reklama
Chérie
Mama Danielka
A czego ja nie miałam na głowie:-) Długie, boba, teraz mam jeden bok króciutki a drugi dłuższy, ta która ma mnie na NK wie. Lubię eksperymenty, nie boję się ich. Jak szaleć to póki młode jesteśmy:-):-)
no ja zadecydowałam, że idę na ścięcie i też jeden bok krótszy a drugi dłuższy, tylko nie tak króciutko jak Ty (masz ładne rysy twarzy to Ci we wszystkim ładnie ), a ja...? jakaś pucata się zrobiłam
U mnie tez wieczorkiem pizza a co !!!Oczywiście, że wiem:-) Zjadłam 2 kawałeczki (małe) torciku:-) Bo został z urodzin Bliźniaków. Wieczorem będzie pizza:-) Tutaj już odliczałam od paru dni ile do 100dniówki:-)
Co do porodu rodzinnego ,ja jestem za ale tylko dlatego ze ja wiem ze moj poprostu da sobie rade i bardzo tego chce ,z patrykiem nie bylo nam to dane choc przez cala ciaze planowalismy ze bedziemy razem rodzic ...teraz jezeli bede mogla rodzic naturalnie ( bede wstepnie teraz na wizycie rozmawiac z ginem ) wiem ze maz bedzie ze mna.Ale macie racje nic na sile i jezeli facet sie do tego nie nadaje to lepiej aby go tsam nie bylo.Ja mam to szczescie ze Jarek bardzo tego chce i wiem ze wytrzyma - oby tym razem nam sie udalo razem rodzic ;-)
Chérie
Mama Danielka
Co do porodu rodzinnego ,ja jestem za ale tylko dlatego ze ja wiem ze moj poprostu da sobie rade i bardzo tego chce ,z patrykiem nie bylo nam to dane choc przez cala ciaze planowalismy ze bedziemy razem rodzic ...teraz jezeli bede mogla rodzic naturalnie ( bede wstepnie teraz na wizycie rozmawiac z ginem ) wiem ze maz bedzie ze mna.Ale macie racje nic na sile i jezeli facet sie do tego nie nadaje to lepiej aby go tsam nie bylo.Ja mam to szczescie ze Jarek bardzo tego chce i wiem ze wytrzyma - oby tym razem nam sie udalo razem rodzic ;-)
no to trzymam kciuki za Wasz rodzinny
ja jeszcze muszę to przemyśleć... bo chyba tylko ja mam tutaj niechęć
G
Georgina
Gość
Przed ciążą potrafiłam zjeść 3,4 kawałeczki a w ciąży 1 lub 2, najczęściej 2:-) A TAKIEEEEEGO smaka miałam:-)U mnie tez wieczorkiem pizza a co !!!
monika26i
Fanka BB :)
Kurcze ,a ja musze czytac relacje na sport fanie z meczu ,porazka.A co do jedzenia ja normalnie pochlaniam wszystko ,nawet saletke z tunczyka ktorej wzyciu bym do ust nie wzielakurcze trzeba sie opanowac bo jeszcze tyle czasu do konca a ja mam juz 10 kg na+..nie wspominajac o strasznej zgadze auuuuuuuu
Chérie
Mama Danielka
Kurcze ,a ja musze czytac relacje na sport fanie z meczu ,porazka.A co do jedzenia ja normalnie pochlaniam wszystko ,nawet saletke z tunczyka ktorej wzyciu bym do ust nie wzielakurcze trzeba sie opanowac bo jeszcze tyle czasu do konca a ja mam juz 10 kg na+..nie wspominajac o strasznej zgadze auuuuuuuu
zgagę to i ja mam, dzień w dzień Malutka mi jakoś uciska żołądek.
mąż mi robi kolacyjkę, bo zgłodniałam kanapeczki z szyneczką i papryczką, mniam...
reklama
G
Georgina
Gość
Ale się ucieszyłam. Na tej stronce z moją syt wyczytałam, że 16 września zaczynam III trym!) Zleciało http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/0,79949,4039742.html?tydzien=27