reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Kobietki ja tez robie zakupy na allegro ,a co do ciazowych ciuszkow mozna fajne rzeczy wylicytowac ,wiec nie ma co ,ja tam zadowolona jestem bardzo.Gdyz w ostatnim czasie kupiłam sobie juz kilka fajnych rzeczy ciazowych za `120 zł ( z przesyłka ) 3 pary spodni i sukienke.
Dzis doszła do mnie ta sukieneczka ....jest sliczna :) Całe lato w niej przebiegam gdyz na brzuszku jest materiał który sie bardzo rozciaga ,reszta to len :)
[URL="http://img195.imageshack.us/my.php?image=sukienkad.jpg"] [/URL]

2411magdalenka Witamy z nami ,pewnie ze na głównym watku lepiej ;) - w grupie razniej .

Ja mam dokładnie tę samą kiecunię w dwóch kolorach :-) Nosiłam je w poprzedniej ciąży i masz rację, są kapitalne na ciażę :-D Kupiłam ją za bagatela 40zł szt na rynku ;-)

reklama
lastrada , Marzka283 Dziewczyny ciesze sie bardzo ze wam pomogłam !!!! :tak:;-)

Georgina
ciesze sie ze kieca ci sie podoba .

Reve no patrz nie dosc ze w grudniu dzieci nam sie urodza to jeszcze bedziemy smigac w ciazy w takich samych ciuszkach ahahaha ! Ja tez jestem bardzo zadowolona z kiecki i załuje ze nie wygrałam jeszcze jednej w innym kolorze bo tez licytowałam ...ta kupiłam za 16,90 ( z przesylka) Wiec jeszcze bardziej jestem szczesliwa.

Reve no patrz nie dosc ze w grudniu dzieci nam sie urodza to jeszcze bedziemy smigac w ciazy w takich samych ciuszkach ahahaha ! Ja tez jestem bardzo zadowolona z kiecki i załuje ze nie wygrałam jeszcze jednej w innym kolorze bo tez licytowałam ...ta kupiłam za 16,90 ( z przesylka) Wiec jeszcze bardziej jestem szczesliwa.

Taaa i w domku biegają dwa Patryki ;-);-);-)
Tylko rozmiary sukienek się nie zgadzają, bo moja jest jak na słonika hehe
Ja mam białą i brązową :-)

Ja mam usg na 12,00 no i juz zmierzą przezierność i zbadają obecność kości nosowej. Przynajmniej trochę się wyjaśni- mam nadzieję że oczywiście bedzie wszystko w normie

A mi babka nie mówiła co będzie na drugiej wizycie. Ale skoro to będzie 12 tydzień to może akurat to co u Ciebie?

A mi babka nie mówiła co będzie na drugiej wizycie. Ale skoro to będzie 12 tydzień to może akurat to co u Ciebie?

Ja będę miała równo w 13 tyg więc raczej bede miała te badania, ale lekarze często nie mówią o tym co wykonują, by nie denerwować mam. Mój jak mu się zapytałam kiedys, czy bedzie robił przeziernośc karkową, odpowiedział mi,ze juz zrobił i pokazał wyniki mówiąc: brak wiadomości jest dobrą wiadomością :-)

Ja będę miała równo w 13 tyg więc raczej bede miała te badania, ale lekarze często nie mówią o tym co wykonują, by nie denerwować mam.

O tak, jak nic nie mówią tzn że wszytsko jest dobrze:tak:
I mi wczoraj zrobił, ja pytalska jestem więc powiedzial ale oznajmił ze o szczegółach nie musi opowiadać.
No i racja, ja też wszystkiego wiedzieć nie muszę, w końcu ginem nie jestem
Ale powiem Wam że teraz spokojniejsza jestem, może dlatego, że kolejna ciąża i dużo juz wiem;-)

Sluchajcie, czy to prawda, ze przed USG trzeba wypic litr wody?
Ja tez nigdy o tym nie słyszałam :szok:,a drugi raz chodze w ciazy i juz tych usg troszke miałam.

Mój jak mu się zapytałam kiedys, czy bedzie robił przeziernośc karkową, odpowiedział mi,ze juz zrobił i pokazał wyniki mówiąc: brak wiadomości jest dobrą wiadomością

Moj tez mi nie powiedzial co bedzie na nastepnej wizycie ,jednak ASIA mimo ze mam zakaz czytania pierdół w internecie od swego gina ,i tak siada i czyta ,wiec wyczytałam ze mniej wiecej w terminie 11- 13 tydzien robi sie badania przyziernosci wiec pewnie i ja teraz bede miała je robione 27 maja !

reklama
Ja już dobry rok czasu, a może dwa..nie kupowałam nic w sklepie tylko w ciuszkolandach..no a teraz, chociaż na ciąże chcę mieć parę tanich-ale nowych ciuszków:-)Na allegro są naprawdę konkurencyjne ceny i cieszę się,że w końcu będę miała kilka rzeczy nowych i ładnych:-)Zarobiłam na portretach i teraz szaleję:-)Na razie limit wyczerpany..potem zostanie kupno fajnego grubego jesiennego swetra na wrzesien:-)koniecznie z wielkimi guziorami!:-D
Tak zieleń to mój kolor-wszelkie ciepłe i miętowe odcienie:-):-D
Joasiu!śliczna kiecunia!

Ostatnia edycja:
Do góry