reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Gdzie byłam jak mnie nie było? :-)
Wiele rzeczy się działo, ale chyba nie ma sensu opisywać. Ze mną i dzidzią w każdym razie było wszystko w porządku. Nie odzywałam się bo ciągle nadrabiam, chciałam być na bierząco, ale to chyba niemożliwe.
Było dobrze i się skończyło. Moje pierworodne po niecałych dwóch tygodniach chodzenia do przedszkola podłapało katar, a ja dzień po nim porządne przeziębienie. Czuję się fatalnie. Poradźcie coś, bo muszę się jakoś naturalnie wyleczyć.

P.S. Sprawdzam tym postem czy wirus mnie już opuścił, więc gdyby nie to nie klikajcie na link pod spodem.

ja też coś zaczynam kichać, a od kilku dni wieczorami mam dreszcze. póki co piję herbatę z dużą ilością cytryny więc może jakoś przejdzie.

reklama
Hura:-):-):-)
A mi na zgagę pomaga reni ale 23marta czy wiesz może czy tak cały czas można je brać czy jest jakieś ograniczenie?

W pierwszej ciąży też mi tylko mleko pomagało:-) Żadne migdały ani nic innego:-)

Dziewczyny a tak z innej beczki czy któraś obeznana mogłaby mi powiedzieć jakiej marki zmywarkę najlepiej kupić? Ale żeby nie zbankrutować;-) Bo tyle tylko wyczytałam że bosh albo simens ale sę dość drogie:no:

Witajcie Kochane!
Tak na szybko
W piątek byłam na wizycie..dzidzia waży już 1180gram! Ruchliwa, zdrowa, szyjka..uff zamknięta, 4,89cm..i dzidzia ułożona "pupkowo"..dlatego czuję takie bolesne uciski na szyjkę i koniaczki niziutko;-)No i...w końcu dopadła mnie pierwsza zgaga..dopadłam migdałów rzeczywiście pomagają!

Ostatnia edycja:
A mi na zgagę pomaga reni ale 23marta czy wiesz może czy tak cały czas można je brać czy jest jakieś ograniczenie?

W pierwszej ciąży też mi tylko mleko pomagało:-) Żadne migdały ani nic innego:-)

Dziewczyny a tak z innej beczki czy któraś obeznana mogłaby mi powiedzieć jakiej marki zmywarkę najlepiej kupić? Ale żeby nie zbankrutować;-) Bo tyle tylko wyczytałam że bosh albo simens ale sę dość drogie:no:
My mamy z Bosha, super sprawucha;-)

Aga ja mam firmy Ariston, moi rodzice też i powiem Ci (odpukać) u nich 3 lata śmiga bez naprawy, u nas 1,5 roku.

reklama
Do góry