reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
A czego ja nie miałam na głowie:-) Długie, boba, teraz mam jeden bok króciutki a drugi dłuższy, ta która ma mnie na NK wie. Lubię eksperymenty, nie boję się ich. Jak szaleć to póki młode jesteśmy:-):-)

no ja zadecydowałam, że idę na ścięcie :-D i też jeden bok krótszy a drugi dłuższy, tylko nie tak króciutko jak Ty (masz ładne rysy twarzy to Ci we wszystkim ładnie :-p), a ja...? jakaś pucata się zrobiłam :szok:

Co do porodu rodzinnego ,ja jestem za ale tylko dlatego ze ja wiem ze moj poprostu da sobie rade i bardzo tego chce ,z patrykiem nie bylo nam to dane choc przez cala ciaze planowalismy ze bedziemy razem rodzic ...teraz jezeli bede mogla rodzic naturalnie ( bede wstepnie teraz na wizycie rozmawiac z ginem ) wiem ze maz bedzie ze mna.Ale macie racje nic na sile i jezeli facet sie do tego nie nadaje to lepiej aby go tsam nie bylo.Ja mam to szczescie ze Jarek bardzo tego chce i wiem ze wytrzyma - oby tym razem nam sie udalo razem rodzic ;-)

Co do porodu rodzinnego ,ja jestem za ale tylko dlatego ze ja wiem ze moj poprostu da sobie rade i bardzo tego chce ,z patrykiem nie bylo nam to dane choc przez cala ciaze planowalismy ze bedziemy razem rodzic ...teraz jezeli bede mogla rodzic naturalnie ( bede wstepnie teraz na wizycie rozmawiac z ginem ) wiem ze maz bedzie ze mna.Ale macie racje nic na sile i jezeli facet sie do tego nie nadaje to lepiej aby go tsam nie bylo.Ja mam to szczescie ze Jarek bardzo tego chce i wiem ze wytrzyma - oby tym razem nam sie udalo razem rodzic ;-)

no to trzymam kciuki za Wasz rodzinny :tak:
ja jeszcze muszę to przemyśleć... bo chyba tylko ja mam tutaj niechęć :-D

Kurcze ,a ja musze czytac relacje na sport fanie z meczu ,porazka.A co do jedzenia ja normalnie pochlaniam wszystko ,nawet saletke z tunczyka ktorej wzyciu bym do ust nie wziela:szok:kurcze trzeba sie opanowac bo jeszcze tyle czasu do konca a ja mam juz 10 kg na+..nie wspominajac o strasznej zgadze auuuuuuuu

Kurcze ,a ja musze czytac relacje na sport fanie z meczu ,porazka.A co do jedzenia ja normalnie pochlaniam wszystko ,nawet saletke z tunczyka ktorej wzyciu bym do ust nie wziela:szok:kurcze trzeba sie opanowac bo jeszcze tyle czasu do konca a ja mam juz 10 kg na+..nie wspominajac o strasznej zgadze auuuuuuuu

zgagę to i ja mam, dzień w dzień :baffled: Malutka mi jakoś uciska żołądek.

mąż mi robi kolacyjkę, bo zgłodniałam :-D kanapeczki z szyneczką i papryczką, mniam...

reklama
Do góry