reklama
Dziewczyny, mam problem
szyjka macicy mi się jakoś dziwnie przesunęła, ledwo ją mogę sięgnąć i wydaje mi się, że może otwiera się. Martwię się czy to źle nie zwiastuje.
Z tego co wiem, nie powinno się samemu badać szyjki macicy jeżeli jest się w ciąży.
emwu76
Fanka BB :)
Tak , to prawda - nie powinno sie.
Tyle ,ze ja tez wtykam paluchy i macam co tam sie dzieje .
Tyle ,ze ja tez wtykam paluchy i macam co tam sie dzieje .
Mama Stacha
&Franka&Janka
Wiem, wiem, sama nie wiem skąd u mnie ta głupota, chyba mi zostało z okresu starań o dzidziusia. Narazie nic się u mnie nie dzieje i nie sprawdzam, co ma być to będzie.
Mnie na początku też korciło z tym macaniem....Wiem, wiem, sama nie wiem skąd u mnie ta głupota, chyba mi zostało z okresu starań o dzidziusia. Narazie nic się u mnie nie dzieje i nie sprawdzam, co ma być to będzie.
Ale tak jak piszesz- co ma być to będzie.... a przez takie badanka można zrobić więcej szkody niż pożytku...
Reve
--> 24.12.2009r <--
Macie rację z tym macankiem, mnie też tak zostało ze staranek, ale od czasu jak się dowiedziałam ,ze jestem dwupakiem łapki już trzymam za plecami i nie fisiuję, by nie zaszkodzić maluchowi.
No właśnie jak tam Wasze mdłości? Becia jak się czujesz?
Ja przedwczoraj ugotowałam garnek botwinki i .. wczoraj się skończył normalnie jadłam ją przy kazdej sposobności i już myślę, by ugotować kolejny garrrr :-), dodam, że jadłam ją sama, bo mąż nie lubi! ;-)
A dziś czuję się ok, bo wcześniej wstałam, jak wstaję za późno, to głowa mi pęka i mam mdłości, a raniutko jest ok pod warunkiem, że położę się wcześniej.
Miłej niedzieli Kochane!
No właśnie jak tam Wasze mdłości? Becia jak się czujesz?
Ja przedwczoraj ugotowałam garnek botwinki i .. wczoraj się skończył normalnie jadłam ją przy kazdej sposobności i już myślę, by ugotować kolejny garrrr :-), dodam, że jadłam ją sama, bo mąż nie lubi! ;-)
A dziś czuję się ok, bo wcześniej wstałam, jak wstaję za późno, to głowa mi pęka i mam mdłości, a raniutko jest ok pod warunkiem, że położę się wcześniej.
Miłej niedzieli Kochane!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
witam ... jestem tu nowa ale postanowilam dopisac sie do tego forum ... wlasciwie nie wiem czy powinnam pisac w grudniowym czy styczniowym - zdecyduje moj maluszek narazie wyliczono mu czas przyjscia na swiat na 31 grudnia
Mama Stacha
&Franka&Janka
Witam nową mamusię :-)
U mnie narazie dobrze, nic złego się raczej nie dzieje. Mdłości trochę odpuszczają, ale ciągle jeszcze są. Zaczynają mnie chyba dopadać humorki. Mąż mnie irytuje, zero wyrozumiałości z jego strony, ahhh, nie jest łatwo.
A jutro idę do pracy :-) A tak się rozleniwiłam na zwolnieniu. I do tego czeka mnie rozmowa ze współpracowniczką, która chyba nie będzie miła, bo zrzucę na nią część swoich obowiązków.
Nic mi się nie chce.
U mnie narazie dobrze, nic złego się raczej nie dzieje. Mdłości trochę odpuszczają, ale ciągle jeszcze są. Zaczynają mnie chyba dopadać humorki. Mąż mnie irytuje, zero wyrozumiałości z jego strony, ahhh, nie jest łatwo.
A jutro idę do pracy :-) A tak się rozleniwiłam na zwolnieniu. I do tego czeka mnie rozmowa ze współpracowniczką, która chyba nie będzie miła, bo zrzucę na nią część swoich obowiązków.
Nic mi się nie chce.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja wlasciwie zaliczam sie do tych szczesciar ktore poczatek ciazy przechodza bez przykrych dolegliwosci ... poza niektorymi zapachami ktorych nieznosze i straszna sennoscia to prawie wcale nie odczuwam tego ze jestem w ciazy
reklama
G
Georgina
Gość
Witam nową Forumowiczkę)
Ja też w zasadzie nie miałam żadnych mdłości a dziś kończymy 10 tydzień Jakie szczęście)
Ja też w zasadzie nie miałam żadnych mdłości a dziś kończymy 10 tydzień Jakie szczęście)