypełnieniami kołderek? Które najlepsze?
Cherie podaj link do naklejek proszę.

Ostatnia edycja:
Do góry