mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
najpierw musze zainwestowac w jakies tabletki na pamięć hihihi
"wez pigulke, wez pigulke"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najpierw musze zainwestowac w jakies tabletki na pamięć hihihi
2 tygodnie temu miałam 10,1. Na początku ciąży 12,6. Biore Tardyferon fol - do dziś 2x1 tabl. - rano i wieczorem. Jedna tabletka - 80 mg. Od dziś mam brać 3x1.A jaki masz poziom henoglobiny i jak bierzesz to zelazo> ? £x dziennie ale po ile tabletek? Albo moze jakie tabletki lub jaka dawka. Pytam bo chce porownac.
wlasnie licytuje fajny fotelik z maxi-cosi Cabrio niebiesciutki /bedzie pasowal do renowki meza/ narazie cena jest na 179 zl a nowka kosztuje ok 500 - 550 na allegro a w sklepie ponad 600 zl !!
tak btw to jak by ktos chcial licytowac taki to jutro koncza sie 2 aukcje jedna po drugiej i moge na snajpera ustawic licze ze ja upoluje na pierwszej
a to foteliki z najwyzszej polki do ktorych sa adaptery do praktycznie wszystkich wozkow
2 tygodnie temu miałam 10,1. Na początku ciąży 12,6. Biore Tardyferon fol - do dziś 2x1 tabl. - rano i wieczorem. Jedna tabletka - 80 mg. Od dziś mam brać 3x1.
licytuj , licytuj bo dobra cena - ja tu zaplacilam 145 euro za ten fotelik w slkepie.
jutro mam nadzieje ze nie zapomne kupic, choc jutro mnostwo spraw do zalatwienia, a ja u rodzicow w belku a moj B skrobie biedny tapety haha mowi ze juz ma zakwasy, a tu jeszcze klucie plyteczek go czeka a i jutro dowioze mu tatusia na jakies 4 dni i bedziemy mialy z mama spokoj niech sobie chlopaki pracują hihi,"wez pigulke, wez pigulke"
w przeliczeniu na zlotowki wychodzi ze cena zblizona do naszej sklepowej ... a taki fotelik uzywany nie jeste przeciez jakos zniszczony ... moze byc przybrudzony ale to przeciez nie sluzy do jedzenia !! da sie wyprac albo zaklada sie pokrowce na fotelik !!