reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Hura:-):-):-)
A mi na zgagę pomaga reni ale 23marta czy wiesz może czy tak cały czas można je brać czy jest jakieś ograniczenie?

W pierwszej ciąży też mi tylko mleko pomagało:-) Żadne migdały ani nic innego:-)

Dziewczyny a tak z innej beczki czy któraś obeznana mogłaby mi powiedzieć jakiej marki zmywarkę najlepiej kupić? Ale żeby nie zbankrutować;-) Bo tyle tylko wyczytałam że bosh albo simens ale sę dość drogie:no:

Ja bralam Reni w pierwszej ciazy caly czas:tak:zreszta gina sam mi to polecil:tak:

Witajcie Kochane!
Tak na szybko
W piątek byłam na wizycie..dzidzia waży już 1180gram! Ruchliwa, zdrowa, szyjka..uff zamknięta, 4,89cm..i dzidzia ułożona "pupkowo"..dlatego czuję takie bolesne uciski na szyjkę i koniaczki niziutko;-)No i...w końcu dopadła mnie pierwsza zgaga..dopadłam migdałów rzeczywiście pomagają!

No to super:-)szyjka jest u ciebie niezle dluga:-):szok:

reklama
co do lewatywy ja przed porodem nie miałam, ani nigdy w życiu :tak::tak::tak:
ale jak zaczęłam rodzić- pierwszy bardzo mocny ból brzucha - to wydawało mi się, że chcę kupę :-D:-D i siedziałam na kibelku i myślałam, że dlatego mnie tak strasznie boli brzuch- no blondynka- chodziłam do szkoły rodzenie, przeczytałam wszystkie możliwe książki i czasopisma i zamiast jechać do szpitala poczłapałam do kibelka ( nie były to bóle parte)
Ostatnio wyczytałam, że pierwszym z objawów rozpoczynającego się porodu jest oczyszczanie się organizmu, natura nie jest głupia, poszukajcie

co do lewatywy ja przed porodem nie miałam, ani nigdy w życiu :tak::tak::tak:
ale jak zaczęłam rodzić- pierwszy bardzo mocny ból brzucha - to wydawało mi się, że chcę kupę :-D:-D i siedziałam na kibelku i myślałam, że dlatego mnie tak strasznie boli brzuch- no blondynka- chodziłam do szkoły rodzenie, przeczytałam wszystkie możliwe książki i czasopisma i zamiast jechać do szpitala poczłapałam do kibelka ( nie były to bóle parte)
Ostatnio wyczytałam, że pierwszym z objawów rozpoczynającego się porodu jest oczyszczanie się organizmu, natura nie jest głupia, poszukajcie

Moją siostrę też tak przeczyściło ale mnie już nie:-) Nawet jak się bóle zaczęły! I zrobili mi lewatywę...nic takiego a bardzo się potem cieszyłam bo dla mnie bóle parte były jakbym miała się naraz zesikać i wypróżnić ale tak z całej siły:-):-):-) I nie wiem co by było bez lewatywy:szok:

2 lata temu kupowaliśmy, na raty. Ale to jakoś 1500zł było. Drożej bo srebrna, inne kolory były tańsze:tak:

Teraz to do 1500 z bosha nie mają wyświetlacza i najwięcej wody biorą bo aż 17 litrów!!!
Taniej nawet o 400 zł wychodzi przez internet zamówić ale też chcę na raty i nie wiem jak to załatwić! Bo wolałabym w sklepie żeby było szybciej
Ale najlepsze jest że znalazłam sklep internetowy gdzie fajna zmywarka bosha kosztuje 1450 zł i mają salon niedaleko! Ale już w tym salonie trzeba zapłacić 1900!!! Czy to ma sens????

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry