G
Georgina
Gość
Myślę, że pasuje:-)Mam jeszcze po córce taki fajny komplecik zimowy,kurteczke i spodnie na szelkach tylko ze to jest w koloze czerwonym,taki mikolajek,mam dylemat czy ubrac syna w czerwony?Jak wy to widzicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że pasuje:-)Mam jeszcze po córce taki fajny komplecik zimowy,kurteczke i spodnie na szelkach tylko ze to jest w koloze czerwonym,taki mikolajek,mam dylemat czy ubrac syna w czerwony?Jak wy to widzicie?
Zupełnie tak samo się czułam gdy ścięłam długie włosyale się rozpisałyście
tak czytałam o wagach waszych maleństw i sobie myślę, że moja to straszna kruszyna :-( w 25 tyg. miała jedynie 650g. i się teraz obawiam, czy aby nie za mało? w sumie lekarz nic nie mówił, żeby było coś nie tak...
byłam u fryzjera i jestem w szoku pierwszy raz mam krótkie włosy i chyba już przy takich na razie zostanę, bo ulga i wygoda nie z tej ziemi fryzjerka się śmiała, że spadł mi z głowy jakiś kilogram
Noo dobrze przeczytałaś:-)Czy ja dobrze zrozumiałam, przytyłaś tylko 2,6 kg od początku ciąży??????
Nie ma sprawiedliwości na tym świecie. ja +8 i bardzo ale to bardzo walczę z apetytem, w poprzedniej ciąży miałam +15 czy 18 (już nie pamiętam dobrze)
Ginka mnie dziś zagięła pytaniem jaki stosuję płyn do miejsc intymnych hehe. No ale akurat nazwy nie pamiętałam. Poleciła Tamtum Rosa czy siakoś tak.
Mi mówiła, że tym można się normalnie podmywać. Czytałam o tym dziś nawet w ulotce, owszem pisało o porodach, że po porodzie to jest świetne, ale skoro ginka mi też mówiła o podmywaniu się tym to znaczy, że można teraz)
emwu - Zawsze możesz wziąć t-shirt męża )
doczytałam!!
Aśka nie jesteś sama-ja też już w ogóle się nie wysypiam i chodzę jak neptyk bo moja mała ciągle ma czkawkę a jak nie ma to szaleje po całym brzuchu więc spanie szczególnie między 22 a 2 jest wręcz niewykonalne dla mnie
moje dziecie w 27. tygodniu ważyło 825 gsprawdziłam z ciekawości
idę na śniadanko ale strasznie mi się chce spać:-(
Śmiechy ,śmiechami jak kiedyś za dzieciaka 1 raz poszłam na kontrolę do dżina (młody facet) Vel Di Caprio, a ja burak na twarzy i nie wiem co mam robić On mówi: się Pani rozbierze
No to ja pozdejmowałam skarpetki, spodnie i siup na fotel ...
Ten Di Caprio podchodzi do mnie i mówi: Wszystko ładnie, pieknie ale ja rendgena w oczach nie mam się chwilę zastanawiałam o co chodzi ...... ten mi się tu usmiecha ,ja patrzę a ja w majtkach na fotelu siedzę ahahahhaha . potem było jeszcze weselej