reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
A jaki masz poziom henoglobiny i jak bierzesz to zelazo> ? £x dziennie ale po ile tabletek? Albo moze jakie tabletki lub jaka dawka. Pytam bo chce porownac.
2 tygodnie temu miałam 10,1. Na początku ciąży 12,6. Biore Tardyferon fol - do dziś 2x1 tabl. - rano i wieczorem. Jedna tabletka - 80 mg. Od dziś mam brać 3x1.

wlasnie licytuje fajny fotelik z maxi-cosi Cabrio :) niebiesciutki /bedzie pasowal do renowki meza/ narazie cena jest na 179 zl a nowka kosztuje ok 500 - 550 na allegro a w sklepie ponad 600 zl !!

tak btw to jak by ktos chcial licytowac taki to jutro koncza sie 2 aukcje jedna po drugiej i moge na snajpera ustawic :) licze ze ja upoluje na pierwszej :)

a to foteliki z najwyzszej polki do ktorych sa adaptery do praktycznie wszystkich wozkow :D

licytuj , licytuj bo dobra cena - ja tu zaplacilam 145 euro za ten fotelik w slkepie.

2 tygodnie temu miałam 10,1. Na początku ciąży 12,6. Biore Tardyferon fol - do dziś 2x1 tabl. - rano i wieczorem. Jedna tabletka - 80 mg. Od dziś mam brać 3x1.

No mi tez spada rewgularnie od poczatku ciazy. 4 tyg temu mialam 10,3 i dostalam biofer . Biore 3 tabletki codziennie rano. Oczywiscie oprocz tego prenatal. Kolejne wyniki w czwartek.:confused:

licytuj , licytuj bo dobra cena - ja tu zaplacilam 145 euro za ten fotelik w slkepie.

w przeliczeniu na zlotowki wychodzi ze cena zblizona do naszej sklepowej ... a taki fotelik uzywany nie jeste przeciez jakos zniszczony ... moze byc przybrudzony ale to przeciez nie sluzy do jedzenia !! da sie wyprac albo zaklada sie pokrowce na fotelik !!

"wez pigulke, wez pigulke" :rofl2::-D
jutro mam nadzieje ze nie zapomne kupic, choc jutro mnostwo spraw do zalatwienia, a ja u rodzicow w belku a moj B skrobie biedny tapety haha mowi ze juz ma zakwasy, a tu jeszcze klucie plyteczek go czeka ;) a i jutro dowioze mu tatusia na jakies 4 dni i bedziemy mialy z mama spokoj ;) niech sobie chlopaki pracują hihi,

emwu - ja ide w piątek na glukoze i przy okazji zrobie morfologie i sprawdze czy spada dalej. No i siekne odrazu hormony tarczycy bo nie wiem co z tą moją pikawą jest grane.

ależ ten Fissan śmierdzi :baffled: jak Linomag...

co do fotelików to ja na razie mam po swoim bracie (typowo dla noworodków), jak już będę kupować, to ten większy, jak mała podrośnie.

reklama
w przeliczeniu na zlotowki wychodzi ze cena zblizona do naszej sklepowej ... a taki fotelik uzywany nie jeste przeciez jakos zniszczony ... moze byc przybrudzony ale to przeciez nie sluzy do jedzenia !! da sie wyprac albo zaklada sie pokrowce na fotelik !!

No wlasnie na watku o ciuszkach mam napisac cos na temat cen. Nie ,ze sie przechwalam czy cos takiego - nie zrozumcie mnie zle. Krew mnie poprostu zalewa jak patrze ile kosztuje dzidzius w naszym kraju. Ja tutaj ten fotelik nowy kupie za 145 euro (co w stosunku do wyplaty jest jak 145 zl) a w Polsce trzeba zaplacic cene europejska czyli 600 zl. To ogromny koszt - dla niektorych pol wyplaty. I to jest niesprawiedliwe :(

Masz racje Mea co do fotelika uzywanego. Upewnij sie jednak ,ze nie jest uszkodzony. Mam na mysli klipsy i klamry do mocowania pasow.

Do góry