reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

hej! Wpadam na chwilkę, nie bedzie mnie teraz jakiś czas na BB bo sie przeprowadziliśmy do nowego domku. Niestety netu na razie nie mamy :-(
W sobote musze położyc sie do szpitala na szcegółowe badania, mam nadzieje, ze mnie tzrymac nie bedą długo i że wszystko ok.
Pozdrawiam!

reklama
hej! Wpadam na chwilkę, nie bedzie mnie teraz jakiś czas na BB bo sie przeprowadziliśmy do nowego domku. Niestety netu na razie nie mamy :-(
W sobote musze położyc sie do szpitala na szcegółowe badania, mam nadzieje, ze mnie tzrymac nie bedą długo i że wszystko ok.
Pozdrawiam!

bedziemy czekac z utesknieniem !!!

ja sie witam po sniadanku ... obie z mala juz pojadlysmy wiec humorki dopisuja :D teraz musze nastawic zupke bo wczoraj nic nie gotowalam i wlasciwie wiecej planow na dzis nie mam :D

mika85 o czym piszesz magisterkę? co studiujesz?
mój temat pracy to: "Wpływ żywności ekologicznej na nasze zdrowie[FONT=&quot][/FONT]" ;-)
Skończyłam już jeden kierunek "Edukacja zdrowotna z rehabilitacją", a teraz poszłam na jeszcze jeden "Promocja zdrowia ze wspomaganiem rozwoju"

lilijka
super że wizyta udana i że dzidzia zdrowa :-)

witam w klubie ... mi sie ju zslabo robi z mysla o kupowaniu koszulki ... albo przynajmniej 2 bo jedna za malo !!
a wlasnie do porodu tez trzeba swoja koszule wziac ?? wydaje mi sie ze tak ale nie wiem ...
to pewnie zależy od szpitala, ale ja miałam swoją i nie kojarze żeby ktoś z moich znajomych (w innych rejonach Polski) dostał koszule szpitalną ;-)

23marta będe trzymać kciuki żebyś dała rade :-) bo jednak na twoim kierunku nie będzie łatwo przy dzieciach. Ale wierze w ciebie :-) bo jak się chce to się wszystko da ;-)

maarta100 ciesz się swoim nowym domem :-) i powodzenia na badaniach!

Dziś pierwszy raz Niunia swoimi harcami obudziła mnie w nocy:) Cudowne uczucie:) Ciekawe czy zawsze tak będę pisać:)
hahahah Ja tez sie zastanawiam czy zawsze bedzie ci sie to podobac !!!
Moj Filipek daje czadu od kilku tygodni co noc :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Jestem juz zmeczona i wszytko mnie boli bo miejsca tez nie moge sobie w nocy znalezc !!! Po 5 latach uzywania łóżka stwierdzialm do meza ze kupil lipe bo jest niewygodne ahahhaah , sposcił glowe i powiedzial "szkoda ze mowisz to po 5 latach a wczesniej spalo ci sie wygodnie "

Ja lewatywy nie mialam ale wszystkie dziewczyny ktore rodzily przedemna mialy:tak:
Ja od samego rana bylam przygotowywana do porobu:tak:mialam wywolywany wiec gin nie kazal jesc nic:tak::-(cale 24 odziny nie mialam nic w ustach:tak:

Ja tez nie miałam lewatywy ahahha ,ale tylko dlatego ze cala noc z nerwow spedzialam na wc tak sie stresowalam ze rano bede miala cesarke ze sie wyczyscialam sama ahhaha
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Obecnie lewatywa nie jest koniecznością, czytałam gdzies o tym art.

Ale w sumie to chyba lepiej ją mieć :confused: niż sobie potem wstydu na SP narobić ...

Witajcie Kochane!
Tak na szybko
W piątek byłam na wizycie..dzidzia waży już 1180gram! Ruchliwa, zdrowa, szyjka..uff zamknięta, 4,89cm..i dzidzia ułożona "pupkowo"..dlatego czuję takie bolesne uciski na szyjkę i koniaczki niziutko;-)No i...w końcu dopadła mnie pierwsza zgaga..dopadłam migdałów rzeczywiście pomagają!
No to juz spory babasek !!!!!!!!! Super ze u was wszsytko dobrze :)

reklama
no wlasie a on teraz nie jest goracy, zreszta ni stoi na stole tylko z boku na ksiazce tak zeby sie chlodzil i zeby wiatrak nie lezal bezposrednio na stole :/ .... a jak go przedmuchac haha ;) czym?

mój mi go przedmuchał kompresorem, a wcześniej pył odkurzaczem wyciągał :-D
mój też stał oparty o książkę i nic to nie dawało.

Do góry