reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
kurde ale moja niunia to stresow siatkarskich nie lubi bo tak kopie ze szok !!!
G
Georgina
Gość
Moja Niunia jak siedzę bardzo mocno i dużo kopie, to chyba niewygodne dla niej co? Ale nie będę leżeć przed lapem
moj mały tez w szoku !!!!!!!!!!! Kurde mam nadzieje ze teraz wygraja tego setaaaaaaaaakurde ale moja niunia to stresow siatkarskich nie lubi bo tak kopie ze szok !!!
Chérie
Mama Danielka
Moja Niunia jak siedzę bardzo mocno i dużo kopie, to chyba niewygodne dla niej co? Ale nie będę leżeć przed lapem
ja już wcześniej pisałam, że moja nie lubi jak siedzę dlatego ja przyjmuję pozycję półsiedzącą i jest w miarę ok.
G
Georgina
Gość
Dziś pierwszy raz Niunia swoimi harcami obudziła mnie w nocy Cudowne uczucie Ciekawe czy zawsze tak będę pisać
kopciuszek2107
Fanka BB :)
W koncu dotarlam do konca:-)troche tego bylo
Ja niedawno wrocilam z dozynek ,nogi mnie bola jak choler...spochly mi troche ale to dlatego ze mialam obcasy
Ja lewatywy nie mialam ale wszystkie dziewczyny ktore rodzily przedemna mialy
Ja od samego rana bylam przygotowywana do porobumialam wywolywany wiec gin nie kazal jesc nic:-(cale 24 odziny nie mialam nic w ustach
Mnie jak przyjmowali do porodu to nie wolali zadnego ubezpieczeniawiec mysle ze nie jest ono potrzebne.
Ja myslalam ze umre z gloduale potem kiedy podlaczyli kroplowke troche ssanie przeszlo:-)chcialo mi sie tylko strasznie pic ale to tez mialam ograniczone:-(moglam tylko zwilzac usta.Nie zalecaja jedzenia podczas porodu bo jesli bylaby konieczna cesarka to mozna podczas znieczulenia wymiotowac
Mi dzisiaj spochly ale nie jakos szczegolnie.
Mozesz sprawdzic to na stronie Rodzic po ludzkuhttp://www.rodzicpoludzku.pl/szukaj.php
U mnie bylo juz widoczne w 7 tygodniu:-)
Kochana lez jak najwiecej albo jedz na pogotowie.
Ja tez lykam Asparginmi jak narazie raz zdarzył sie skurcz w lydce;-)
Ja niedawno wrocilam z dozynek ,nogi mnie bola jak choler...spochly mi troche ale to dlatego ze mialam obcasy
ufff, od 7 na nogach, zachciało mi się robić rodzinny obiad... no ale tak smakowicie wszystko pachnie i myślę, że widok trzęsących się uszu przy jedzeniu zrekompensuje moje zmęczenie
a po obiedzie będę się po prostu byczyć w łóżku.
skoro już jesteśmy przy porodach, powiedzcie mi, czy przed porodem lewatywa jest obowiązkowa?
Ja lewatywy nie mialam ale wszystkie dziewczyny ktore rodzily przedemna mialy
Ja od samego rana bylam przygotowywana do porobumialam wywolywany wiec gin nie kazal jesc nic:-(cale 24 odziny nie mialam nic w ustach
Hej Laski pare dni mnie nie bylo, zobaczymy czy uda mi sie ponadrabiac...
My jestesmy happy bo w czwartek dostalisy klucze do noweego mieszkania, zamowilismy juz okna i meble do kuchni, teraz moj B z moim tatusiem bierze sie za zrywanie tapet i kucie starych oblesnych plytek... Pote gladzie, malowanie i podlogi... Ale tam jest duzo pracy. Okna beda dopiero ok 28ego, a kuchnia jeszcze pozniej bo na poczatku pazdziernika, ale juz sie nie moge doczekac, bedzie czerwien (szafki na górze) , cieny braz (szafki na dole) i biały (blaty i plytki)
W srode bylam u gina, 10 kg na plusie, dzieciaczki rosna dobrze, wyniki, cisnienie wszysytko okej. Tylko boli mnie ostatnio zoladek, mam zgage i jeszcze jak mnie te ceinkie konczyny kopia po zoladku to jest masakra....
Zostaly nam jeszcze nie cale 3 tyg wakacji i sie znowu zacznie zapierdziel...
A i rozsmieszyla nas reakcja naszej grupy jak mnie teraz zobaczyli po raz pierwszy z brzuszkiem, udawali ze w ogole nie widza haha, ale jeden kolego to malo sie nie zakrztusił, no wiec nikt nawet nic sie nie zapytal, chopc by wypadalo raczej tak mi sie wydaje, a jak odeszlismy to nam dupy objechali na pewno, generalnie mmy to gdzies smiac nam sie chce z tych ludzi, ale nie wyobrazacie sobie co sie dzieje na tych studiach juz tak od 3 roku, wyscig szczurow i kazdy zyczy ci jak najgorzej, jeszcze jak nam z nauka idzie calkiem dobrze eh
a to nie jest tak ze jak nie masz ubezpieczenie to musisz zaplacic za porod? bo wiem ze jak jak bylam w szpitalu to mi kazali dowiezc ubezpieczenie, bo jak nie to mowili ze wystawiaja rachunek? :/
Mnie jak przyjmowali do porodu to nie wolali zadnego ubezpieczeniawiec mysle ze nie jest ono potrzebne.
