mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
znowu zgagulec mnie dopadł... nachodzi mnie co wieczór
ja tez tak mam ze mnie zgaga dopada zawsze wieczorem !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
znowu zgagulec mnie dopadł... nachodzi mnie co wieczór
Moze powiedzcie ,ze takie sa przepisy i jak was zatrzyma policja to bedzieci placic mandat i to nie maly.Ah te tesciowe!!!.no i ze fotelik jest specjalnie przystosowany dla noworodka.9 miesiecy polamany w brzuchu byl to te 30 km mu nie zaszkodza hehe
HMMM widze ,ze to ciezki przypadekzadne argumenty nie trafiaja.Wiec nie pozostaje nic innego jak wracac na nogach do domu hehe.A tak powaznie nie denerwuj sie ,tylko zrob po swojemu i powiedz tesciowej ze pasy udusily by dziecko w beciku podczas wypadku.dostaje lekcje odnosnie doboru fotelikow i w pierwszej czy drugiej byly najczesciej zadawane pytanie dotyczace totelika 0-13
"Od kiedy zacząć używać fotelika?
OD PIERWSZEJ PODRÓŻY SAMOCHODEM, CZYLI JUŻ W DRODZE ZE SZPITALA
Czy maleńkie dziecko po urodzeniu nie jest za małe, by wkładać je do
fotelika? NIE, W 99% PRZYPADKÓW NIE JEST
Czy w foteliku nie będzie mu niewygodnie? Jest jakoś dziwnie "zgięte"?
:-) A PRZEZ 9 MIESIĘCY W BRZUCHU TO LEŻAŁO PŁASKO NA PLECKACH?
Czy gondola z możliwością mocowania w samochodzie nie będzie na
pierwsze tygodnie po urodzeniu lepszym rozwiązaniem?
NIE, NIE BĘDZIE "
te odpowiedzi jakby do mojej tesciowej byly pisane !!
HMMM widze ,ze to ciezki przypadekzadne argumenty nie trafiaja.Wiec nie pozostaje nic innego jak wracac na nogach do domu hehe.A tak powaznie nie denerwuj sie ,tylko zrob po swojemu i powiedz tesciowej ze pasy udusily by dziecko w beciku podczas wypadku.
O Bożekobitki powiedzcie mi JAK WYTLUMACZYC STAREJ BABIE ZE DZIECKO ZE SZPITALA MUSI BYC PRZEWIEZIONE W FOTELIKU ?? ZWLASZCZA JAK SIE JEDZIE Z TEGO SZPITALA PRAWIE 30 KM !!!!?????!!! bo mi juz brakuje slow ... wiecie co ona wymyslila ?? ze becik trzeba przypiac pasami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no Panie Jezu ulituj sie nad glupota ludzka !!!!!
ja po prostu wszystko przygotuje przed pojsciem do szpitala i kaze mezowi tylko zabrac odpowiednia torbe, fotelik dobrze umocowac w samochodzie i w zadnym wypadku nie brac mamusi !!![/QUOT
Hahaha no masz racje Mamusia to juz by byl nadbagaz
Hahaha no masz racje Mamusia to juz by byl nadbagaz
Wierze ci ,ja mam nerwa na sama mysl ze moja chce przyjechac w grudniu,jak sie mala bedzie rodzic .Juz przekonuje meza ze to nie jest dobry pomysl,no ale zobaczymy.A ty sie nie denerwuj.nawet w bagazniku nie chce jej widziec !! ale mam nerwa ...