reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witaj Mea_osi, fajnie, że jesteś :-) i zazdroszczę braku mdłości, choć te u mnie (odpukać) chyba słabną ...

Georgina szcześciaro, jeszcze tylko 2 tyg i uffff koniec pierwszego trymestru! Gratulujue końca 10tyg ;-)

A tak w ogóle, to co to za cisza????? halo halo!!!

reklama
Czesc dziewczyny!

Co do macania sie :p ja musze robic to 2 razy dziennie aplikujac luteine dopochwowo rano i wieczor! Ale nie zebym sie tam skupiała co tam jest lub czy twarde czy miekkie ...a zreszta po co ,taz i tak bym nic nie zakumała ahahahaha!!!! Wpycham tabletke i na tym koniec mojego macania z cipcią :)

Jeszcze tylko kilka dni i mam nadzieje ze skoncze luteinie ,bo KONCZE PIERWSZY TRYMEST !

Czuje sie wspaniale ,baaa tylko cycki bola niemiłosiernie ,ale co tam !I mam ochote na KOPYTKA!!!!!!!!!!

Goraco jest strasznie!!!!!!!!! A dopiero 9 rano! Haaaa dostałam ja pare grosza na urodzinki od rodziców ,tesciów i meza ( maz pomysłodawca bym co do KASY ,bo Asia musi sie ubrac ahahhaahah - dobrze chlopak pomyslał ) i takim sposobem mam troszke co by isc na bazarek i poszalec !!!!!! :) No i to mi sie podoba:)

Zreszta maz mnie pochwalil ze zrobiłam sie grzeczniejsza!!! Hymmm humorki chyba mi juz przeszły!

Jutro wyniki u poloznej mojej ,sroda wizyta u gina !!!!!!!!!!!!

Dzisiaj moje dziecko ma probe generalna przedstawienia w szkole na dzien Rodziny ( dzien mamy i taty polaczony :} ) Ale przezywał !!!!!

Asiula, kopytka, to ja wczoraj jadłam, ale smażone :szok: Tak mnie coś napadło
A tak w ogóle, to masz na dupsko, żes sie nie pochwaliła urodzinkami!!!!

Wszystkiego najlepszego !!!! :-):-):-)

Zdrówka, szczęścia pomyślności, pięknej dzidzi i spokojnej ciąży :-D

Reve Ale ty kochana jestes !!!!!!!!!!!! Dziekuje za zycznka !!!! A wiesz jakos tak nie pomyslalam co by sie chwalic ahahahha !!!!!! 23 maja skonczyłam 27 latek !

Co do kopytek !!!!!!! Bede jadła tez smazoneeeeeeeeee nie popuszcze ahhahaha !!!!!!

Hej Dziewczyny! Nie będzie mnie kilka dni a może i dłużej, niesttey krwawienia wróciły i własnie jadę do szpitala, tzrymajcie kciuki żeby było dobrze, pozdrawiam!

Asiula nie ma za co! Ja obchodziłam swoje 28-sme 30 marca ;-) A kopytka, poproszę ze cztery, bo dziś w pracy już i nie mam ciepłego obiadku :-( Ale za to kupiłam świeźą botwinę na rynku i jak wrócę, to zaraz sobie ugotuję :-D

Martuś trzymam kciuki jak tylko mogę najmocniej, bedzie dobrze! Napisz, jak tylko będziesz mogła!!!

Martusia trzymajcie się i bądźmy dobrej myśli:* Trzymam kciuki!
Joanno zdrówka zdrówka szczęścia szczęścia i spokojnej ciąży:))

Wow Joasiu!Jedziemy na jednym wózku! Ja tydzień temu, czyli 17 maja skończyłam tez 27 latek!:-D
W takim razie Asiu i REVE: wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim zdrówka dla Was i maluszków!!!!
Czyli my podobnie urodzone!I dzieciaczki może podobnie urodzimy:-)
Fajnie!
U mnie mdłości przeszły jakoś książkowo-koło 8-9 tygodnia.Zaczęły sie dokładnie w święta wielkanocne w niedzielę:-)Były straszne..i nie wierzyłam,że kiedyś to minie..ale jednak!W końcu zaczynam się ciążą cieszyć!Tylko piersi bolą, sutki swędzą i są strasznie drażliwe!

Maarta!Trzymamy kciuki!

Zobaczcie jak my idealnie w ciąży jesteśmy - podobnie zaczynamy II najpiękniejszy "odżywczy" trymestr..a tu lato..wszystko świeże, pyszne..tyle warzyw i owoców..a końcówka przypadnie na duzo lżejesze miesiące jesienne..po prostu cud miód!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny dziekuje wam za zyczonka z calego serducha!!!!!!!!!!!!!!!

maarta100 słonce trzymam kciuki ,bedzie dobrze!!!!!!!!!Czekamy na wiadomosci od ciebie !

Reve co do kopytek nie ma problemu ,mam ich trocheeeeee ahhahah .No i wlasnie wrociłam z zakupów i wiesz co kupiłam ???? BOTWINKE ahhahahah !!!!! Juz nastawiłam sie gotuje mniam!!!!!!! Ale mamy podobne zachciewajki !!!

Lilijka nie dosc ze podobnie urodzone to i moze dzidziusie tez podobnie urodzimy haaa !!!Mnie piersi tez bola niemilosiernie ,a sutki swedza strasznieeeeeeeee!!!!

Do góry