Mea ja urodziłam o 16-stej, od rana mi mówiły, że pewnie tego dnia urodzę i niestety nie pozwalały nic jeść. A mnie tak strasznie ssało :-( Ale to pewnie też zależy od położnych
Ja myslalam ze umre z gloduale potem kiedy podlaczyli kroplowke troche ssanie przeszlo:-)chcialo mi sie tylko strasznie pic ale to tez mialam ograniczone:-(moglam tylko zwilzac usta.Nie zalecaja jedzenia podczas porodu bo jesli bylaby konieczna cesarka to mozna podczas znieczulenia wymiotowac
pytanko czy puchna wam juz nogi ??
mi dzis tak spuchły przy kostkach ze jestem przerazona nie spodziewałam sie takich dolegliwosci na tym etapie ciazy
dobrze ze jutro mam wizyte u gina
Mi dzisiaj spochly ale nie jakos szczegolnie.
Gdzie byłaś jak Ciebie nie było?;-) Ja jutro mam wizytę u ginki i będę pytała i o szpital, w którym chcę rodzić (koleżanka tam rodziła parę tyg temu, jest bardzo zadowolona!) i o to czy trzeba płacić za poród z partnerem. No i na pewno spytam o szczepienie przeciw grypie.
Mozesz sprawdzic to na stronie Rodzic po ludzkuhttp://www.rodzicpoludzku.pl/szukaj.php
ja mam nadzieje ze moj w piatek zdazy ale i tak jade z moja przyjaciolka u niej to bedzie 8 tydzien ... ciekawe czy juz bedzie widziala ladnie serduszko
U mnie bylo juz widoczne w 7 tygodniu:-)
Dzisiaj cały dzień brzuch mi się stawia normalnie wysiadam ....... ale mecz i tak oblukam
Kochana lez jak najwiecej albo jedz na pogotowie.
Ja na skurcze łydek łykam aspargin ,jak łykne 2-3 tabletki dziennie jest ok ,jak tylko zapomne łapie mnie w nocy ze wybudzam Jarka z bolu.
Ja tez lykam Asparginmi jak narazie raz zdarzył sie skurcz w lydce;-)
G
Georgina
Gość
U mnie
Poród z partnerem 100zł. Co mnie ucieszyło to możliwość różnych pozycji w trakcie porodu.
Poród w wannie 150zł. A sala pojedyńcza bez opłat.
Aha nie robią lewatywy u mnie;/
Dla pewności o takie szczeg. popytam jeszcze mojej ginki.
Poród z partnerem 100zł. Co mnie ucieszyło to możliwość różnych pozycji w trakcie porodu.
Poród w wannie 150zł. A sala pojedyńcza bez opłat.
Aha nie robią lewatywy u mnie;/
Dla pewności o takie szczeg. popytam jeszcze mojej ginki.
Mama Stacha
&Franka&Janka
Gdzie byłam jak mnie nie było? :-)
Wiele rzeczy się działo, ale chyba nie ma sensu opisywać. Ze mną i dzidzią w każdym razie było wszystko w porządku. Nie odzywałam się bo ciągle nadrabiam, chciałam być na bierząco, ale to chyba niemożliwe.
Było dobrze i się skończyło. Moje pierworodne po niecałych dwóch tygodniach chodzenia do przedszkola podłapało katar, a ja dzień po nim porządne przeziębienie. Czuję się fatalnie. Poradźcie coś, bo muszę się jakoś naturalnie wyleczyć.
P.S. Sprawdzam tym postem czy wirus mnie już opuścił, więc gdyby nie to nie klikajcie na link pod spodem.
Wiele rzeczy się działo, ale chyba nie ma sensu opisywać. Ze mną i dzidzią w każdym razie było wszystko w porządku. Nie odzywałam się bo ciągle nadrabiam, chciałam być na bierząco, ale to chyba niemożliwe.
Było dobrze i się skończyło. Moje pierworodne po niecałych dwóch tygodniach chodzenia do przedszkola podłapało katar, a ja dzień po nim porządne przeziębienie. Czuję się fatalnie. Poradźcie coś, bo muszę się jakoś naturalnie wyleczyć.
P.S. Sprawdzam tym postem czy wirus mnie już opuścił, więc gdyby nie to nie klikajcie na link pod spodem.
reklama
no no, chciałam napisać magnezPytałam o magnez musujący. Ale kupię to co poleciłaś, dzięki:-)