reklama
monika26i
Fanka BB :)
Zycze smacznego.Juz ktos pisal o migdalach ,mi pomagaja .
G
Georgina
Gość
Nie mam zgagi jeszcze, jak fajnie Ale nie będę lepiej chwaliła dnia przed zachodem słońca
Ale co zaobserwowałam albo czułam ostatnio to skurcz łydek. Chwyta najczęściej w czasie seksu, ale też raz w nocy złapał. Słyszałam, że na to magnez. Taki w tabletkach musujących może być?
Ale co zaobserwowałam albo czułam ostatnio to skurcz łydek. Chwyta najczęściej w czasie seksu, ale też raz w nocy złapał. Słyszałam, że na to magnez. Taki w tabletkach musujących może być?
Chérie
Mama Danielka
Zycze smacznego.Juz ktos pisal o migdalach ,mi pomagaja .
mi niestety nie...
za to żuję kardamon i nawet przechodzi.
monika26i
kardamon a co to takiego?Lydki tez juz poczulam pare razy ,wystarczy zadrzec palce do gory i zaraz przechodzi a najlepiej brac magnez odkad biore nie mam juz skurczow
monika26i
Zycze ,zeby ciebie to nie dopadlo ,do konca ciazy,uczucie straszne, jakby kwas wyzeral ci gardloNie mam zgagi jeszcze, jak fajnie Ale nie będę lepiej chwaliła dnia przed zachodem słońca
na skurcze najlepszy jest magnez ;-) i najlepiej kupić magnez od razu z witaminą B6 która pomaga się wchłaniać magnezowi.Nie mam zgagi jeszcze, jak fajnie Ale nie będę lepiej chwaliła dnia przed zachodem słońca
A co do wapna musowanego, to nie odpowiednie dla kobiet w ciąży.
Ja biore magnez MAGNE B6.
G
Georgina
Gość
Pytałam o magnez musujący. Ale kupię to co poleciłaś, dzięki:-)na skurcze najlepszy jest magnez ;-) i najlepiej kupić magnez od razu z witaminą B6 która pomaga się wchłaniać magnezowi.
A co do wapna musowanego, to nie odpowiednie dla kobiet w ciąży.
Ja biore magnez MAGNE B6.
reklama
monika26i
Nie slyszalam nigdy o niej ,musze sprobowac