reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

o Cherie to ma nawet to serduszko w swoim emblemaciku. :)
Ja mam takie na okladce mojej karty ciąży i tez musze sobie takie strzelic, bardzo mi sie podoba.

Zaraz mnie cos trafii z tym laptopem ciagle mi sie wylacza..... wrrrrrrrrrrrrr. Jeszcze mi troche zostalo z tych 110 stron nadrabiania od srody, ale juz niewiele :p

reklama
Ja mam takie na okladce mojej karty ciąży i tez musze sobie takie strzelic, bardzo mi sie podoba.

Zaraz mnie cos trafii z tym laptopem ciagle mi sie wylacza..... wrrrrrrrrrrrrr. Jeszcze mi troche zostalo z tych 110 stron nadrabiania od srody, ale juz niewiele :p

Martusia, mój laptop też się tak przegrzewał. wystarczyło przedmuchanie go od spodu (zebrało się tam pełno kurzu) - może spróbuj?

Nigdy nie sądziłam, że będę miała taki problem z kupieniem koszuli nocnej do karmienia! Co oglądam to albo brzydkie albo cena wywalona w kosmos!

Nigdy nie sądziłam, że będę miała taki problem z kupieniem koszuli nocnej do karmienia! Co oglądam to albo brzydkie albo cena wywalona w kosmos!

witam w klubie ... mi sie ju zslabo robi z mysla o kupowaniu koszulki ... albo przynajmniej 2 bo jedna za malo !!
a wlasnie do porodu tez trzeba swoja koszule wziac ?? wydaje mi sie ze tak ale nie wiem ...

Do porodu to kurcze nie wiem, ale do karmienia to o zgrozo.. a wolę już teraz zacząć oglądać skoro do dziś niczego nie znalazłam a czas leci.

Zmywarkę mam bezawaryjną od lat trzech firmy Bosch. Zakupiona przez internet za ok 1500zł.
Z zaległości chciałam Marcie23 nadmienić, że rodziłam w Matce Polce, jak również uczęszczałam tam do szkoły rodzenia (i proponuję już teraz się zorientować kiedy się zaczyna). Moimi lekarzami byli Cieślak a potem młody Borowski. W ramach szkoły pozwolono nam obejrzeć wszystkie porodówki, a przyjeżdżając do porodu sama wybrałam tę, która najbardziej mi się spodobała.
Dziewczyny, no a co ja mam brać na to przeziębienie? Nie jestem lekko chora, czuję się fatalnie, nie wiem czy mi na zatoki nie wlazło już, ale wydzielina z nosa ciągle jeszcze przeźroczysta.

23marta super kierunek studiujesz :-) a teraz będziesz brała dziekanke po porodzie?? czy będziesz próbowała studiować i wychowywać? ;-)
z roku na rok coraz ciezej jest... ale nie biore dziekanki bo jestesmy z moim B w jednej grupie i nam latwiej jest razem sie uczyc, razem robic notatki, a jak bym zrobila rok przerwy to juz bym sie rozleniwila strasznie i w ogole nie chce byc rok nizej niz moj B, bardzo mi zalezy zeby skonczyc te studia jak najszybciej. Kupilismy mieszkanie miedzy uczelnia a domem tesciowej i ona bedzie sie opiekowac dziecmi jak nas nie bedzie, obym tylko mogla chodzic na zajecia jak najdluzej, zebym sie dobrze czula to bedzie okej ;)

reklama
Z koszulą do porodu pewnie znowu zależy od szpitala. Ja jednak nie polecam zabierać, a jeśli już to jakąś "starganą" bo w dobrym stanie raczej nie wróci. A tak otwarcie - lepiej brudzić szpitalną niż własną, poza tym oni tam lepiej sobie radzą z plamami krwi. No i często się zmienia bo i tak zaraz brudna.

Do góry