A
AnOoLa88
Gość
kocham swoją teściowa! kocham swoją teściowa! kocham swoją teściowa! kocham swoją teściowa! kocham swoją teściowa! kocham swoją teściowa! kocham swoją teściowa! kocham swoją teściowa! kocham swoją teściowa! kocham swoją teściowa! kocham swoją teściowa! kocham swoją teściowa! kocham swoją teściowa! kocham swoją teściowa!
a najbardziej jak się wtrąca!!!!
przylazła małpa jedna do nas.. jak składaliśmy komodę i przy okazji zaczęła komentowac jak sobie rozstawilismy meble..
no i z tekstem do mnie ze czemu mamy biurko tak blisko wyjscia na balkon..przeciez nie wyjade z wozkiem na balkon !!
na co ja jej ze po 1 musze ten wozek miec zeby móc w ogole wyjechac ..
a po 2 jesli ma byc rzeczywiscie taka ostra zima to raczej z dzieckiem nie wyjde..
a ona ze ja glupia jestem...na co ja jej ze z dzieckiem nie wychodzi się jak jest zimniej niż -5
a ona ze kto mi takich pierdół nagadał bo ona z Bartkiem i Szymonem od razu wychodzila..
na co ja ze wiem to od lekarza..
i se poszła
no i zaznaczam że zarówno Szymon jak i Bartek się w lato urodzili
a najbardziej jak się wtrąca!!!!
przylazła małpa jedna do nas.. jak składaliśmy komodę i przy okazji zaczęła komentowac jak sobie rozstawilismy meble..
no i z tekstem do mnie ze czemu mamy biurko tak blisko wyjscia na balkon..przeciez nie wyjade z wozkiem na balkon !!
na co ja jej ze po 1 musze ten wozek miec zeby móc w ogole wyjechac ..
a po 2 jesli ma byc rzeczywiscie taka ostra zima to raczej z dzieckiem nie wyjde..
a ona ze ja glupia jestem...na co ja jej ze z dzieckiem nie wychodzi się jak jest zimniej niż -5
a ona ze kto mi takich pierdół nagadał bo ona z Bartkiem i Szymonem od razu wychodzila..
na co ja ze wiem to od lekarza..
i se poszła
no i zaznaczam że zarówno Szymon jak i Bartek się w lato urodzili