reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Żona, wracając do domu z zakupów, zastała swojego męża w łóżku z piękną kobietą. W momencie gdy chce opuszczać dom, mąż zaczyna wyjaśniać:
- Zanim wyjdziesz, chciałbym, żebyś posłuchała, jak do tego wszystkiego doszło... Gdy jechałem z pracy do domu autostradą, w czasie wielkiej ulewy, zobaczyłem tę miłą dziewczynę, zmęczoną i przemoczoną, więc zaofiarowałem się, że ją podwiozę. Ale gdy zorientowałem się, że jest głodna i bez pieniędzy, przywiozłem ją do domu i przygotowałem jej posiłek. Na nogach miała bardzo zniszczone sandały, więc dałem jej parę twoich butów, których nie nosisz, bo wyszły z mody. Było jej zimno, więc dałem jej sweter, który kupiłem ci na urodziny, a którego nigdy nie włożyłaś, bo kolor ci nie odpowiadał. Jej spodnie były bardzo zniszczone, więc dałem jej parę twoich. Były jak nowe, ale już za małe dla ciebie. I w momencie gdy ta dziewczyna opuszczała nasz dom, zatrzymała się i zapytała: "Czy jest jeszcze coś, czego twoja żona już więcej nie używa?'

:-D :-D :-D

reklama
Anoola szkoda,że nie widziałas miny mojego m jak mu to przeczytałam:-)
a teraz będę się chwalić:mam wózek, fotelik i właśnie zamówiłam pościel więc jestem mega szczęśliwa

jutro wyślę linki na odpowiednim wątku
a teraz spadam spać
dobranoc
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Rozmawiają dwa noworodki:
- Jaką masz płeć?
- Nie wiem.
- To podnieś kołderkę.
- I co?
- Jesteś dziewczynką!
- A skąd wiedziałeś?
- Bo masz różowe buciki.

e010.gif
e010.gif

moka sto lat!!
h060.gif

natalka super że zakupy udane :-)

Wczoraj nic nie pisałam po powrocie od fryzjera bo byłam tak wykończona i wku*****:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie dość że trwało to od 9.30 do 15!!!!!! to jeszcze złą farbę sobie kupiłam i przy blond pasemkach mam czekoladowo-rud e obrzeża:wściekła/y::wściekła/y: Z naciskiem na rudy:szok:
I dopiero za tydzień mogę poprawić:no::wściekła/y:

A sama jestem sobie winna bo to nie przez ciążę wyszedł taki kolor tylko sama taki wybrałam:-)

czesc dziewczynki ale dluuuugo nie pisalam, niewiem czy mnie jeszcze pamietacie?? ale jak zdaze was nadrobic to opadam z sil aby cos napisac!! widze, ze nasze szyjki zaczynaja sie sypac ale jestem dobrej mysli:-)
pamietam, ze byl temat o pracy, a wiec ja tez jeszcze bakam do konca wrzesnia a potem laba:tak:bedzie czas aby sie poudzielac na forumkowie!!
Wiem, ze jest tu jakas mama, ktora nie zna plci- mozemy sobie przybic piatke, ja tez zyje w nieswiadomosci i kupuje kremowe i zielone ciuszki:-D

Aha Jutka pamietam, ze mialas w niedziele rocznice bo ja tez mialam (cala rodzinka sie pozjezdzala, ze nawet nie mialam sily zby sie przytulic do mojego mezusia!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

allitka pewnie ze pamietamy ... znowu tak zle z nami nie ma :D

ja witam sie znad herbatki w oczekiwaniu na sniadanko ... musze was za wczoraj poczytac i ponadrabiac a potem szybkie zakupy w tesco i popoludniem na imprezke do mamy :) ale pogoda i tak sie spierniczyla ;/

Wczoraj nic nie pisałam po powrocie od fryzjera bo byłam tak wykończona i wku*****:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie dość że trwało to od 9.30 do 15!!!!!! to jeszcze złą farbę sobie kupiłam i przy blond pasemkach mam czekoladowo-rud e obrzeża:wściekła/y::wściekła/y: Z naciskiem na rudy:szok:
I dopiero za tydzień mogę poprawić:no::wściekła/y:

A sama jestem sobie winna bo to nie przez ciążę wyszedł taki kolor tylko sama taki wybrałam:-)

tydzien dasz rade !! znowu chyba tak zle to nie wyglada co ??

witam z samego rana. No zaczela sie rutyna i trzeba bylo wstac w sobote rano ,zeby zawiezc syna na basen. To jeszcze nic - w czwartki ma trening o 5.45 . Jak mu to oswiadczylam myslalam ,ze mnie zabije . hi hi.

Ale dobrze ,ze juz wstalaa. Umyta, ubrana, zaraz kawke i kanapeczki , troszke ogarnac dom i na 11 do pracy.

Kawal mi sie bardzo spodobal - oby nasi faceci nie spotykali takich przybledek bo tez by sie u niektorych znalazlo cos nieuzywanego :).

Milego dnia zycze.

reklama
Do góry