reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Hehe, chyba wszystkie teściowe tak samo myślą. Mea- najprościej jest nie tłumaczyć bo i po co. Ja z tekiego założenia wychodzę i mam święty spokój. No ale ja mam fajną teściową- naprawdę stara się nie wtrącać

Moze nigdy nie widzialy na oczy fotelika i mysla ,ze dziecko bedzie siedzialo w pozycji takiej jak sie siedzi w szkole.A przeciez w foteliku dziecko jest bardziej w pozycji embrionalnej

Moze powiedzcie ,ze takie sa przepisy i jak was zatrzyma policja to bedzieci placic mandat i to nie maly.Ah te tesciowe!!!:no:.no i ze fotelik jest specjalnie przystosowany dla noworodka.9 miesiecy polamany w brzuchu byl to te 30 km mu nie zaszkodza hehe:tak:

dostaje lekcje odnosnie doboru fotelikow i w pierwszej czy drugiej byly najczesciej zadawane pytanie dotyczace totelika 0-13

"Od kiedy zacząć używać fotelika?
OD PIERWSZEJ PODRÓŻY SAMOCHODEM, CZYLI JUŻ W DRODZE ZE SZPITALA

Czy maleńkie dziecko po urodzeniu nie jest za małe, by wkładać je do
fotelika? NIE, W 99% PRZYPADKÓW NIE JEST

Czy w foteliku nie będzie mu niewygodnie? Jest jakoś dziwnie "zgięte"?
:-) A PRZEZ 9 MIESIĘCY W BRZUCHU TO LEŻAŁO PŁASKO NA PLECKACH?

Czy gondola z możliwością mocowania w samochodzie nie będzie na
pierwsze tygodnie po urodzeniu lepszym rozwiązaniem?
NIE, NIE BĘDZIE "

te odpowiedzi jakby do mojej tesciowej byly pisane !!

dostaje lekcje odnosnie doboru fotelikow i w pierwszej czy drugiej byly najczesciej zadawane pytanie dotyczace totelika 0-13

"Od kiedy zacząć używać fotelika?
OD PIERWSZEJ PODRÓŻY SAMOCHODEM, CZYLI JUŻ W DRODZE ZE SZPITALA

Czy maleńkie dziecko po urodzeniu nie jest za małe, by wkładać je do
fotelika? NIE, W 99% PRZYPADKÓW NIE JEST

Czy w foteliku nie będzie mu niewygodnie? Jest jakoś dziwnie "zgięte"?
:-) A PRZEZ 9 MIESIĘCY W BRZUCHU TO LEŻAŁO PŁASKO NA PLECKACH?

Czy gondola z możliwością mocowania w samochodzie nie będzie na
pierwsze tygodnie po urodzeniu lepszym rozwiązaniem?
NIE, NIE BĘDZIE "

te odpowiedzi jakby do mojej tesciowej byly pisane !!
HMMM widze ,ze to ciezki przypadek:dry:zadne argumenty nie trafiaja.Wiec nie pozostaje nic innego jak wracac na nogach do domu hehe.A tak powaznie nie denerwuj sie ,tylko zrob po swojemu i powiedz tesciowej ze pasy udusily by dziecko w beciku podczas wypadku.

HMMM widze ,ze to ciezki przypadek:dry:zadne argumenty nie trafiaja.Wiec nie pozostaje nic innego jak wracac na nogach do domu hehe.A tak powaznie nie denerwuj sie ,tylko zrob po swojemu i powiedz tesciowej ze pasy udusily by dziecko w beciku podczas wypadku.

ja po prostu wszystko przygotuje przed pojsciem do szpitala i kaze mezowi tylko zabrac odpowiednia torbe, fotelik dobrze umocowac w samochodzie i w zadnym wypadku nie brac mamusi !!!

kobitki powiedzcie mi JAK WYTLUMACZYC STAREJ BABIE ZE DZIECKO ZE SZPITALA MUSI BYC PRZEWIEZIONE W FOTELIKU ?? ZWLASZCZA JAK SIE JEDZIE Z TEGO SZPITALA PRAWIE 30 KM !!!!?????!!! bo mi juz brakuje slow ... wiecie co ona wymyslila ?? ze becik trzeba przypiac pasami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no Panie Jezu ulituj sie nad glupota ludzka !!!!!
O Boże:szok::szok::szok::szok::baffled::baffled:

Maggie oszczędzaj się jak tylko możesz. Myślę, że unikniesz szpitala, to w końcu ostateczność. A Maluszka masz noo dużego:-)

reklama
Do góry