reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Zmywarkę mam bezawaryjną od lat trzech firmy Bosch. Zakupiona przez internet za ok 1500zł.
Z zaległości chciałam Marcie23 nadmienić, że rodziłam w Matce Polce, jak również uczęszczałam tam do szkoły rodzenia (i proponuję już teraz się zorientować kiedy się zaczyna). Moimi lekarzami byli Cieślak a potem młody Borowski. W ramach szkoły pozwolono nam obejrzeć wszystkie porodówki, a przyjeżdżając do porodu sama wybrałam tę, która najbardziej mi się spodobała.
Dziewczyny, no a co ja mam brać na to przeziębienie? Nie jestem lekko chora, czuję się fatalnie, nie wiem czy mi na zatoki nie wlazło już, ale wydzielina z nosa ciągle jeszcze przeźroczysta.

hahaha teraz w dobie wyzu demograficznego o wyborze sali raczej nie mamy co marzyc :D na szczescie w raciborzu wszystkie sa jednoosobowe :)

reklama
Ja też rodziłam w wyżu, ale nie salę wybierałam lecz blok porodowy. W Matce Polce były wówczas trzy, dwie podobne, jedna całkowicie inna. A różniły się np. dostępem do wanny (poród w wodzie), pokojami przedporodowymi i ich wyposażeniem (worki sako i inne pomoce), no i personelem.

Ja też rodziłam w wyżu, ale nie salę wybierałam lecz blok porodowy. W Matce Polce były wówczas trzy, dwie podobne, jedna całkowicie inna. A różniły się np. dostępem do wanny (poród w wodzie), pokojami przedporodowymi i ich wyposażeniem (worki sako i inne pomoce), no i personelem.

ja tam bloku nie wybiore bo jest tylko jeden oddzial i chyba 4 sale porodowe :D ale tez sa te wszystkie bajery i porod w wodzie :D grunt to myslec pozytywnie :D

A czego ja nie miałam na głowie:-) Długie, boba, teraz mam jeden bok króciutki a drugi dłuższy, ta która ma mnie na NK wie. Lubię eksperymenty, nie boję się ich. Jak szaleć to póki młode jesteśmy:-):-)
o ja tez tylko ja szalalam z kolorami od blondu, przez braz, czarny (o zgrozo!), wszytskie odcienie czerwieni w balejazu i wrocilam do bardzo jasnego blondu ;)

o ja tez tylko ja szalalam z kolorami od blondu, przez braz, czarny (o zgrozo!), wszytskie odcienie czerwieni w balejazu i wrocilam do bardzo jasnego blondu ;)
Ja nigdy nie farbowałam, raz tylko miałam pasemka, ale szybko zeszły, mam naturalny ciemny blond i chcę jasny blond:-):-) Miałam jaśniutkie jak byłam malutka, kurcze szkoda, że się nie ostały:-(

Martusia, mój laptop też się tak przegrzewał. wystarczyło przedmuchanie go od spodu (zebrało się tam pełno kurzu) - może spróbuj?
no wlasie a on teraz nie jest goracy, zreszta ni stoi na stole tylko z boku na ksiazce tak zeby sie chlodzil i zeby wiatrak nie lezal bezposrednio na stole :/ .... a jak go przedmuchac haha ;) czym?

Zmywarkę mam bezawaryjną od lat trzech firmy Bosch. Zakupiona przez internet za ok 1500zł.
Z zaległości chciałam Marcie23 nadmienić, że rodziłam w Matce Polce, jak również uczęszczałam tam do szkoły rodzenia (i proponuję już teraz się zorientować kiedy się zaczyna). Moimi lekarzami byli Cieślak a potem młody Borowski. W ramach szkoły pozwolono nam obejrzeć wszystkie porodówki, a przyjeżdżając do porodu sama wybrałam tę, która najbardziej mi się spodobała.
Dziewczyny, no a co ja mam brać na to przeziębienie? Nie jestem lekko chora, czuję się fatalnie, nie wiem czy mi na zatoki nie wlazło już, ale wydzielina z nosa ciągle jeszcze przeźroczysta.
o a jak wspominasz polozne itd? ja niesttey nie bede mogla chodzic tam do szkoly rodzenia bo zajecia sa do poludia o 9 lub o 12 a ja od pazdziernika mam juz zajecia... Borowski mlody? a on nie robi USG czasami? bo ja chodze do Borowskiego na USG ma jakos 40 lat jest dr. hab

A co do sali porodowej to ja se moge wybierac phi gin powiedzial ze szanse marne ze moje dziecie z prawicy da rade sie przekrecic zeby byc glowkowo, wiec mam sie szykowac na cesarke

reklama
Do góry